26 / 04 / 2024

new york gayrimenkul yatırımları

new york gayrimenkul yatırımları

ABD gayrimenkul piyasasının deneyimli isimlerinden Keller Williams New York City Bölge Müdürlüğü Danışmanı Aylin Coleri, “ New York’ta Gayrimenkul Yatırımları Semineri ” için Türkiye’ye geliyor.

Mozilla Firefox’un kurucu ortağı Blake Ross, New York'tan 251 milyon TL'ye ev aldı!

Web tarayıcısı Mozilla Firefox’un kurucularından biri olan Blake Ross, yeni bir gayrimenkul yatırımına imza attı ve New York'ta yer alan çevre dostu bir rezidanstan ev aldı. Ross, 233 metrekarelik eve 251 milyon TL (8,25 milyon dolar) ödedi. İşte o evin özellikleri...

İflas bayrağını çeken gayrimenkul devi New York'un dev gökdeleni Chrysler Binasını satışa çıkardı!

Gayrimenkul devi Signa geçtiğimiz günlerde iflas bayrağını çekmişti. Chrysler Binası'nın sahibi olan şirkete Avusturya mahkemesi, New York City gökdelenindeki hisselerini satma emri verdi.

Serdar Bilgili, ABD'deki emlak yatırımlarını hızlandırdı! New York'taki 88 katlı 278 metrelik gökdelenin ortağı oldu! 

ABD’de ortaklarıyla 3.5 milyar dolardan fazla proje geliştiren işadamı Serdar Bilgili, yeni projeler için düğmeye bastı. Bilgili, ünlü gayrimenkul kralı Davide Bizzi ile ortaklık kurdu ve 88 katlı 278 metre uzunluğundaki New York’un en fazla kata sahip 4’üncü gökdeleninin ortağı oldu.

Paltrow-Chris Martin New York'taki evini 10 milyon dolara satıyor!

2014 yılında boşanan Paltrow-Chris Martin New York'taki apartman dairelerini satışa çıkardı. 14 milyon dolara satmak isteyen çift, gayrimenkul için 4 milyon dolarlık indirime gitti.

New York Yabancı Sermaye Yatırımları Konferansı 19 Ocak'ta!

New York gayrimenkul piyasasındaki büyümeyi tartışmak üzere 19 Ocak 2016’da düzenlenecek, dünyanın önde gelen yabancı sektör liderlerinin katılacağı konferansa Türkiye’den de Eray Carbajo firması katılarak bir ilke imza atıyor.

Nef New York projesine İtalya ve Amerika’dan iki yeni ödül!

Tasarım alanındaki farklı yorumları ve dünyaca ünlü tasarımcılarının dokunuşlarıyla gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getiren Nef’in New York projesi ödüle doymuyor. Toplam 3 ödüllü proje, dünya devleri ile yarışıyor.

Nef New York yoğun ilgi görüyor!

Nef Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, New York’taki projelerine 2016’nın mart ayında başlayacaklarını açıkladı. Timur, ABD’deki ikinci projelerinin ise Chicago’da olacağını söyledi.

Nef Gayrimenkul New York projesi!

ABD’nin en yüksek binalarından Empire State’e komşu olacak Nef Gayrimenkul New York projesi Foldhome konseptiyle geliştiriliyor. Projenin inşaat çalışmalarının başlaması ile birlikte satışa çıkmayı planlanıyor.

New York Evleri Nef Gayrimenkul!

New York Evleri Nef Gayrimenkul projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dairelerden oluşacak. Fiyatları ve ödeme planı henüz açıklanmayan projenin inşaat çalışmaları 2015 yılı sonunda başlayacak.

Nef New York projesi MIPIM'de en iyi proje ödülü aldı!

Nef, dünyaya açılma vizyonunda gerçekleştirdiği New York projesiyle gayrimenkulün Oscar’ı sayılan MIPIM’de Architectural Review Future Projects Awards’ta “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “En İyi Proje” ödülüne layık görüldü.

Türkiye yeni sloganıyla New York Times Turizm fuarında!

Türkiye, yeni sloganı '' Turkey Home '' la New York Times Turizm fuarına katıldı.New York Times Turizm Fuarı New York'taki Jacob Javits Kongre Merkezi'nde açıldı.

New York'taki 5 Pointz binaları yıkıldı!

New York'taki Queens bölgesinde kümlerine göre "grafiti mabedi", kimilerine göre de bir "çirkinlik abidesi" olarak nitelendirilen "5 Pointz" adlı binalar, grafiti sanatçılarının karşı koymasına rağmen kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde yıkıldı.

New York’ta Sting’e komşu olmak isteyen Türkler kim?

Ünü Türkiye sınırlarını çoktan aşan iç mimar Şafak Çak Sting’in New York Walker Tower’daki evinin bir bölümünü tasarladı. Sting, Cameron Diaz, Gisele Bündchen gibi ünlüler daire satın alınca jet sosyete de gözünü buraya dikti...

new york gayrimenkul yatırımları Haberi

new york gayrimenkul yatırımları

Levent’teki Keller Williams Platin Learning Center’da gerçekleşecek etkinlikte konuşacak Coleri, sektördeki bilgisi ve deneyimiyle ABD’de “hiç uyumayan şehir” olarak bilinen New York’taki yeni emlak fırsatlarını anlatacak. Milyon dolarlık villalar satan KW danışmanı Coleri, son dönemde artış gösteren New York’taki Türk yatırımları konusunda da önemli bilgiler verecek.


ABD’de Yabancı Yatırımcılar Sertifikası’na sahip olan usta emlak danışmanı Coleri, seminer boyunca “Türk emlak yatırımcılarını New York’ta bekleyen fırsatlar”, “New York’ta ev sahibi olmanın sırrı”, “New Yorker Türklerin (New York’lu Türklerin) Sayısı”, “Türklerin ABD’deki emlak yatırımlarının son dönemde artış gösterdiği yerler”, “Türklerin Amerikan emlak piyasasına artan ilgisinin sebepleri”, “Oturma müsaadesi almadan EB-5 yatırımcı vizesiyle ABD’de emlak sahibi olmak ve kira geliri elde etmek”, “ABD’deki evlerin Türkiye’ye kıyasla neden daha ucuz oluşu” gibi konularda katılımcıları...