28 / 03 / 2024

Nidapark Beşiktaş Rezidans satılık

Nidapark Beşiktaş Rezidans satılık

Nidapark Beşiktaş Rezidans satılık daire fiyatları 547 bin TL ile 973 bin TL arasında farklılık gösteriyor. Daire alanları 36 metrekareden başlıyor 145 metrekareye kadar ulaşıyor.

Beşiktaş’taki askeri lojmanların planları değiştirildi: AVM ve rezidans mı yapılacak?

Jandarma Genel Komutanlığı’nın TOKİ’ye devrettiği Beşiktaş Ortaköy’deki askeri lojmanların olduğu yaklaşık 20 dönümlük arazinin imar planları Emlak Konut GYO tarafından değiştirildi. Arazide, AVM, otel ve rezidans inşa edilebilecek. 

Yooistanbul Rezidans Beşiktaş ev fiyatları!

Yooistanbul Rezidans Beşiktaş ev fiyatları 950 bin dolardan başlayarak değişiyor. Yooistanbul Rezidans Beşiktaş projesi 5 katlı 11 blokta toplam 120 adet daireden meydana geliyor...

Beşiktaş Yooistanbul Rezidans fiyatları!

Beşiktaş Yooistanbul Rezidans fiyatları 950 bin dolardan başlayarak değişiyor. Say Yapı imzasını taşıyan Beşiktaş Yooistanbul Rezidans projesinde daireler Aralık 2016 yılında sahiplerine teslim ediliyor...

Beşiktaş Yooistanbul Rezidans fiyat!

İstanbul Beşiktaş Ortaköy bölgesinde yükselen proje daire alanları 116 metrekareden başlıyor. Beşiktaş Yooistanbul Rezidans fiyat listesi kapsamında metrekare birim bazında 8 bin 500 dolardan başlıyor.

Beşiktaş Nidapark'ta anahtar teslimi gerçekleşti!

Tahincioğlu'nun lüks konut projesi Nidapark Beşiktaş'ın anahtar teslimi gerçekleşti. Nidapark Beşiktaş'ta, 36 ile 145 metrekare arasında değişen stüdyo, 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor.

Nidapark Beşiktaş'ta anahtar teslimi gerçekleşti!

Tahincioğlu'nun lüks konut projesi Nidapark Beşiktaş'ın anahtar teslimi gerçekleşti. Nidapark Beşiktaş'ta, 36 ile 145 metrekare arasında değişen stüdyo, 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor.

2005 yılında Beşiktaş, Fulya'nın çehresini değiştirecek!

2005 yılında Beşiktaş Jimnastik Kulübü, 'Süleyman Seba' adı verilecek proje ile Fulya'nın çehresini değiştirecekmiş. İçinde rezidans, hipermarket, hastane ve otopark barındıracak kompleks 70 milyon dolara mal olacakmış.

Beşiktaş'ın yeni projesi Nidapark sakinleriyle buluştu!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden Tahincioğlu'nun ödüllü rezidans projesi Nidapark Beşiktaş'ın anahtar teslimi gerçekleşti. Nidapark Beşiktaş, İstanbul'un kültürel ve tarihi dokusu ile mahalle atmosferini birleştiriyor.

Nidapark Beşiktaş’ta anahtar teslimi yapıldı!

Tahincioğlu Gayrimenkul’ün lüks konut projesi olarak konumlandırdığı Nidapark Beşiktaş’ta anahtar teslimleri gerçekleşti. Bahçe ve giriş ile birlikte 5 kat olarak projelendirilen Nidapark Beşiktaş’ta 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor.

Nidapark Beşiktaş’ta anahtar teslimleri yapıldı!

Tahincioğlu Gayrimenkul’ün lüks konut projesi olarak İstanbul'da konumlandırdığı Nidapark Beşiktaş’ta anahtar teslimleri gerçekleşti. 5 kat olarak projelendirilen Nidapark Beşiktaş stüdyo, 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşuyor.

Nidapark Beşiktaş yeni sakinleri ile buluştu!

Hayata geçirdiği projelerle gayrimenkul sektörüne farklı bir bakış açısı getiren Tahincioğlu’nun lüks konut projesi olarak konumlandırdığı Nidapark Beşiktaş, yeni sakinleri ile buluştu.

Nidapark Beşiktaş Rezidans satılık!

Nidapark Beşiktaş Rezidans satılık daire fiyatları 547 bin TL ile 973 bin TL arasında farklılık gösteriyor. Daire alanları 36 metrekareden başlıyor 145 metrekareye kadar ulaşıyor.

Nidapark Beşiktaş ödeme seçenekleri!

Nidapark Beşiktaş ödeme seçenekleri kapsamında banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. 2 oda 1 salon dairelerin satışının tamamlandığı projede stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Nidapark Beşiktaş Rezidans satılık Haberi

Nidapark Beşiktaş Rezidans satılık

Nidapark Beşiktaş Rezidans satılık daire sayısı 58 olarak belirlendi. Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. 


Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dairelerden meydana gelen Nidapark Beşiktaş Rezidans projesinde 2 oda 1 salon dairelerin satışı tamamlandı.


Nidapark Beşiktaş projesinde teslimleri 2015 yılının ikinci çeyreğinde gerçekleşecek. Projede 60 aya kadar 0,69, 120 aya kadar 0,79 faiz oranıyla vade yapılıyor.


Nidapark Beşiktaş Rezidans satılık daire fiyatları şu şekilde; stüdyo daireler 547 bin TL ile 644 bin TL, 1 oda 1 salon daireler 774 bin TL ile 973 bin TL arasında farklılık gösteriyor. 


Nidapark Beşiktaş Rezidans projesinde bulunan 1+0 daireler 36 - 79 metrekare, 1+1 daireler 64 - 78 metrekare ve 2+1 daireler 108 - 145 metrekare arasında...