19 / 04 / 2024

Nidapark Başakşehir kampanya

Nidapark Başakşehir kampanya

Nidapark Başakşehir Rezidans'ta yer alan dairelerin fiyatları 522 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte, Nidapark Başakşehir Rezidans kampanya detayları...

Başakşehir Belediyesi'nden dev konut kampanyası! 4 farklı projede metrekaresi 29 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi, Türkiye Yüzyılı’na dev sosyal konut kampanyasıyla başladı. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun açıkladığı kampanya kapsamında konutlar metrekaresi 29 bin liradan başlayan fiyatlarla satılacak.

Referans Gayrimenkul Başakşehir ofisi yarın açılıyor!

Referans Gayrimenkul Başakşehir'in yeni ofisi Erkut Memiş ile Birsen Memiş imzası ile Nidapark Başakşehir Dükkanları'nda yarın açılıyor. 

Avrupa Konutları Başakşehir'de teslim öncesi avantajlı kampanya!

Emlak Konut güvencesiyle Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupa Konutları Başakşehir'de daireler hızla sahiplerini bulurken, yılın son fırsatı kapsamında sunulan kampanyada, yüzde 5 peşinatla 60 ay 0 faiz ile ödeme kolaylığı sunuluyor. 

TURYAP'ın Nidapark Başakşehir temsilciliği bugün açılıyor!

Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Başakşehir projesinin TURYAP Nidapark Başakşehir temsilciliği bugün Erdal İmrek, Erkut Memiş, Cahit Yeşil ve Murat Meşin tarafından açılıyor..

TURYAP'ın Nidapark Başakşehir temsilciliği yarın açılıyor!

Büyümeye devam eden TURYAP'ın yeni temsilciği yarın, Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Başakşehir projesinin altındaki dükkanlarda açılacak.

Avrupa Konutları Başakşehir'de teslim öncesi avantajlı kampanya! 

Toplam 941 konut ve 27 ticari üniteden meydana gelen Avrupa Konutları Başakşehir Projesi ile yüzde 5 peşinatla 60 ay sıfır faiz kampanyasını başlatırken, konut alıcılarına avantajlı bir yatırım fırsatı sunuyor...

Başakşehir Nidapark Kayaşehir fiyat listesi!

Başakşehir Nidapark Kayaşehir fiyat listesi 534 bin TL'den başlıyor. Nidapark Kayaşehir projesi, Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Başakşehir 3. İstanbul'da vade farksız ev sahibi olma imkanı!

Başakşehir 3. İstanbul projesinde 60 aya kadar 0, 120 aya kadar ise 0.45 vade farkı sunan dev kampanya yoğun ilgi üzerine bir ay uzatıldı.

Başakşehir Nidapark Kayaşehir satış fiyatları!

Başakşehir Nidapark Kayaşehir satış fiyatları 518 bin TL'den başlıyor. Nidapark Kayaşehir projesinde 0,79 faizle 20 yıl taksitli ödemeler yapılıyor...

Başakşehir Nidapark Kayaşehir ev fiyatları!

Başakşehir Nidapark Kayaşehir ev fiyatları 485 bin TL'den başlayarak değişiyor. Nidapark Kayaşehir'de teslimler Haziran 2018'de yapılıyor...

Avrupa Konutları Atakent 4 ve Başakşehir'de yıl sonu kampanyası!

Artaş İnşaat, Avrupa Konutlarının 14. halkası Atakent 4 ile Avrupa Konutları Başakşehir projelerinde yeni yıla kampanya ile giriyor.

Avrupa Konutları Başakşehir’de 584 bin 300 TL’den başlayan fiyatlarla!

Emlak Konut GYO desteğiyle Avrupa Konutları Başakşehir’de, yılın son fırsatları kapsamında düzenlenen kampanyada; düşük peşinat, ara ödeme avantajı, uygun vade oranlarıyla kredilendirme gibi ödeme kolaylıkları sunuluyor. Daireler, kampanya dahilinde 584.300 TL’den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

Avrupa Konutları Başakşehir'de 584 bin 300 TL'den başlayan fiyatlarla!

Emlak Konut GYO ortaklığıyla Artaş İnşaat tarafından inşası devam eden Avrupa Konutları Başakşehir'de yaza özel kampanya devam ediyor.

Nidapark Başakşehir kampanya Haberi

Nidapark Başakşehir kampanya

Tahaincioğlu Nidapark Başakşehir projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyor.


Nidapark Başakşehir Rezidans'ta yer alan dairelerin büyüklükleri 58,78 ile 209,48 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Toplam 5 bloktan oluşan Nidapark projesinde 348 daire ve 48 ticari ünite bulunuyor. Projede teslimlerin 2017 Ekim'de yapılması planlanıyor.


Nidapark Başakşehir Rezidans kampanya!

Nidapark Başakşehir Rezidans kampanya kapsamında projeden ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 25 peşinde, kalan yüzde 75'lik kısım için banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sunuluyor. 


Nidapark Başakşehir Rezidans'ta  hamam, sauna, fitness, çok amaçlı salon, yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, otopark, spor alanları gibi sosyal donatılar da yer alıyor. 


Nidapark Başakşehir iletişim

Tel: 444 4 846

Web: www.nidaparkbasaksehir.com

Öznur...