25 / 04 / 2024

neslikar konakları kartepe

neslikar konakları kartepe

Kocaeli'nde Sapanca ve Kartepe'ye 7'şer km mesafede yer alan Neslikar Konakları, yazın su kayağı yapmak için Sapanca'ya, kışın da kayak zevki için Kartepe'ye gitme şansı sağlıyor.

Kartepe Parveen Konakları nerede? Parveen Konakları satışa çıktı mı?

Markalı Evim imzasıyla hayata geçirilen Parveen Konakları'nın tüm detayları belli oldu. Toplam 54 adet konut yer aldığı projenin konumu ve fiyat bilgisi de netlik kazandı. 

Parveen Konakları satışta! Yeni proje

Markalı Evim imzasıyla Kartepe Kocaeli'nde hayata geçen Parveen Konakları satışa çıktı. Projede 54 adet daire yer alacak. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Kartepe Konakları'nda mega kampanya fırsatı!

Birinci etabı tamamlanan Kocaeli Kartepe Konakları'nda toplam 544 dairede konforlu ve rahat bir yaşam sürülecek. Burada yaşayanlar, çok yakında Kartepe ilçe merkezinde oturuyor olacak.

Kartepe Konakları'ndan daire alana araba hediye!

Kocaeli’de lüks sınıfta konut inşa eden FDB Yapı, Kartepe Konakları projesinden daire alan bütün müşterilerine çekilişsiz kurasız sıfır Renault Clio hediye ediyor.

Kartepe Hasanpaşa Mahalle Konağı'nda sona gelindi!

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in seçim taahhütleri arasında yer alan mahalle konaklarının ikincisi Uzunçiftlik Mahallesi'ndeki Hasanpaşa Mahalle Konağı tamamlanmak üzere.

Kocaeli Kartepe Konakları'na Körfez ülkelerinden teklifler başladı!

Kartepe Konaklarının 1. Etabını teslim eden FDB İnşaat 2.Etap inşaatını sürdürdüğü ve 3.Etap için projelendirme yaptığı şu günlerde Körfez ülkelerinden teklifler almaya başladı.

Kartepe'ye ikinci mahalle konağı inşa ediliyor!

Kartepe’nin geleceğini şekillendirecek 41 vizyon projeleri çerçevesinde mahallelerdeki hizmet kalitesini artırmak amacıyla Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçe halkını mahalle konakları ile buluşturmaya devam ediyor.

Kartepe Hasanpaşa'ya mahalle konağı inşa edilecek!

Kartepe Belediyesi, köy ve mahalle konaklarının ikincisini Hasanpaşa mahallesinde yapacak. Hasanpaşa Ticaret Merkezi’ni daha işlevsel hale getirerek mahalle konağına dönüştürmek adına proje çalışması başlatıldı.

Kartepe Konakları projesinde fiyatlar 167 bin 200 liradan başlıyor!

Kartepe Konakları"nda 144 dairelik ikinci etabın inşaatına başlandı, satışlar devam ediyor!

Kartepe Konakları Kocaeli"nde 167 bin TL"ye 3+1!

FDB Yapı tarafından yapılan Kartepa Konakları"nda 2+1 daireler Ocak 2012"de satışa sunulacak. şžu an 3+1 dairelerin satışları devam ediyor. Projede 3+1 daireler 167 bin lira ile 228 bin lira arasında değişen fiyatlarla alıcılara sunuluyor

Kocaeli Kartepe Konakları'nda 167 bin TL'ye!

Türkiyenin önemli kayak merkezlerinden Kocaeli-Kartepe nin eteklerinde FDB Yapı'nın inşa ettiği Kartepe Konaklarında 144 dairelik ikinci etabın inşaatına başlanmış olup, satışları devam ediyor

Kartepe Konakları'nda 149 bin TL'ye!

Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Kocaeli Kartepe'nin eteklerinde FDB Yapı'nın inşa ettiği Kartepe Konakları, bahçe dubleksleriyle villa konforu sunuyor. Projede 140 aya kadar 0.85 faizle kredi kullanılabiliyor

Kocaeli Kartepe Konakları'nda 160 bin TL'ye 3+1! 18 ay sıfır faizle!

12 blokta 144 konuttan meydana gelen Kartepe Konakları'nda yer alan konutların fiyatları 160 bin TL'den başlıyor. Proje kapsamında 18 aya kadar sıfır faiz uygulanıyor. Projede teslimler 31 Mayıs 2012'de yapılacak...

neslikar konakları kartepe Haberi

neslikar konakları kartepe

Satış ve pazarlaması RE/MAX Site Ofisi tarafından gerçekleştirilen Neslikar Konakları'nda fiyatlar 250.000 YTL'den başlıyor.

Kocaeli Suadiye Kestanelik mevkiinde, Sapanca ve Kartepe'ye 7'şer km mesafede bulunan Neslikar Konakları toplam 28 dubleks villadan oluşuyor. Toplam 20.200 metrekare üzerine projelendirilen sitede 14 adet, 225 metrekare büyüklüğünde 5+1 ve yine 14 adet 220 metrekare büyüklüğünde 3+1 villalar yer alıyor. Isı yalıtımı, sıvı izalasyonu yapılmış olan sitedeki her evde şömine, garaj, kombi ve doğalgaz bulunuyor. Neslikar Konakları'nda fiyatlar 250.000 YTL ile 300.000 YTL arasında değişiyor.

Neslikar Konakları'nda villaların 650 metrekare bahçesi bulunuyor. Deprem yönetmeliğine uygun olarak yapılan Neslikar Konakları, yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol sahası, sosyal tesisler, çocuk oyun alanları, güvenlikli site girişi, intercom sistemi ile aktivite,...