16 / 04 / 2024

Nidapark Seyrantepe evleri ne zaman

Nidapark Seyrantepe evleri ne zaman

Nidapark Seyrantepe projesinde daireler 621 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daire tipleri bulunuyor. Peki Nidapark Seyrantepe Residence nerede?

Nidapark İstinye'de 36 ay 1,99 vade fırsatı bu ay sonunda bitiyor! Nidapark İstinye evleri ne kadar?

Nidapark İstinye konutlarında yüzde 10 taksitli peşinat ve 36 ay 1,99 vade farkı kampanyasıyla satışa sunuldu. İşte Nidapark İstinye projesine ilişkin tüm detaylar...

Nidapark Seyrantepe’ye Gold seviyesinde LEED sertifikası!

Tahincioğlu’nun Seyrantepe’de hayata geçirilen konut projesi Nidapark Seyrantepe LEED Gold sertifikasını aldı. 

Nidapark Seyrantepe Time Lapse Türkiye tarafından görüntülendi!

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe projesinin 2,5 yıl süren inşaatı Time Lapse Türkiye tarafından görüntülendi. 

Nidapark Bomonti'de bakmaya doyamayacağınız bir ev manzarası!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Bomonti Evleri'nde 1+1’den 4,5+1’e kadar konut seçeneklerine yer veriliyor..

Sarıyer Nidapark İstinye fiyat ve ödeme planı 2018!

36 ay sonra teslim edilmesi hedeflenen Nidapark İstinye Evleri'nde daire fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor, 28 milyona kadar çıkıyor.. 

Nidapark Kayaşehir Evleri fiyatları!

Nidapark Kayaşehir Evleri fiyatları 551 bin TL'den başlıyor. Nidapark Kayaşehir projesi Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor...

Nidapark İstinye Evleri fiyatları!

Nidapark İstinye Evleri fiyatları ortalama 23 bin TL'den başlıyor. Nidapark İstinye Konutları üç etap olarak Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi...

Tahincioğlu Nidapark İstinye teslim!

73 bin metrekare alanda yükselen Nidapark İstinye Evleri'nde ödemeler 60 aya kadar vade farksız yapılabiliyor. Tahincioğlu Nidapark İstinye teslim tarihi 36 ay sonra gerçekleşecek. 

Nidapark İstinye'de 60 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Nidapark İstinye Evleri projesinde 2+1'den 5+2'ye kadar konut tiplerine yer veriliyor. Projede 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Nidapark İstinye Evleri ne zaman teslim?

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasına sahip Nidapark İstinye projesinde toplam 538 apart ünite bulunuyor. Peki Nidapark İstinye Evleri ne zaman teslim?

Nidapark İstinye metrekare fiyatı ne kadar?

Nidapark İstinye projesi 3 etap şeklinde dizayn ediliyor. Nidapark İstinye Evleri'nde teslimleri 36 ay sonra gerçekleşecek. Peki Nidapark İstinye metrekare fiyatı ne kadar?

Tahincioğlu İstinye Nidapark fiyat listesi!

Tahincioğlu İstinye Nidapark fiyat listesi 2 milyon 70 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Nidapark İstinye Evleri Emlak Konut GYO ve Tahincioğlu Gayrimenkul güvencesiyle inşa ediliyor...

Tahincioğlu Nidapark İstinye nerede?

Nidapark İstinye Evleri'nde 2+1’den 5+2’ye kadar daire tipleri sunuluyor. Projede daire teslimleri 36 ay sonra yapılacak...

Nidapark Seyrantepe evleri ne zaman Haberi

Nidapark Seyrantepe evleri ne zaman

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Seyrantepe satış süreci devam ediyor. 317 tane daireden meydana gelen projede 1+1'den 5+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor. 


Nidapark Seyrantepe Residence nerede?

nidapark Seyrantepe projesi konum olarak TT Arena stadına 650 metre, Celalettin Buluğ İlköğretim Okulu'na 200 metre uzaklıkta hayata geçiriliyor. 


Nidapark Seyrantepe'deki 1 oda 1 salon daireler 621 bin TL, 2 oda 1 salon dairler 774 bin TL, 3 oda 1 salon daireler 1 milyon 122 bin TL, 4 oda 1 salon dairler 2 milyon 406 bin TL, 5 oda 1 salon daireler 2 milyon 812 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.


Nidapark Seyrantepe projesinde teslimler 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. Projede yüzde 25 peşinat ödendiğinde, kalan bedel için 120 aya kadar vade yapılıyor. 


Nidapark Seyrantepe daire...