28 / 03 / 2024

Tahincioğlu İstinye Nidapark fiyat listesi!

Tahincioğlu İstinye Nidapark fiyat listesi!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark İstinye

Tahincioğlu İstinye Nidapark fiyat listesi 2 milyon 70 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Nidapark İstinye Evleri Emlak Konut GYO ve Tahincioğlu Gayrimenkul güvencesiyle inşa ediliyor...



''Lüks bir hayatın sınırları olmayabilir ama projesi çizilebilir'' sloganıyla tanıtılan  Nidapark İstinye  projesi  Tahincioğlu Gayrimenkul  kalitesiyle hayata geçirildi. Proje İstanbul Sarıyer'e bağlı İstinye'de yükselecek.

Tahincioğlu İstinye Nidapark Konutları Emlak konut GYO güvencesine sahip. Nidapark istinye Konutları 36 ay sonra sahiplerine teslim edilecek.
 

2+1, 2,5+1, 3+1, 3,5+1, 4,5+1 ve 5,5+1 konut tipleri sunulan Nidapark İstinye projesi üç etap olarak planlandı. Nidapark istinye projesinde etaplar panorama, vadi ve koru olarak iayrılıyor.
 
İstinye Nidapark Evleri'nde; Panaroma etabı 24 blok 202 bağımsız bölüm,  Nidapark İstinye  Koru etabı 12 blok 134 bağımsız bölüm ve Nidapark İstinye Vadi etabı da 19 blok 202 bağımsız bölümden oluşuyor.
 
Tahincioğlu İstinye Nidapark fiyat listesi!
 
İstinye Nidapark metrekare birim fiyatları 23 bin TL'den başlıyor. Tahincioğlu İstinye Nidapark fiyat listesi ortalama 2 milyon 70 bin TL'den başlıyor. 
 
Tahincioğlu Nidapark İstinye Evleri ortak alanlarında; kafe, çocuk oyun alanları, TV odaları, sinema salonu, oyun odaları, müzik bale okulu, aktivite odası, ücretsiz eğitmen eşliğinde fitness, özel studio odaları, kapalı ve açık havuz, kuaför, market ve özel yemek salonları olanakları da olacak.
 
Tahincioğlu Nidapark İstinye satış ofisi!
Tel: 444 4 846
Web: http://www.tahincioglu.com/
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön