20 / 04 / 2024

Next Home Turkey Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi iletişim

Next Home Turkey Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi iletişim

Next Home Turkey Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Bucak tarafından kuruldu.

At Home Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

At Home Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Gamal Say, Gamal abdalnase ve Seıf Hısham Moh ortaklığında kuruldu.

Next Home Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Next Home Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed N.A. Ameen  tarafından kuruldu.

Next Home Turkey Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Next Home Turkey Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Bucak tarafından kuruldu.

My Home Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

My Home Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Ahmed A.Ahmed Lail, Amin Ahmed Amin Ahmed Leel, Erkan Çakmak ve Muammer Çakmak ortaklığında kuruldu.

Turkey Home'un değerlendirme toplantısı yapıldı!

Turkey Home'un değerlendirme toplantısı yapıldı. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye’de Tanıtım Alanında ‘Turizmde Markalaşma’ Hedefine İlişkin Stratejik Bir Adım Olan Turkey:Home Kampanyasının Değerlendirmesini Yaptı.

Next Home ergonomik dizaynıyla dikkat çekiyor!

Next&NextStar’ın elektrikli küçük ev aletleri markası Next Home, ister hafif bir tatlı ya da salata isterseniz de meyveli, serin ve de sağlıklı içecekler yapabileceğiniz blender seti ile bu yaz favoriniz olacak.

Harvey Nichols, Ankara Next Level AVM'de mağaza açtı!

Harvey Nichols, Next Level AVM'ye taşındı. Mağaza 5 bin 500 metrekare alanda kadın, erkek, çocuk, aksesuar, kozmetik ve home departmanlarıyla 62'si exclusive olmak üzere, 350'yi aşkın markadan oluşan ürün yelpazesi sunuyor.

Harvey Nichols Next Level AVM'de mağaza açtı!

Next Level AVM'de yer alan Harvey Nichols Ankara mağazası, kadın, erkek, çocuk, aksesuar, kozmetik ve home departmanlarıyla 62'si özel olmak üzere, 350'yi aşkın markadan oluşan geniş marka yelpazesiyle yaşamın tüm alanlarına hitap ediyor.

Türkiye'deki konut projeleri, Kiev'deki Home in Turkey fuarında sergilenecek!

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de 6-7 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek 'Home in Turkey' fuarında Türkiye'deki yeni konut projeleri bu ülkede görücüye çıkacak

Beyaz Spot Center satışa çıktı! 250 bin dolara home ofis! 1 milyon 500 bin dolara dükkan!

Avcılar'da yükselen Beyaz Spot Center projesi kapsamında home ofis ve dükkanlar yer alıyor. Projedeki dükkanların fiyatları 1 milyon 500 bin dolardan ve home ofislerin fiyatları ise 250 bin dolardan başlıyor...

Tepe Home, Narkule, Tepe Prime ve Academia Apartments'ta!

3 dev projede Tepe Homeun imzası var; Nar Kule, Tepe Prime ve Academia Apartments'ın mutfak, banyo ve gömme dolapları Tepe Home tarafından yapıldı. Dev inşaat yatırımlarının mutfak ve banyo tasarımındaki adresi Tepe Home oldu

Ribbon Home'dan kış sürprizi: Toscana ve Cappadocia!

Eylül Ayı başında RIBBON HOME mağazasında yeni koleksiyon ürünleri yerini aldı ve çoktan müşterileriyle buluştu ama RIBBON HOME sürprizleri bununla bitmiyor daha doğrusu RIBBON HOME bu kadarla yetinmiyor.

Ağaoğlu Evleri ödeme koşulları! My Home Maslak'ta 5 yıl sıfır faizle! 548 bin TL'ye 2+1!

21 Temmuz'da satışlarına başlanılan My Home Maslak projesinde 2+1'lerin fiyatları 548 bin TL'den başlıyor. Proje kapsamında yüzde 5 peşinat ve 5 yıl sıfır faizle konut sahibi olunuyor...

Next Home Turkey Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi iletişim Haberi

Next Home Turkey Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi iletişim

Next Home Turkey Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Bucak tarafından kuruldu.

Next Home Turkey Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi konusu:
1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satış vaadi şeklinde satın almak veya satış vaadi şeklinde satmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek, projeler oluşturulması ve işletilmesi. 3. Türkiye sınırları içinde veya...