18 / 04 / 2024

NG Güral Sapanca oteli

NG Güral Sapanca oteli

SKAL International İstanbul Kulübü’nün düzenlediği " SKALİTE 13 - Turizmde Kalite Ödülleri "nde NG Güral Sapanca Wellness & Convention, Yılın En İyi Spa Oteli seçildi....

Antalya'da milli park alanına beş yıldızlı otel yapma talebi! Bakanlığa resmen başvuru yapıldı!

Erkan Güral’ın şirketi NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Anonim Şirketi,  Antalya’da “milli park alanı”nda beş yıldızlı otel işletmek için Bakanlığa başvuruda bulundu.

Uzman isimden deprem uyarısı geldi: İznik, Gölbaşı, Sapanca göllerinin su seviyelerindeki ani artışlara dikkat!

Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ercan Aksoy, tektonik göllerdeki su seviyelerinde yaşanan yükselişlerin "depremin habercisi" olabileceğine dikkat çekti. İşte detaylar...

A101’de Güral Porselen 12 parça fincan takımı 159 TL’ye, Borcam 4 parça mutfak yardımcıları seti 169 TL’ye düştü!

A101’e 10 Ağustos’tan itibaren dev indirimler geliyor. Bu kapsamda, 10 Ağustos’ta Güral Porselen 12 parça fincan takımı 159 TL’ye, Borcam 4 parça mutfak yardımcıları seti 169 TL’ye düşecek. İşte 10 Ağustos 2023 A101 fiyat listesi...

Technofood Kimya Gıda Katkıları İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Technofood Kimya Gıda Katkıları İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 3.000.000,00 TL sermeye ile Mustafa Hayri Kundakçı, Nurdan Baloğlu ve Idapharma Tradıng Gısa Ve Danışmanlık Sanayi Limet ortaklığında kuruldu.

Sema Güral Sürmeli Kimdir? Sema Güral Sürmeli nerede doğdu?

Sema Güral Sürmeli kimdir? Sema Güral Sürmeli’nin mesleği nedir? Sema Güral Sürmeli hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Esin Güral Argat daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esin Güral Argat'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Esin Güral Argat'ın  hayatına dair merak edilenler.

NG Hotels'ten Bodrum'a karma proje geliyor!

Sapanca, Afyon ve Antalya’da 4 otel ile hizmet veren NG Hotels’in Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Bodrum'da hem konut hem otel olan bir projeye imza atma hazırlığında olduklarını duyurdu.

NG Hotel pandemiye rağmen otel yatırımlarına devam ediyor! 

NG Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca ve Afyon’da bulunan lüks otellerinin ardından yatırımlarına devam edeceklerini açıkladı. 

Evrim Karayel'in babası vefat etti!

İnşaatçılar Derneği (İNDER) üyesi ve NG Güral İnşaat Genel Müdürü Evrim Karayel'in babası vefat etti. 

NG Hotel Sapanca'ya ikinci otelini açtı!

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca'da yatırımlarının hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Sapanca'ya 450 milyon TL yatırımla yeni otel inşa edildi!

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, yaklaşık olarak iki hafta önce açılan otel için 450 milyon TL yatırım yapıldığını belirtti.

Erkan Güral'dan Kapalı Maraş açıklaması!

Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu Genel Başkanı Erkan Güral Kapalı Maraş hakkında açıklama yaptı. 

Göktepe Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Göktepe Proje İnşaat Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 12 milyon 253 bin 638 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Güral tarafından kuruldu.

NG Güral Sapanca oteli Haberi

NG Güral Sapanca oteli

NG Güral Sapanca Wellness & Convention, Spa konusundaki başarısını kazandığı iki ödül birden kanıtladı. 


Her yıl turizm sektöründe kalite bilincinin gelişmesine değer katan kişi, kurum ve kuruluşlara farklı kategorilerde verilen "SKALİTE 13 - Turizmde Kalite Ödülleri"nde NG Güral Sapanca ‘Yılın En İyi Spa Oteli’ seçildi.


NG Güral Sapanca ayrıca Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği'nin resmi yayını GM Turizm ve Yönetim Dergisi tarafından düzenlenen “QM Awards”da da Türkiye'nin En İyi Yönetilen Spa Oteli ödülüne layık görüldü.  


Daha önce üstün hizmet kalitesi, donanımlı personeli ve fiziki koşullarına yaptığı yatırımlarla 7 kalite belgesini birden almaya hak kazanarak Türkiye’de 7 farklı kalite belgesine sahip 5 yıldızlı tek otel konumuna ulaşan NG Güral Sapanca Wellness & Convention, kazandığı yeni iki ödül ile başarısını taçlandırmış...