25 / 04 / 2024

nevşehir arena stadı

nevşehir arena stadı

Nevşehir Spor il Müdürü Mustafa Ünlüer, ilçeye yeni kazandırılacak 15 bin kişilik yeni stadın müjdesini verdi. Stadın ismi Kapadokya Arena stadı olacak.

Nevşehir'e Kapadokya Arena Stadı geliyor!

Nevşehir Spor il Müdürü Mustafa Ünlüer, ilçeye yeni kazandırılacak 15 bin kişilik yeni stadın müjdesini verdi. Stadın ismi Kapadokya Arena stadı olacak.

Tire Arena Stadı'nın tribünleri yükseliyor!

İzmir’de Büyükşehir ve ilçe belediyesi işbirliğiyle kente kazandırılacak ikinci stadın inşaatı da hızla ilerliyor. 15 bin kişilik Tire Arena Stadı'nın Batı Kale Arkası tribünü de yükselmeye başladı.

Tire Arena Stadı Nisan'da tamamlanacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle Tire Belediyesi tarafından yaptırılan 15 bin kişilik Tire Arena Stadı'nın yapımı tüm hızıyla sürüyor. Geçtiğimiz Eylül ayında temeli atılan stadın tribünleri yükselmeye başladı.

Tire Arena Stadı'nın temeli atıldı!

İzmir'in Tire İlçesi'nde, Büyükşehir Belediyesi'nin yapım maliyetinin yüzde 80'ini karşılayacağı 13 bin 500 kişilik Tire Arena stadının temeli atıldı.

Tire Arena stadının temeli 4 Eylül'de atıldı!

İZMİR’in Tire İlçesi’nde, Büyükşehir Belediyesi’nin yapım maliyetinin yüzde 80’ini karşılayacağı 13 bin 500 kişilik Tire Arena stadının temeli, ilçenin kurtuluş günü olan 4 Eylül’de atıldı.

Vodafone Arena Stadı'nın inşaatına geçici durdurma!

stanbul Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, dün sabah saatlerinde Vodafone Arena Stadı'nın inşaatına giderek çalışmaların 'geçici' olarak durdurulduğu kararını yetkililere bildirdi.

Vodafone Arena Stadı'nın inşaatı neden durdu?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı zabıta ekibi, Vodafone Arena Stadı inşaatına giderek, çalışmaların durdurulması kararını yetkililere tebliğ etti.

Vodafone Arena Stadı inşaatında son gelişme!

Beşiktaş Vodafone Arena Stadı'nın yapımı tüm hızıyla sürüyor.Başkan Fikret Orman'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile görüşmesinden sonra tüm pürüzler çözüme kavuştu.

Timsah Arena Stadı'nda son hazırlıklar yapılıyor!

Bursa'da, Büyükşehir Belediyesi tarafından inşasına devam edilen ve gelecek sezon öncesi hizmete açılması planlanan 45 bin kişilik "Timsah Arena Stadı"' nın zemininin, birkaç gün içinde çimlendirileceği bildirildi.

Timsah Arena Stadı 8 Ağustos'ta açılacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Timsah Arena Stadı’nın açılışı, 3 yıllık anlaşma yaparak Bursaspor’a dönen teknik direktör Ertuğrul Sağlam’a nasip olacak. Stadın açılışı 8 Ağustos tarihinde gerçekleşecek.

Torku Arena Stadı dünyada ilk 5’te!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Büyükşehir Torku Arena Stadı, her yıl düzenlenen 20 ülkeden 32 stadyumun yarıştığı en iyi stadyumlar yarışmasında ilk 5'te yer aldı.

Konya Torku Arena Stadı, Yılın Spor Projesi seçildi!

42 bin kişi kapasiteli Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Torku Arena Stadı, 13. Uluslararası Türkiye Spor Adamları Ödülleri kapsamında “Yılın Spor Projesi” seçildi.

Nevşehir'de Kapadokya Arena Stadyumu muamması!

2 Yıl önce Haziran ayında Ajansların TOKİ’nin Nevşehir’e yeni bir stadyum yapacağı haberlerinin üzerinden aylar geçti. Bu süre içerisinde ne mevcut stadyumun yıkılması, ne de yerine bir stadyum yapılması konusunda tek bir gelişme yaşanmadı.

nevşehir arena stadı Haberi

nevşehir arena stadı

Nevşehir Spor il Müdürü Mustafa Ünlüer Nevşehir Spor taraftarının ve sporseverlerin heyecanla beklediği büyük müjdeyi verdi. 


TOKİ'nin Gazi stadının bulunduğu alana talip olması üzerine başlayan girişimler doğrultusunda ilimiz Nevşehir yeni TOKİ de 15 bin kişilik yeni bir stat yapılması için çalışmalara başlanıldığını ifade etti.Gazi stadının taşınarak yeni 15 bin kişilik stadın ismi ise Kapadokya Arena stadı olacak.


Nevşehire yıllardır sportif hem de çeşitli sosyal ve kültürel içerikli etkinliklerde hizmet veren Nevşehir Gazi Stadı yakın zamanda yeni yerine taşınacak. Yeni stat yapımı konusundaki proje çalışmalarının son aşamaya geldiği öğrenildi.


TOKİ nin Gazi stadının bulunduğu alana talip olması üzerine başlayan girişimler doğrultusunda ilimize 15 bin kişilik yeni bir stat yapılması gündemde.


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün üzerinde hassasiyetle durduğu çalışmanın önümüzdeki günlerde Nevşehir kamuoyuna...