20 / 04 / 2024

NG Gayrimenkul Mahalle Kemalpaşa

NG Gayrimenkul Mahalle Kemalpaşa

Komşuluk ilişkilerinin, dostluğun, yardımlaşmanın inancıyla dizayn edilen “Mahalle Kemalpaşa” projesi hayata geçiyor. NG Gayrimenkul projesi "Mahalle Kemalpaşa"nın tanıtımı yapıldı. 

Key Invest Consultıng Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Key Invest Consultıng Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Erdoğan tarafından kuruldu.

Üngör Gayrimenkul Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üngör Gayrimenkul Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Ergül tarafından kuruldu.

Alfa Regnum Gayrimenkul Franchısıng Pazarlama Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. kuruldu!

Alfa Regnum Gayrimenkul Franchısıng Pazarlama Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aytekin Arslanoğlu tarafından kuruldu.

Revolte Consultıng Gayrimenkul Acenteliği İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Revolte Consultıng Gayrimenkul Acenteliği İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Edılıya Israfılova tarafından kuruldu.

Backıng Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Backıng Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Aşkaleli tarafından kuruldu.

Kalamış Project Marketıng Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalamış Project Marketıng Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Halaç ve Muhammed Fatih Kapucı ortaklığında kuruldu.

Kıngdom Kıng Franchısıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Kıngdom Kıng Franchısıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Şişli'de Fatma Özkan tarafından kuruldu.

Kıngdom Kıng Franchısıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Kıngdom Kıng Franchısıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Şişli'de Fatma Özkan tarafından kuruldu.

Bamdad Tradıng Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bamdad Tradıng Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Ahmad Bahramchoobın ve Zehra Kalhorı ortaklığında kuruldu.

Ando Lıvıng Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Pazarlama Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Ando Lıvıng Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Pazarlama Ve Turizm Limited Şirketi Beyoğlu’nda Invest Ok Yatırım Gayrimenkul Geliştirme Limited Ş tarafından kuruldu.

Sellıng Bosphorus Luxury Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Sellıng Bosphorus Luxury Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Solıman Rasulı tarafından kuruldu.

Kr Global Franchısıng Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirket kuruldu!

Kr Global Franchısıng Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirket Beşiktaş'ta kuruldu.

Redwoork Franchısıng Gayrimenkul Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Redwoork Franchısıng Gayrimenkul Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Üçsu, Samet Arabacı Uğur Zengin ve Ankaworld İnşaat enerji Turizm Tarim Sanayi ve Tic. ortaklığında kuruldu.

NG Gayrimenkul Mahalle Kemalpaşa Haberi

NG Gayrimenkul Mahalle Kemalpaşa

Yüksek blokların sur gibi sıralandığı ve insanların kapı komşusunu bile tanımadığı günümüz site projelerinin aksine insan temelli bir anlayışla inşa edilecek olan NG Gayrimenkul projesi "Mahalle Kemalpaşa"nın tanıtımı gerçekleştirildi. 

NG Gayrimenkul Proje Koordinatörü Nafiz Gönen, hem mahalle sıcaklığında hem de tüm sosyal donatı alanları ile Kemalpaşa'da yeni bir yaşam alanı sunduklarını dile getirdi. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre inşaat sektörünün içinde bulunduğu durumu, fiyatların geldiği noktayı, mevcut konut kredileri faiz oranı ve kullanım zorluğunu bilerek en uygun koşulları sağladıklarını söyleyen Gönen, "Uygun fiyat, vade ve hemen tapu seçeneklerini bir arada sunuyoruz. Geniş, ferah loft tipi evlerde konforlu bir yaşam olacak. Tüm sosyal yaşam imkanları ile yaşamak isteyeceğiniz bu insan temelli projeyi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Proje ile ilgili daha...