24 / 04 / 2024

Nidapark Beşiktaş evleri iletişim

Nidapark Beşiktaş evleri iletişim

Nidapark Beşiktaş ödeme tablosu kapsamında banka kredisi kullanılırken, 60 aya kadar yüzde 0,69 faiz oranıyla, 120 aya kadar ise yüzde 0,79 faiz oranıyla taksitlendirme avantajı sunuluyor...

Nidapark Beşiktaş ödeme planı! Yüzde 5 peşinatla! Son 14 gün!

Tahincioğlu Gayrimenkul Nidapark Beşiktaş ödeme planı kapsamında yer alan daireler için yüzde 5 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Projede bu kampanya 31 Ocak tarihinde sona erecek...

Nidapark Küçükyalı Evleri daire fiyatları 2017!

Nidapark Küçükyalı Evleri daire fiyatları 510 bin TL'den başlıyor. Nidapark Küçükyalı'da beş farklı ödeme seçeneği sunuluyor...

Beşiktaş Yooistanbul Evleri teslim tarihi!

Beşiktaş Yooistanbul Evleri teslim tarihi Aralık 2016 olarak belirtiliyor. Beşiktaş Yooistanbul Evleri projesinde dairelerin metrekare birim satış fiyatı 8 bin 500 dolardan başlayarak değişiyor...

Yooistanbul Evleri Beşiktaş satış fiyatları!

Yooistanbul Evleri Beşiktaş satış fiyatları 950 bin dolardan başlayarak değişiyor. Say Yapı imzasını taşıyan Yooistanbul Evleri Beşiktaş projesinde daire teslimlerinin Aralık 2016 tarihinde yapılması planlanıyor...

Beşiktaş Yooistanbul Evleri nerede?

Yooistanbul Residence 22 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Projede banka kredisiyle daire sahibi olunabiliyor. Peki Beşiktaş Yooistanbul Evleri nerede?

Yooistanbul Beşiktaş ev fiyatları!

Yooistanbul Beşiktaş ev fiyatları 950 bin dolardan başlayarak değişiyor. 120 daireden meydana gelen Yooistanbul Evleri Beşiktaş projesinde daire teslimlerinin Aralık 2016 yılında yapılması hedefleniyor...

Beşiktaş Nidapark'ta anahtar teslimi gerçekleşti!

Tahincioğlu'nun lüks konut projesi Nidapark Beşiktaş'ın anahtar teslimi gerçekleşti. Nidapark Beşiktaş'ta, 36 ile 145 metrekare arasında değişen stüdyo, 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor.

Nidapark Beşiktaş'ta anahtar teslimi gerçekleşti!

Tahincioğlu'nun lüks konut projesi Nidapark Beşiktaş'ın anahtar teslimi gerçekleşti. Nidapark Beşiktaş'ta, 36 ile 145 metrekare arasında değişen stüdyo, 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor.

Beşiktaş'ın yeni projesi Nidapark sakinleriyle buluştu!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden Tahincioğlu'nun ödüllü rezidans projesi Nidapark Beşiktaş'ın anahtar teslimi gerçekleşti. Nidapark Beşiktaş, İstanbul'un kültürel ve tarihi dokusu ile mahalle atmosferini birleştiriyor.

Nidapark Beşiktaş’ta anahtar teslimi yapıldı!

Tahincioğlu Gayrimenkul’ün lüks konut projesi olarak konumlandırdığı Nidapark Beşiktaş’ta anahtar teslimleri gerçekleşti. Bahçe ve giriş ile birlikte 5 kat olarak projelendirilen Nidapark Beşiktaş’ta 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor.

Nidapark Beşiktaş’ta anahtar teslimleri yapıldı!

Tahincioğlu Gayrimenkul’ün lüks konut projesi olarak İstanbul'da konumlandırdığı Nidapark Beşiktaş’ta anahtar teslimleri gerçekleşti. 5 kat olarak projelendirilen Nidapark Beşiktaş stüdyo, 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşuyor.

Nidapark Beşiktaş yeni sakinleri ile buluştu!

Hayata geçirdiği projelerle gayrimenkul sektörüne farklı bir bakış açısı getiren Tahincioğlu’nun lüks konut projesi olarak konumlandırdığı Nidapark Beşiktaş, yeni sakinleri ile buluştu.

Beşiktaş Soltaş Evleri'nde 1.8 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul 10. İcra Dairesi Beşiktaş Soltaş Evleri'nde bulunan villayı 1 milyon 860 bin TL 'ye satışa çıkardı. Villa toplam 180 metrekare kullanım alanına sahip.

Nidapark Beşiktaş Rezidans satılık!

Nidapark Beşiktaş Rezidans satılık daire fiyatları 547 bin TL ile 973 bin TL arasında farklılık gösteriyor. Daire alanları 36 metrekareden başlıyor 145 metrekareye kadar ulaşıyor.

Nidapark Beşiktaş evleri iletişim Haberi

Nidapark Beşiktaş evleri iletişim

Konut alanlarının 36 metrekareden başlayıp, 145 metrekareye kadar yükseldiği Nidapark Beşiktaş ödeme tablosu detaylarına geçmeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. 


Dairelerin; stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandığı Nida Park Beşiktaş projesinde yüzde 1 KDV uygulanıyor. Projede 58 adet daire yer alıyor.


7 bin 250 metrekare alan üzerinde yaşama geçirilen Nidapark Evleri Beşiktaş projesi, İstanbul Avrupa yakası Beşiktaş bölgesinde yükseliyor. 



Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla yaşama geçirilen Nidapark Beşiktaş ödeme tablosu kapsamında banka kredisi kullanılıyor. Projede son 15 adet dairenin satışı devam ediyor. 


Beşiktaş Nida Park projesinin sosyal donatı alanları arasında;  güneşlenme terasları, fitness salonu, barbekü ve lounge alanları yer alıyor. 


Nidapark Beşiktaş ödeme tablosu dahilinde 60 aya kadar yüzde 0,69 faiz oranıyla, 120 aya kadar ise yüzde 0,79 faiz...