29 / 03 / 2024

nevşehir inşaat

nevşehir inşaat

Nevşehirli inşaat işçileri 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde de çalıştı. Yurdun çeşitli yerlerinde kutlama programları düzenlenirken Nevşehirli işçiler iş başı yaptı.

Nevşehir'de 17.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Gülşehir Belediye Başkanlığı, Nevşehir Gülşehir ilçesi, Karavezir Mahallesi'nde Konut + Dükkan inşaatı yaptıracak. İhalesi 27 Ocak'ta yapılacak işin bedeli 17 milyon 669 bin 834 TL olarak belirlendi.

TOKİ Nevşehir Derinkuyu projesinin ikinci etap ihale tarihi belli oldu!

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde yapımı tamamlanan birinci Etap Toki’nin ardından, 2. Etap için ihale tarihi de belli oldu. 

Karlı Şehir İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve İş Makinaları Araç Kiralama Turizm Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Karlı Şehir İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve İş Makinaları Araç Kiralama Turizm Ticaret Ltd.Şti. Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hanifi Koç tarafından kuruldu.

Nevşehir'in o ilçesinde 230 bin TL'ye arsa sahibi olabilirsiniz! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Nevşehir ili, Kozaklı ilçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 1 Eylül 2022 tarihinde yapılacak.

Kayaşehir İnşaat Gayrimenkul Gıda Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kayaşehir İnşaat Gayrimenkul Gıda Ve Turizm Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Özgür Atilla tarafından kuruldu.

Nev Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nev Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda Oğuzhan Pala tarafından kuruldu.

Laleşehir İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Laleşehir İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Latif Şahintekin ve Selahattin Bahşi ortaklığında kuruldu.

Nevşehir Öğretmen Evi inşaatıyla ilgili 7 soru TBMM'de!

Nevşehir Öğretmen Evi inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP'li Sarıaslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Nevşehir'de mera vasfındaki Hazine arazilerinin tahrif edilmesi TBMM'de!

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde bulunan mera vasfındaki Hazine arazilerinin tahrif edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sarıaslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Nevşehir'de cami inşaatı için Diyanet Vakfı'na yarım milyon!

Sayıştay Başkanlığı tarafından Nevşehir Belediyesi’ne ilişkin tamamlanan Denetim Raporu ile belediyenin, bir vakfa “Nevşehir Külliyesi Camisi inşaatı” için 500 bin TL tahsil edildiği iddia edildi.

Nevşehir’de TOKİ inşaatı yeniden başlıyor!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı yapımı bir süredir durdurulan TOKİ evlerinin inşaatının tekrar başladığını söyledi.

Nevşehir'de lise öğrencileri ihtiyaç sahibi ailenin evini yeniledi!

Nevşehir'in Gülşehir'de Şehit Ömer Halisdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, mahalle muhtarıyla beraber inceledikleri ihtiyaç sahibi bir ailenin evini yeniledi.

Nevşehir Kıratlıoğlu Mahallesi’ne dönüşüm müjdesi!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Kıratlıoğlu Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesinin 2020 yılı Mart ayında başlayacağını ve bölgenin Nevşehir’in en gözde merkezlerinden olacağını söyledi.

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı başladı!

Girişin ücretsiz olduğu Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı kapılarını açtı. Fuar 16 Kasım'a kadar devam edecek...

nevşehir inşaat Haberi

nevşehir inşaat

Nevşehirli  inşaat işçileri, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde de iş başı yaptı. Ülkenin çeşitli yerlerinde kutlama programları düzenlenirken Nevşehir'de inşaatta işçileri çalıştı. 


350 Evler Mahallesi'ndeki bir inşaatta çalışan işçi Muammer Coşkun (31), günlük yevmiye usulü çalıştıklarını, tatil yapmaları durumunda bu ücreti alamayacaklarını söyledi. Kış aylarında inşaat sektöründe çalışma olanağı bulamadıkları için yaz dönemini değerlendirdiklerini belirten Coşkun, "Bugün 1 Mayıs İşçi Bayramı ama biz ekmek parası için çalışıyoruz. Bugün tatil yapmayı düşünürdük ama yevmiye usulü çalıştığımızdan dolayı iş bulduğumuzda çalışmak zorundayız'' diye konuştu. 


Aynı inşaatta çalışan işçi Şenol Aktürk (32) ise binanın bahçe duvarlarını taşlarla kapladıklarını, toz ve ağır malzemeler nedeniyle zor bir meslekleri olduğunu söyledi. Aktürk, günü çalışarak geçirmek zorunda olduklarını ifade etti. Aktürk, "Çalışmayana ekmek yok, çalışmayınca yevmiye alamıyoruz....