26 / 04 / 2024

Nestiva Ataşehir 2015

Nestiva Ataşehir 2015

Önümüzdeki Salı günü, Ataşehir İmar İskan Bloklarındaki ilk yıkım başlayacak. Aktifhan İnşaat, Nestiva Ataşehir Projesi ile bölgenin çehresini değiştirecek bir projeye başlıyor.

Akiş GYO Ataşehir Zümrüt Sitesi projesi iptal mi oldu?

Akiş GYO'nun 2015 yılında çalışmalarına başladığı Ataşehir Zümrüt Sitesi kentsel dönüşüm projesinde bugün ilginç bir gelişme yaşandı. Şirket KAP'ta bağımsız bölüm malikleri ile Sona Erme Protokolleri imzalayacağını duyurdu...

Halk GYO Ataşehir Finans Kule raporunu açıkladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ataşehir Finans Kule 2015 yılsonu revize değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Aktifhan İnşaat Nestiva Ataşehir teslim tarihi!

Aktifhan İnşaat Nestiva Ataşehir projesinde daire satışları Temmuz ayında başlayacak. Esatpaşa İmar İskan Blokları'nın yerine yapılan Nestiva Ataşehir'in inşaatı başladı...

Nestiva Ataşehir Temmuz'da satışta!

Aktifhan İnşaat'ın hayata geçirdiği Nestiva Ataşehir Temmuz ayında satışa çıkıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve dubleks daire tipleri bulunuyor.

Ataşehir Atapark Rekreasyon Alanı ihalesi 22 Mart'ta!

Atapark Rekreasyon Alanı yapılması ve intifa hakkı kaşılığı işletilmesi işi 22 Aralık 2015 ve 23 Şubat 2016 tarihlerinde ihale edilmişti. Ataşehir Belediye Başkanlığı projeyi 22 Mart'ta tekrar ihaleye çıkarıyor.

Vakıf GYO'nun Ataşehir Belediyesi'ne açtığı davada son durum!

Vakıf GYO'nun Ataşehir Belediyesi'ne karşı açtığı davalardan 2015/812 E.S.ve 2015/813 E.S. nolu dosyalar için İstanbul 8. Vergi Mahkemesi, Danıştay nezdinde temyiz yolu açık olmak üzere, dava konusu ödeme emrinin iptaline karar verdi.

Nidakule Ataşehir'de 21 dükkandan 4'ü satıldı!

Nidakule Ataşehir Dükkanları'nın ihalesi 19 Aralık 2015 Cumartesi günü saat 11.00'de gerçekleşti. İhalede 21 adet dükkandan 4 adet dükkan için teklif geldi.

Nidakule Ataşehir Dükkanları son başvuru tarihi!

Nidakule Ataşehir Dükkanları son başvuru tarihi 18 Aralık 2015 olarak belirlendi. Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen projede dükkanların büyüklükleri 173 metrekareden başlıyor.

Nidakule Ataşehir Dükkanları başvuru detayları!

Nidakule Ataşehir'de 21 adet dükkan 19 Aralık 2015 Cumartesi günü satışa çıkacak. Projede fiyatlar 3 milyon 460 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Nidakule Ataşehir Dükkanları başvuru detayları...

Ataşehir Nidakule açık artırma ihalesi başvuruları!

Ataşehir Nidakule açık artırma ihalesi başvuruları 18 Aralık 2015 tarihine kadar yapılabilecek. Toplam 21 adet dükkanın satışa çıkarıldığı proje 30 katlı tek kule halinde yükseliyor.

Nidakule Ataşehir Tahincioğlu ihale başvuruları!

Nidakule Ataşehir Tahincioğlu ihale başvuruları 18 Aralık 2015 tarihine kadar kabul edilecek. Geçiçi teminat bedeli yaklaşık 100 bin TL - 250 bin TL olarak belirlenen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor.

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir Dükkanları nerede?

Emlak Konut GYO güvencesine sahip Nidakule Ataşehir'de yer alan ticari birimler 19 Aralık 2015 Cumartesi günü açık artırma yöntemiyle satılacak. Peki Tahincioğlu Nidakule Ataşehir Dükkanları nerede?

Ataşehir Nidakule dükkan ihalesi!

Ataşehir Nidakule dükkan ihalesi 19 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek. Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen projede dükkanların alanları 173 metrekareden başlıyor.

Nestiva Ataşehir 2015 Haberi

Nestiva Ataşehir 2015

Önümüzdeki Salı günü, Ataşehir İmar İskan Bloklarındaki ilk yıkım başlayacak. Toki’nin ve Maliye Hazinesi’nin de mülkiyetlerinin olduğu, polis lojmanlarını da içinde barındıran Ataşehir Esatpaşa’daki İmar İskan Bloklarını Aktifhan İnşaat dönüştürüyor.


Şimdilik içinde 110 adet konutu barındıran blokları yıkacak olan Aktifhan İnşaat, Nestiva Ataşehir Projesi ile bölgenin çehresini değiştirecek bir projeye başlıyor.


İçinde Toki’nin de bulunduğu kat maliklerinin tamamıyla sözleşme imzalayan Aktifhan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Suat Kayhan ‘200 bağımsız bölümlü bir projeye imza attık. 2 yıldır tüm hak sahipleri ile bire bir istişare ile bu işi başardık, avan projemizi onaylattık, bu proje ile hem bölgenin atmosferi değişecek, hem de yıllardır gerek Belediye, gerek TOKİ, gerekse de Emniyet bürokrasisi içinde dairelerini yenileme derdine düşen 1500 civarına konut sahibinin de bu sorununa bir...