19 / 04 / 2024

Nejla Köse Aşkın

Nejla Köse Aşkın

Nu Proje Danışmanlık Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nejla Köse Aşkın, Uğur Ezgün tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

CHP'li Aşkın Genç TOKİ sorunlarını meclis gündemine taşıdı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı mağdurları seslerini duyurmaya çalışırken, CHP Milletvekili Aşkın Genç de TOKİ'nin '100 Bin Alt Gelir Grubu Sosyal Konut Projesi'nde yaşanan sorunları Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıdı. 

İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi! 25 bin TL'lik katkı sağlanacak!

İzmir'de meydana gelen kuvvetli yağışlardan sonra deniz taştı. Bu kapsamda İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi. Hasar tespit çalışamalarından sonra vatandaşlara 25 bin TL'lik katkı sağlanması planlanıyor.

12 milyonu aşkın kişi bu tarihi bekliyor! 5 bin TL'lik 29 Ekim ikramiyesi ne zaman yatırılacak? 

12 milyonu aşkın kişinin merakla beklediği 29 Ekim 2023 ikramiyesi geçtiğimiz günlerde yasalaştı. Peki 5 bin TL'lik 29 Ekim ikramiyesi ne zaman yatırılacak, kimler yararlanacak? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Ticaret borsalarında 621 bin tonu aşkın fındık işlem gördü! İşte son dakika fındık fiyatları!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Ticaret borsalarında Ağustos 2022-Temmuz 2023 tarihleri arasında 621 bin tonu aşkın fındık işlem gördü.Peki fındık fiyatları ne kadar? İşte son dakika fındık fiyatları...

Baydöner’in halka arzına yerli ve yabancı yatırımcılardan 3 katı aşkın talep geldi!

Restoran zinciri Baydöner’in 15 Ağustos ile 16 Ağustos tarihleri arasındaki talep toplama işlemine, yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği belirtildi. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, halka arza 3 katı aşkın talep geldiği kaydedildi.

TMO resmen fındık alımlarına başlıyor! 60'a yakın noktada fındık alımı yapacak!

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal yaptığı açıklamada Karadeniz Bölgesi'nde fındık üretimi gerçekleştirilen şehirlerde 60'a yakın noktada alım yapacaklarını belirterek, 21 Ağustos 2023 tarihinde sonra da randevuları açacaklarını dile getirdi.

Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün akşam açıkladı. Erdoğan yeni Gençlik ve Spor Bakanı'nın Osman Aşkın Bak olduğunu duyurdu. Peki Osman Aşkın Bak kimdir, nereli, kaç dil biliyor?

Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyasında 1 milyonu aşkın başvuru!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyasında 1 milyonu aşkın başvuru geldi. Söz konusu kampanya bugün sona erecek...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem sonrasında 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşaatı başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada deprem sonrasında ülle genelinde 130 bin konut, 36 bin köy evi ve 5 bin ahır olmak üzere toplam 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşa sürecinin başladığını söyledi.

Kızılay Başkanı Kerem Kınık istifa etti! Bakın arkasında yatan sebep ne?

Kızılay Başkanı Kerem Kınık, son dönemde tartışmalara neden olan kan ve çadır satışı konularında gelen eleştirilerin ardından 14 Mayıs seçimlerine sadece iki gün kala istifasını açıkladı.

Malatya'da 1 milyar TL'yi aşkın yatırımla öncelikle depremzedelerin çalışacağı proje hayata geçirilecek!

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Malatya'da 1 milyar TL'yi aşkın yatırımla, ASELSAN öncülüğünde elektronik devreler üzerine öncelikle depremzedelerin çalışacağı projeyi hayata geçireceklerini dile getirdi.

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi kuruldu!

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Çapkın tarafından kuruldu.

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi kuruldu!

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Çapkın tarafından kuruldu.

Nejla Köse Aşkın Haberi

Nejla Köse Aşkın

Nu Proje Danışmanlık Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nejla Köse Aşkın, Uğur Ezgün tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Şubat'ta kuruldu. 


Nu Proje Danışmanlık Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü mimari proje çizimi danışmanlık denetim işlerini yapmak.


Nu Proje Danışmanlık Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Beyoğlu, Bostan Mahallesi, Karakurum Sokak, No:97,...