23 / 04 / 2024

nida kule ofis

nida kule ofis

Tahincioğlu Holding tarafından hayata geçirilen Kozyatağı Nidakule projesinde yer alan ofis katı 30 dolarlık metrekare birim tutarı ile kiralanıyor. Projedeki kiralık kat 813 metrekare alana sahip...

Anadolu Hayat Emeklilik, İş Kuleleri Kule-3'ten 5 yıllığına ofis kiraladı!

İş GYO, İş Kuleleri Kule-3'te yer alan bin 33 metrekarelik ofis alanını Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş.'ye 5 yıl süre ile kiraya verdi. 

İş Kuleleri Kule 2'deki ofis alanı İş Bankası'na kiralandı!

İş GYO projelerinden İş Kuleleri Kule 2'de bulunan yaklaşık 596 metrekarelik ofis alanı, T. İş Bankası A.Ş.'ye kiralandı. 

İş Kuleleri Kule 2'deki 1.008 metrekarelik ofis İş Bankası'na kiralandı!

İş Kuleleri Kule 2'de bulunan yaklaşık 1.008 metrekarelik ofis alanı, T. İş Bankası A.Ş.'ye kiralandı...

İş Yatırım Menkul Değerler, İş Kuleleri Kule 2'den ofis kiraladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin İş Kuleleri Kule 2'den 659,2 metrekarelik ofis alanı kiraladığını duyurdu.

Yıldırım Kule'de son 18 ofis için kampanya!

Konya Yolunda inşa edilen Yıldırım Kule, hayata geçireceği proje ile bir ilke imza atarak; ofis sahiplerinin can dostlarına kapılarını açacak.

Nida Kule Ataşehir'in güneş kontrolü Guardian Glass'tan!

Tahincioğlu Gayrimenkul yatırımıyla Ataşehir'de, hayata geçirilen Nida Kule Ataşehir Kuzey ve Güney ofiste yüksek seçicilikte güneş kontrolünü ve doğal ışıkla elde edilen ferahlığı Guardian Glass ürünleriyle sağlıyor.

Dap Teras Kule satılık ofis!

Dap Teras Kule satılık ofis fiyatları 352 bin TL'den başlıyor. İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'da hayata geçirilen Teras Kule'de 364 daire, 25 ofis ve 11 mağaza mevcut.

Dap Teras Kule ofis fiyatları!

Dap Teras Kule ofis fiyatları 352 bin TL'den başlıyor. Teras Kule Kartal'da faizsiz 120 ay taksit imkanı sunuluyor...

Megapol Çarşı Kule ofis fiyatları!

Megapol Çarşı Kule projesi İzmir Konak'ta hayata geçirildi. 40 bin metrekare inşaat alanı bulunan projede ofis fiyatları 257 bin 318 dolardan başlıyor...

QNB Finansbank Kristal Kule'de kiralık ofis katları!

QNB Finansbank Kristal Kule – Batı projesinde yer alan 6 adet kiralanabilir ofis katları için kiralama süreci başladı.

Kule Evo bölgenin ofis ihtiyacını karşıladı!

Yaklaşık 50 yıldan bu yana kentin ihtiyaçlarına uygun çözümler üreten BESA Grup ise yeni nesil ev-ofis projesi Kule Evo projesi ile bölgeye ‘iş dünyasını’ getirdi.

Finans Kristal Kule kiralık ofis katları!

Finans Kristal Kule kiralık ofis katları 5 bin 580 metrekare alana sahip. QNB Finans Kristal Kule'de ofislerin brüt alanları ise 930 metrekare.

İstanbul Ofis Piyasası 2016 2. Çeyrek Kiralama raporu yayınlandı!

İstanbul Ofis Piyasası 2016 2. Çeyrek Kiralama İşlemleri raporuna göre, 2. çeyrekte en yüksek kiralama Teknosa'nın Nida Kule Güney Ataşehir'deki ofis kiralaması.

nida kule ofis Haberi

nida kule ofis


Kozyatağı Nidakule projesi İstanbul'un Anadolu Yakası 'nda, Kadıköy'de yer alıyor. Tahincioğlu Holding girişimi olan Nida İnşaat'ın hayata geçirdiği Kozyatağı Nidakule projesi toplamda 47 bin 500 metrekarelik inşaat alanı üzerine yayılıyor. 11 bin metrekare arsa alanına sahip olan Kozyatağı Nidakule 'de kalan son katın kiralama süreci devam ediyor.


Kozyatağı Nidakule projesinin 4. katında yer alan ofis ünitesi halen satışta. 813 metrekarelik ofis alanına sahip olan bu katın metrekare birim kirası aylık 30 dolar olarak belirlendi. 




Kiralama süreci Jones Lang LaSalle tarafından...