16 / 04 / 2024

Nevşehir Gülşehir satılık ihale

Nevşehir Gülşehir satılık ihale

Gülşehir Belediye Başkanlığı 139 gayrimenkulü ihale usulü ile satılıyor. Gayrimenkuller için ihale 28 Temmuz'da Cuma günü Saat 10.00’da gerçekleşecek..

Van Gölü'nün etrafındaki kaçak yapılarla ilgili son dakika gelişmesi: Yıkım kararı verildi!

Van Gölü kıyısında bulunan bir işletmenin sahile dolgu yaparak kaçak yapı yapmasıyla ilgili belediyeden son dakika açıklaması geldi. 

Bursa Alpiş Laden House 14 gün sonra satışa çıkıyor! Yeni proje!

Bursa Alpiş Laden House , Alpiş İnşaat tarafından Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yükseliyor. Bursa Alpiş Laden House 14 gün sonra satışa çıktıyor. Peki Bursa Alpiş Laden House projesinde hangi konut tipleri var? Bursa Alpiş Laden House nerde? İşte detaylar...

Konya Altın Mavi Konutları 36 aya varan vade fırsatıyla 2 gün sonra satışta! Yeni proje!

Konya'nın en gözde merkezlerinden biri olan Gazze Caddesi'nde yükselen Altın Mavi Konutları 36 aya varan vade fırsatıyla 2 gün sonra satışa çıkıyor. İşte ayrıntılar...

Nevşehir Ürgüp'te 5 taksitle satılık arsa fırsatı!

Nevşehir ili Ürgüp Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Ürgüp ilçesi, Duayeri Mahallesi, Şadikayası Taşlık mevkiinde yer alan arsayı satıyor. İşte fiyatı ve tüm detaylar...

Bill Gates'in Washington Gölü kıyısındaki malikanesinde neler var?

Dünyanın en zengin insanlarından Bill Gates ile eşi Melinda Gates'in boşanma kararlarını açıklamalarının ardından bir hafta geçti fakat konu henüz gündemde. Şimdi de, çiftin Washington Gölü kıyısında bulunan malikanesinin akıbeti konuşuluyor.

Bodrum'da 19.7 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla Bodrum Göl Köyü'nde yer alan alan gayrimenkulü 19 milyon 712 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Tuz Gölü kıyısına bungalov evler inşa edildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şereflikoçhisar Belediyesi tarafından Tuz Gölü kıyısında lavanta tarlası oluşturuldu, kıyıya yakın yerlere bungalov evler yapıldı.

Uzungöl'deki dönüşümde 1. etap tamam! Göl çevresindeki yapılar yıkılıyor!

Trabzon'un dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'de kentsel dönüşüm projesi devam ediyor. Proje kapsamında göl kıyısını çevreleyen kaçak yapılar yıkılacak, görüntü kirliliği ortadan kaldırılarak, görsel estetiğe sahip doğal rekreasyon alanları oluşturulacak ve gölün çevresi tamamen açılacak.

Nevşehir Acıgöl'deki metruk binalar yıkılıyor!

Nevşehir İl Özel İdaresi, Acıgöl'de bulunan metruk binaların yıkımına devam ediyor. 

Nevşehir Merkez'de 16.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Nevşehir Satış Memurluğu, Nevşehir ili, Merkez ilçesi, NAR/YENİ Mahallesi, Çağlıbağ mevkii, 754 ada 1 parselde yer alan arsayı 16 milyon 241 bin 600 TL'ye satıyor...

Beyşehir Gölü'nde tarihi yapılar keşfedildi!

Beyşehir Gölü’nün batı kıyısında bulunan Anadolu Selçuklulara ait Kubadabad Saray Külliyesi kazılarında drone ile yapılan belgeleme çalışmaları sırasında, göl kıyısından yaklaşık 100 metre açıkta ve 2 metre derinlikte bina kalıntıları ortaya çıktı. 

Kayseri'de 11.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa! 

Kayseri 4. Satış Memurluğu, Melikgazi ilçesi, Gülük mahallesinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 11 milyon 166 bin 892 TL olarak belirlendi. 

Nevşehir Belediyesi'nden satılık 30 arsa!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, 11 mahalleside bulunan 30 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin ihalesi 23 Eylül 2020 günü gerçekleşecek. 

Nevşehir Gülşehir satılık ihale Haberi

Nevşehir Gülşehir satılık ihale

Gülşehir Belediye Başkanlığı tarafından, 139 gayrimenkul ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale toplam muhammen bedeli 10.8 milyon TL olarak belirlenen gayrimenkuller için 28 Temmuz'da Cuma günü Saat 10.00’da yapılacak.


TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR

Gülşehir Belediye Başkanlığından:


1 - Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıdaki listede bulunan taşınmazlarımız, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince açık artırma usulü ile satışı yapılacaktır.


2 - İhale 28/07/2017 tarihine rastlayan Cuma günü Saat 10.00’da Belediyemiz toplantı salonun da ihale komisyonumuzca Encümen huzurunda yapılacaktır.


3 - Satış ihalesi yapılacak taşınmazlara ait bilgiler aşağıda gösterilmiştir.


4 - İhaleye katılacaklar Belediyemizce hazırlanan şartnameyi kabul etmiş sayılır.

5 - İhale ile ilgili dokümanlar Belediyemizin Yazı İşleri Müdürlüğünden ihale günü saat 09.00’a kadar ücretsiz olarak görülebilir. İhaleye katılacaklar doküman bedeli olarak 50.00.TL’yi Belediyemiz tahsilatına...