29 / 03 / 2024

new life çekmeköyde satılık daireler

new life çekmeköyde satılık daireler

Teslimlerin hemen gerçekleştiği New Life Çekmeköy'de 155 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor...

New Life Otomotiv Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Life Otomotiv Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Erdoğan tarafından kuruldu.

Çekmeköy Life'ta 9 milyon TL'ye 3+1! Bir ay sonra teslim!

İstanbul'un yeni cazibe merkezinde modern bir yaşam sunan Çekemeköy Life'ta 3+1 konutlar 9 milyon TL'den başlıyor. Çekmeköy Lifte'ta teslimler ise bir ay sonra yapılması planlanıyor. İşte Çekmeköy Life ile ilgili ayrıntılar...

New Life İn Avrasya Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Life İn Avrasya Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Rasim Kaya ve Resul Kaya ortaklığında kuruldu.

M65 İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M65 İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköyde  1 milyon TL sermaye bedeli ile Maşuk    Çelik tarafından kuruldu.

New Life Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

New Life Yapı Mimarlık Limited Şirketi Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli ile  Hasan Karadaş ve Muhammet Enes Karabul tarafından kuruldu.

New Life İstanbul Proje Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Life İstanbul Proje Yönetimi Ticaret  Limited Şirketi Pendik’te  100  bin TL sermaye bedeli  ile Faruk    Gültepe tarafından kuruldu.

Be Life Çekmeköy'de dairelerin tamamı satıldı!

İstanbul Proje Yapı tarafından hayata geçirilen Be Life Çekmeköy projesinde dairelerin tamamı satıldı. Projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi.

New York'ta Instagram fotoğrafı çekmek için ev tasarlandı!

New York'un SoHo mahallesinde, şehrin göbeğinde bir apartman dairesi, Instagram fotoğrafları için tasarlandı. İşte o ev...

Be Life Çekmeköy ne zaman teslim?

5 katlı 6 blok halinde yükselen Be Life Çekmeköy projesi 169 adet daireden meydana geliyor.  Peki Be Life Çekmeköy ne zaman teslim?

Be Life Çekmeköy ev fiyatları ne kadar?

Toplam 169 adet daireden meydana gelen Be Life Çekmeköy projesi Çekmeköy'e bağlı Alemdağ'da konumlandırılıyor. Peki Be Life Çekmeköy ev fiyatları ne kadar?

Be Life Çekmeköy daire fiyatları!

Be Life Çekmeköy daire fiyatları 250 bin TL'den başlıyor. Projede teslimlerin 2019 yılında yapılması planlanıyor...

Be Life Çekmeköy fiyat!

İstanbul Proje Yapı tarafından hayata geçirilen Be Life Çekmeköy'de daire teslimlerinin 2019 Haziran'da yapılması planlanıyor..

Be Life Çekmeköy projesi yolda! Yeni Proje!

İstanbul Proje Yapı, Çekmeköy'de 169 konutluk yeni proje hayata geçiriliyor. Projede daire fiyatları 250 bin TL'den başlıyor..

new life çekmeköyde satılık daireler Haberi

new life çekmeköyde satılık daireler

Dervişoğlu İnşaat imzası taşıyan New Life Çekmeköy'de konumlanıyor. Proje 7 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde 2 blok 96 konuttan meydana geliyor.


Çekmeköy New Life, 1+1 daireler 76 ve 100 metrekare, 2+1 daireler 100 ve 105 metrekare, 3+1 daireler ise 136 metrekare alanlarla tasarlandı.



Son 13 konutun kaldığı New Life Çekmeköy Evleri'nde 1+1 daireler 155 bin TL ile 180 bin TL, 2+1 daireler 215 bin TL ile 230 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. 3+1 daireler ise 330 bin TL'den satılıyor.



Teslimlerin hemen gerçekleştiği New Life Evleri'nde, çocuk oyun alanları, 5 bin metrekare alana sahip alışveriş merkezi, olimpik...