28 / 03 / 2024

New York Times Turizm Türkiye stantı

New York Times Turizm Türkiye stantı

Güney Afrika'nın "altın sponsorluğu'yla birlikte, Türkiye'nin ve ABD'nin Florida eyaletinin "gümüş sponsorluğunda gerçekleştirilen New York Times Turizm Fuarı, ilk gününde, dünyanın değişik bölgelerinden sektör temsilcilerini ağırladı.

New York Times, Rönesans Rezidans'ı araştırdı: Lüks apartman neden yıkıldı?

New York Times tarafından yapılan bir araştırma ve adli analiz, büyük depremde kusurlu tasarım ve asgari denetimin nasıl ölümcül sonuçlar oluşturduğunu gözler önüne serdi. New York Times, Rönesans Rezidans'ı araştırdı. İşte o lüks apartmanın ölüm tuzağı olmasının nedenleri...

Soho House'un tarihi binası New York Times'ta!

New York Times, Tepebaşı'nda yer alacak Soho House'un hikayesini yazdı. Gazete, bir dönem ABD Konsolosluğu olarak hizmet veren binanın tarihi hikayesine ve yeni sahiplerine değindi.

Bruce Willis 17 milyon dolara New York'tan ev aldı!

Dünyaca ünlü aktör Bruce Willis, New York'tan yeni bir ev satın aldı. 17 milyon dolara satılan dubleks evde altı yatak odası ve beş banyo bulunuyor.

Kaş New York Times'ın muhteşem yerler listesinde!

ABD'nin New York Times gazetesi, 2015 yılı için okurlarına yönelik hazırladığı gezginler listesinde Türkiye'den sadece Antalya'nın Kaş ilçesi yer aldı.

New York'un MIPIM ödüllü kulesini Türkler dikiyor!

Nef, New York'taki kule projesiyle Tabanlıoğlu da Selçuk Ecza projesiyle dünyanın en büyük fuarı MIPIM'de ödüle layık görüldü. Nef, dünyaya açılma vizyonunda gerçekleştirdiği New York projesiyle gayrimenkuliin Oscar'ı sayılan MIPIM'de Architectural Review

MIPIM 2015'ten Nef'in New York projesine ödül!

MIPIM kapsamında verilen Architectural Review Future Projects Ödülü Nef'in New York projesine gitti. Nef'in New york projesi 'Yüksek Katlı Binalar' kategorisinde 'En İyi Proje' ödülüne layık görüldü..

Nef New York projesi MIPIM'de en iyi proje ödülü aldı!

Nef, dünyaya açılma vizyonunda gerçekleştirdiği New York projesiyle gayrimenkulün Oscar’ı sayılan MIPIM’de Architectural Review Future Projects Awards’ta “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “En İyi Proje” ödülüne layık görüldü.

Türkiye, New York Times Turizm Fuarı'nda stant açtı!

Güney Afrika'nın "altın sponsorluğu'yla birlikte, Türkiye'nin ve ABD'nin Florida eyaletinin "gümüş sponsorluğunda gerçekleştirilen New York Times Turizm Fuarı, ilk gününde, dünyanın değişik bölgelerinden sektör temsilcilerini ağırladı.

Çanakkale, New York Travel Times Show'da tanıtıldı!

Çanakkale ABD'de düzenlenen ' New York Travel Times Show ' Fuarı 'nda temsil edildi. Troia 'nın Arka Bahçesinde Kuş Gözlemciliği projesi kapsamında turizm türleri tanıtıldı.

Türkiye yeni sloganıyla New York Times Turizm fuarında!

Türkiye, yeni sloganı '' Turkey Home '' la New York Times Turizm fuarına katıldı.New York Times Turizm Fuarı New York'taki Jacob Javits Kongre Merkezi'nde açıldı.

New York'taki 5 Pointz binaları yıkıldı!

New York'taki Queens bölgesinde kümlerine göre "grafiti mabedi", kimilerine göre de bir "çirkinlik abidesi" olarak nitelendirilen "5 Pointz" adlı binalar, grafiti sanatçılarının karşı koymasına rağmen kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde yıkıldı.

New York’ta Sting’e komşu olmak isteyen Türkler kim?

Ünü Türkiye sınırlarını çoktan aşan iç mimar Şafak Çak Sting’in New York Walker Tower’daki evinin bir bölümünü tasarladı. Sting, Cameron Diaz, Gisele Bündchen gibi ünlüler daire satın alınca jet sosyete de gözünü buraya dikti...

Simit Sarayı New York'taki şube sayısını 10'a çıkaracak!

New York'ta açtığı mağazasıyla ABD'lilerden büyük ilgi gören Simit Sarayı, 2015'te ülkedeki şube sayısını 10'a çıkaracak..

New York Times Turizm Türkiye stantı Haberi

New York Times Turizm Türkiye stantı

Afrika, Asya, Avustralya/Güney Pasifik, Kanada, Karayipler, Avrupa, Latin Amerika, Meksika ve ABD bölümleri altında 500den fazla katılımcının yer aldığı fuarda Türkiye, önceki yıllarda olduğu gibi bu kez de fuarın girişinde stant açtı. Fuar, 24 Ocaktan itibaren 2 gün boyunca tüketicilere de açılacak. 


New York Türk Kültür ve Turizm Ofisinin önderliğindeki Türkiye standında Türk Hava Yolları, VVorld of Travel, Pacha Tours, Euphrates Tours Cappadocia, Travel Shop Turkey DBX Travel, Tura Turizm, Çukurova Development Agency ve Çannakale Savaşının 100. yılını öne çıkaran Çanakkale Valiliği kuruluş ve firmalarının masaları bulunuyor. Turizm sektörü temsilcileri ve seyahat uzmanlarının katıldığı fuarın ilk gününde, Türkiye standına gelen ziyaretçilere, simit, baklava, lokum ve cezerye ikram edildi. Fuarda, New York Times Seyahat Endüstrisi Konferansı, seyahat dünyasının profesyonellerine kapsamlı bir...