24 / 04 / 2024

Nida Park projesi

Nida Park projesi

İçinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu Tahincioğlu Gayrimenkul Nida Park nerede? Nida Park projesinde 5 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Beşiktaş Nida Park nerede?

Beşiktaş Nida Park nerede? sorusunun cevabını haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Yüzde 5 peşinatın verildiği Nidapark Beşiktaş'ta fiyatlar 500 bin lira ile 925 bin lira arasında değişiyor...

Nida Park projesi!

İstanbul Avrupa Yakası Beşiktaş'ta Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından 58 konutluk bir proje olan Nida Park projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor...

Nidapark Beşiktaş ödeme planı! 454 bin liraya!

Nidapark Beşiktaş ödeme planı dahilinde yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor. Tahincioğlu Gayrimenkul projesi Nidapark Beşiktaş'da ev fiyatları 454 bin lira ile 1 milyon 337 bin lira arasında değişiyor...

Nida Park fiyat listesi! Boğaz'a 924 adım!

Nida Park fiyat listesi 500 bin lira ile 1 milyon 337 bin lira arasında değişiyor. Nida Park Beşiktaş projesinde yüzde 1 KDV oranı geçerli...

Beşiktaş Nida Park ne zaman teslim? 500 bin TL'ye!

Beşiktaş Nida Park ne zaman teslim sorusunun yanıtı olarak 2015 senesi içinde ikinci çeyreği olarak planlandı. Proje kapsamında dairelerin fiyatları 500 bin TL'den başlangıç gösteriyor

Tahincioğlu Gayrimenkul Nida Park fiyat! 500 bin liraya!

Tahincioğlu Gayrimenkul Nida Park fiyat listesi 500 bin liradan, 1 milyon 337 bin liraya kadar çıkıyor. Nidapark Beşiktaş projesi 2015 yılının ikinci çeyreğinde teslim ediliyor...

Nida Park projesi! 500 bin liradan!

Tahincioğlu'nun Beşiktaş Nida Park projesinde konut fiyatları 500 bin lira ile 1 milyon 337 bin lira arasında değişiyor. Beşiktaş Nida Park projesinde yüzde 1 KDV uygulanıyor...

Tahincioğlu Gayrimenkul Nida Park ödeme planı! Yüzde 5 peşinatla!

Tahincioğlu Gayrimenkul Nida Park ödeme planı kapsamında yer alan konutlar için yüzde 5 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Proje kapsamında bu kampanya için son gün 31 Ocak.

Nida Park ulaşım!

İstanbul Avrupa Yakası Beşiktaş'ta Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile yükselen Nida Park ulaşım bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Tahincioğlu Gayrimenkul Nida Park daire fiyatları 500 bin liradan başlıyor...

Nida Park ne zaman teslim? 500 bin liradan!

Nida Park ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor. Nida Park Beşiktaş projesinde daire fiyatları 500 bin lira ile 1 milyon 337 bin lira arasında değişiyor...

Nidapark 'ta 24 ay vade imkanı: Minimum 450 bin liraya!

Nidapark projesinden 24 ay vade imkanı ile konut sahibi olunabiliyor. Nidapark Beşiktaş 'ta fitness salonu, açık yüzme havuzu, güneşlenme terasları, barbekü ve lounge alanları bulunuyor.

Kayaşehir Nida Park fiyat listesi!

Kayaşehir Nida Park fiyat listesi 2+1'lerde 550 bin TL'den başlıyor. Nidapark Kayaşehir projesi 2018 yılında tamamlanacak...

Yazıhan'a Kent Park projesi geliyor!

Yazıhan Belediyesi, yeni bir prestij projesine imza atıyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, Kent Park Projesi’nin Yazıhan’ın simge eserlerinden biri olacağını belirtti.

Efeler Belediyesi Hisler Parkı projesi için protokol imzaladı!

Efeler Belediyesi, Küçük Eller Büyük Umutlar Derneği (KEBUDER) ile engelli vatandaşlara özel ve Türkiye’de bir ilk olacak ’Hisler Parkı’ Projesi için protokol imzaladı.

Uşak Kent Park Projesi'nde yıkımlar devam ediyor!

Uşak Belediyesi, şehrin çehresini değiştirecek Kent Park Projesi kapsamında meteoroloji binasından sonra adliye hizmet binasının yıkımıyla somut bir adım daha attı.

Akyazı Karacasu Park Projesi'nin ihalesi ne zaman?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kısa süre önce kamuoyu ile paylaşılan Akyazı Karacasu Park Projesi’nde ihale hazırlıklarının tüm hızıyla sürdüğünü açıkladı.

Future Park Projesi'nde otel bölümünü Wyndham işletecek!

Hiper Gayrimenkul A.Ş. tarafından Esenyurt'ta yükselen konut, çarşı ve otel gibi donatılarla toplamda 2000 bağımsız birimden meydana gelen Future Park Projesi otel işletmesi için dünyanın ikinci en büyük zincir otel markası Wyndham ile el sıkıştı.

Expo 2016 Antalya Parkı Projesi 29 Ekim'de açılacak!

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Akkuyu Mahallesi’nde 32 bin metrekare alan üzerine inşası devam eden “Expo 2016 Antalya Parkı Projesi”nin çalışmalarını yerinde inceledi.

Future Park Projesi Esenyurt'ta başlıyor!

Hiper Gayrimenkul A.Ş. Esenyurt Haramidere Parklar Mevkii'nde hayata geçirdiği 1632 konutluk Future Park Projesi bünyesindeki 348 odalı otelin işletmesi için Wyndham oteli ile anlaştı.

Düzce Lisesi Park Projesi hayata geçiyor!

Bir süre önce Düzce Belediyesine tahsis edilen Düzce Lisesi eski alanında ’modern park projesi’ için çalışmalar başlatıldı. Meydan ve park projesinin yapımına kısa sürede başlanacak.

Düzce Lisesi park projesi için çalışmalar başladı!

Düzce Belediyesine bir süre önce tahsis edilen Düzce Lisesi eski alanında ’modern park projesi’ için çalışmalar başlatıldı. Bunun için öncelikli olarak proje sahası hazırlık çalışmaları ve güvenlik için kontrol altına alındı.

Esenler'de İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı projesi hayata geçiyor!

Esenler Belediyesi, "İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı Projesi"yle kente yeni bir çehre kazandıracak. Proje kapsamında 2,5 milyon metrekarelik alanda park yapılacak.

Gül Yapı Gül Park projesi ulaşım!

Gül Yapı Gül Park projesi ulaşım bilgileri kapsamında metrobüse ve hastaneye 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. Gül Yapı imzası taşıyan Gül Park Yaşam Esenyurt’ta yükseliyor.

Sarphan Finans Park Projesi'nin dükkanları teslim edildi!

Ataşehir'de Sarp Group ve Emlak Konut güvencesiyle yükselen Sarphan Finans Park Projesi'nin C Bloğunda yer alan 123 adet ofis ve 16 adet dükkan sahiplerine teslim edildi.

Nida Park projesi Haberi

Nida Park projesi

Tahincioğlu Gayrimenkul Nida Park nerede sorusuna göre proje, İstanbul Beşiktaş'ta yükseliyor. İçinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu Nida Park projesinde 58 konut yer alıyor.


Tahincioğlu Gayrimenkul Nida Park nerede?


Tahincioğlu Gayrimenkul Nida Park nerede sorusuna göre proje, Beşiktaş Abbasağa'da yer alıyor. 


Nida Park  projesinde 5 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede ister banka kredisi ile ister firma bünyesi ile konut satın alabiliyorsunuz.


Beşiktaş Nida Park fiyatları 50 bin liradan başlıyor. Projedeki stüdyolar 500 bin lira ile 630 bin lira, 1+1'ler 707 bin lira ile 925 bin lira arasında değişiyor.


Nida Park teslim tarihi 2015 olarak belirlendi.


Nida Park ulaşım!


Abbasağa Mah. Yıldız Cad. Bekçi Sok. No: 3 Beşiktaş - İSTANBUL


Telefon: 444 48 46

Web adresi: