20 / 04 / 2024

Mahalle Kemalpaşa  projesi

Mahalle Kemalpaşa  projesi

Komşuluk ilişkilerinin, dostluğun, yardımlaşmanın inancıyla dizayn edilen “Mahalle Kemalpaşa” projesi hayata geçiyor. NG Gayrimenkul projesi "Mahalle Kemalpaşa"nın tanıtımı yapıldı. 

Loft Albero Country Club Kemalpaşa!

Loft Albero Country Club Kemalpaşa detayları haberimizde yer alıyor. İşte Loft Albero Country Club Kemalpaşa projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesi bugün!

İzmir'de metro yatırımlarını hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni metro projesi için düğmeye bastı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için bugün ihale gerçekleştiriyor.

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metrosu yarın ihaleye çıkıyor!

İzmir'de metro yatırımlarını hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni metro projesi için düğmeye bastı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için yarın ihaleye çıkıyor.

Kemalpaşa Nif Erbek projesi!

Kemalpaşa Nif Erbek projesi ile ilgil detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Kemalpaşa Nif Erbek projesi detayları ve lokasyon bilgisi...

TOKİ İzmir Kemalpaşa 2. ve 3. Etap için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir Kemalpaşa 2. Etap ve 3. Etap projesi için ÇED süreci başladı.

TOKİ'den İzmir Kemalpaşa'ya 516 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir Kemalpaşa 3. Etap projesi için düğmeye bastı. Projede 516 adet konut yer alacak.

TOKİ İzmir Kemalpaşa projesi için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir Kemalpaşa'da 474 yeni konut inşa edecek.

İzmir Kemalpaşa'da 10.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Kemalpaşa Satış Memurluğu, İzmir İli Kemalpaşa İlçesi Yukarımahalle Mahallesi Küplücealtı Mevkii, 683 ada 1 parseldeki arsayı 10 milyon 131 bin TL'ye icradan satıyor...

TOKİ Kemalpaşa alt gelir için kuralar çekildi!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde TOKİ tarafından alt gelir grubuna yönelik sosyal konut projesi kapsamında yapımı devam eden konutların hak sahiplerinin belirlenmesi için kura çekimi yapıldı.

TOKİ Kemalpaşa projesi için başvurular başladı!

TOKİ’nin Kemalpaşa’da inşası devam eden konutları için başvurular bugün itibariyle başlıyor. TOKİ tarafından Kemalpaşa ilçesinde yapımına başlanan 679 konut kısa bir süre sonra sahibini bulacak. Peki, TOKİ’nin Kemalpaşa konutları için başvuru şartları neler?

TOKİ Kemalpaşa projesi için başvurular yarın başlayacak!

TOKİ’nin Kemalpaşa’da yapımı devam eden konutları için yarından itibaren müracaatlar alınacak. Kemalpaşa Belediye Başkanı Uğurlu, “Konutlar en kısa sürede hak sahiplerine verilecek” diye açıklama yaptı. 

Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm planlarına dava açılacak!

İzmir Kemalpaşa'nın iki mahallesinde uygulanması planlanan kentsel dönüşüm projelerine halkın onayı alınmadığı için itiraz eden ve dernekleşmiş olan mahalle sakinleri 2. defa askıya çıkan planlara karşı tekrar dava açacak.

Mahalle Kemalpaşa'da hemen tapu fırsatı!

Sıradışı konseptiyle dikkatleri üzerine çeken Mahalle Kemalpaşa'da eski mahalle konseptini yansıtılıyor. Proje, çocuk öncelikli tasarımı, motorlu araçtan arındırılmış ve ıhlamur kokulu sokaklarıyla fark oluşturuyor.

Mahalle Kemalpaşa  projesi Haberi

Mahalle Kemalpaşa  projesi

Yüksek blokların sur gibi sıralandığı ve insanların kapı komşusunu bile tanımadığı günümüz site projelerinin aksine insan temelli bir anlayışla inşa edilecek olan NG Gayrimenkul projesi "Mahalle Kemalpaşa"nın tanıtımı gerçekleştirildi. 

NG Gayrimenkul Proje Koordinatörü Nafiz Gönen, hem mahalle sıcaklığında hem de tüm sosyal donatı alanları ile Kemalpaşa'da yeni bir yaşam alanı sunduklarını dile getirdi. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre inşaat sektörünün içinde bulunduğu durumu, fiyatların geldiği noktayı, mevcut konut kredileri faiz oranı ve kullanım zorluğunu bilerek en uygun koşulları sağladıklarını söyleyen Gönen, "Uygun fiyat, vade ve hemen tapu seçeneklerini bir arada sunuyoruz. Geniş, ferah loft tipi evlerde konforlu bir yaşam olacak. Tüm sosyal yaşam imkanları ile yaşamak isteyeceğiniz bu insan temelli projeyi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Proje ile ilgili daha...