20 / 04 / 2024

NG Gayrimenkul Mahalle Kemalpaşa'nın tanıtımı yapıldı!

NG Gayrimenkul Mahalle Kemalpaşa'nın tanıtımı yapıldı!

Komşuluk ilişkilerinin, dostluğun, yardımlaşmanın inancıyla dizayn edilen “Mahalle Kemalpaşa” projesi hayata geçiyor. NG Gayrimenkul projesi "Mahalle Kemalpaşa"nın tanıtımı yapıldı. 



Yüksek blokların sur gibi sıralandığı ve insanların kapı komşusunu bile tanımadığı günümüz site projelerinin aksine insan temelli bir anlayışla inşa edilecek olan NG Gayrimenkul projesi "Mahalle Kemalpaşa"nın tanıtımı gerçekleştirildi. 

NG Gayrimenkul Proje Koordinatörü Nafiz Gönen, hem mahalle sıcaklığında hem de tüm sosyal donatı alanları ile Kemalpaşa'da yeni bir yaşam alanı sunduklarını dile getirdi. 

NG Gayrimenkul Mahalle Kemalpaşa nın tanıtımı yapıldı!

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre inşaat sektörünün içinde bulunduğu durumu, fiyatların geldiği noktayı, mevcut konut kredileri faiz oranı ve kullanım zorluğunu bilerek en uygun koşulları sağladıklarını söyleyen Gönen, "Uygun fiyat, vade ve hemen tapu seçeneklerini bir arada sunuyoruz. Geniş, ferah loft tipi evlerde konforlu bir yaşam olacak. Tüm sosyal yaşam imkanları ile yaşamak isteyeceğiniz bu insan temelli projeyi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Proje ile ilgili daha ayrıntılı bilgiler www.mahallekemalpasa.com internet sitesinden öğrenilebilir" dedi. 

Loft tipi konutlara, bankasız ve vade farksız 50 ay sıfır faiz seçenekleri ile çok uygun şartlarda sahip olunabiliyor.

Web: www.mahallekemalpasa.com


Geri Dön