19 / 04 / 2024

new york projesi nef inşaat

new york projesi nef inşaat

Nef İnşaat imzası ile Amerika New York Manhattan’da hayata geçirilecek olan Nef New York Konutları "Dünyanın En İyi Projesi” ödülüne layık görüldü. Peki New York Nef projesi ne zaman başlayacak?

Manhattan Nef New York Konutları!

Yaklaşık 210 milyon dolar yatırım bedeline sahip Manhattan Nef New York Konutları'nın inşaatına 2015 yılı sonunda başlanması planlanıyor. 60 kattan olucak proje otel ve ofislerden meydana gelecek.

Tahincioğlu'ndan New York’a yeni konut projesi!

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, yeni projeleri ve yatırımlarını anlattı. Tahincioğlu, New York’ta yeni bir konut projesine başlayabileceklerini söyledi.

New York'ta gökdelen tasarımları sıra dışı!

New York'ta gökdelen tasarımları sıra dışı tasarlanıyor. BD’de bir mimarlık şirketinin projesi gökdelenlerin ‘dikine inşa’ özelliğini değiştirdi.

New York Second Avenue Metro hattı açıldı!

İlk projesi 1919 yılında çizilen daha sonra maddi imkansızlıklardan dolayı defalarca kez gündeme gelmesine rağmen yapılamayan New York'un Second Avenue Metro hattı dünyanın en pahalı metrosu oldu. Hattın yapım süreci Keçiören Metrosu'na benziyor.

Roman Abramoviç’in New York’taki 3 binası için yenileme projesi reddedildi!

Dünyanın sayılı zenginlerinden olan Rus oligark Roman Abramoviç’in New York’taki emlak oyunu, Binalar Müdürlüğü ve Anıtları Koruma Komisyonu’na takılarak olumsuz yanıt aldı.

Cityscape'in en pahalı projesi Nef New York!

Stand tasarımı ve tanıttığı projeleriyle fuarın en dikkat çeken firmalarından Nef, fuarın en özel projesi olan Nef New York Projesi için de ön talep toplamaya başladı.

TAV, Medine projesiyle New York'ta birincilik ödülü aldı!

TAV İnşaat’ın Medine’de inşaa ettiği Prens Muhammed Bin Abdülaziz Havalimanı Projesi, Engineering News Record (ENR) tarafından New York’ta düzenlenen Küresel İnşaat Zirvesi’nde havalimanı inşaatı kategorisinde dünyanın en iyisi seçildi.

Nef New York için ön talep süreci başladı!

Dubai’de gerçekleştiren şirket, fuarın en özel projesi olarak dikkat çeken Nef New York Projesi için de ön talep toplamaya başladı.

Nef New York projesinde ön talep toplanıyor!

Dubai Cityscape Global 2015’te İnistanbul ile Nef Ataköy 22 projelerini sergileyen Nef, stand tasarımı ve tanıttığı projeleriyle fuarın en dikkat çeken firmalarından biri oldu. Nef New York Projesi için de ön talep toplamaya başladı.

Nef New York projesine İtalya ve Amerika’dan iki yeni ödül!

Tasarım alanındaki farklı yorumları ve dünyaca ünlü tasarımcılarının dokunuşlarıyla gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getiren Nef’in New York projesi ödüle doymuyor. Toplam 3 ödüllü proje, dünya devleri ile yarışıyor.

Nef, New York’da Gökdelen Yapacak!

Nef, yurtdışı açılımına New York’tan başlıyor. Dünyanın En İyi Projesi Ödülü’nü kazanan gökdelen Empire State’e komşu olacak tasarım dünyaca ünlü mimarlık firmalarından biri olan Perkins and Will’in tasarlandı.

Nef New York satışları ne zaman başlayacak?

Nef New York Konutları 210 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa edilecek. "Dünyanın En İyi Projesi" ödülüne layık görülen proje 60 kattan oluşuyor. Peki Nef New York satışları ne zaman başlayacak?

Manhattan Nef New York Evleri!

Manhattan Nef New York Evleri projesi 210 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. 60 kattan oluşacak proje Amerika New York Manhattan'da hayata geçirilecek. Projenin inşaat çalışmaları 2015 yılı sonunda başlayacak.

Manhattan Nef New York projesi!

Manhattan Nef New York projesi 210 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçirilicek. Bu yıl sonunda inşaat çalışmalarına başlanması planlanan proje 60 katlı olarak tasarlandı.

new york projesi nef inşaat Haberi

new york projesi nef inşaat

"New York Nef projesi ne zaman başlayacak?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. Foldhome konseptiyle geliştirilen proje 210 milyon dolar yatırım bedeline sahip.


Chicago ve Miami'de eş zamanlı yeni projeler hayata geçirmeyi planlayan Nef İnşaat imzası ile yükselecek olan New York projesi 60 katlı olarak tasarlandı. Projenin fiyatları ve ödeme planı henüz netleşmedi.


2015 yılı sonunda inşaat çalışmalarına başlanması planlanan Nef New York projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve penthouse yani çatı katı dairelerden oluşacak. 


Amerika’da parka yakın ve çeşitli sosyal imkânlar sunan Nef New York projesi MIPIM Architectural Review Future Projects Awards'ta “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “Dünyanın En İyi Projesi” ödülü aldı. 


Nef New York iletişim

Telefon: 444 9 633

Web: http://www.nef.com.tr/

Özge...