18 / 04 / 2024

Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir TOKİ

Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir TOKİ

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nin Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir grubu projesindeki 1 adet konut satışa çıktı.

TOKİ Niğde Çiftlik’te 240 ay vadeli sosyal konut!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da geçtiğimiz gün TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesine ilişkin bir açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Niğde Çiftlik Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

Niğde Emlak Konutları'ndaki 1 bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Niğde ili Merkez ilçesi 337 ada 2 parselde yer alan Niğde Emlak Konutları'nda yer alan 1 adet bağımsız bölümün 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Niğde’de inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi!

Niğde merkeze bağlı Gümüşler beldesinde çalıştığı inşaatın 2. katından işçi yaşamını yitirdi.

Niğde'de bir hayırsever okul inşa edilmesi için 2 dönüm arsa bağışladı!

Niğde'de bir hayırsever, eşinin vasiyeti üzerine yaklaşık olarak 2 dönüm arsayı okul inşa edilmesi için bağışladı.

Ankara-Niğde Otoyolu'nun ikinci kesimi ne zaman açılacak?

Ankara-Niğde Otoyolu’nun 105 kilometrelik Ankara-Acıkuyu Kavşağı arası Vinci kesimi ile 57 kilometrelik Alayhan Kavşağı-Gölcük Kavşağı arasındaki 3’üncü kesimi hizmete açıldı. Otoyol tamamlandığında Ankara-Niğde arası 2 saat 22 dakikaya inecek...

Niğde Ketençimen Kayak Merkezi'nin akıbeti TBMM'de!

Niğde ili Çiftlik ilçesinde yapımı planlanan Ketençimen Kayak Merkezi Projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara-Niğde Otoyolu 2. kesimi 29 Ekim'de tamamlanacak!

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak için Niğde'ye gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Niğde Otoyolu'nun 2. kesimini 150 kilometre olarak 29 Ekim tarihinde açmayı planladıklarını söyledi.

Emlak Konut GYO Niğde Emlak Konutları projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Niğde Emlak Konutları projesi 2 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

TOKİ Niğde Çiftlik 2. Etap 2020 projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Çiftlik 2. Etap projesinde yer alan 5 adet konut için başvuru dönemi başladı.

Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir TOKİ başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nin Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir grubu projesindeki 1 adet konut satışa çıktı.

Niğde Çiftlik 2. Etap TOKİ orta gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Çiftlik 2. Etap projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor. Projede 5 adet konut bulunuyor.

TOKİ Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir grubu projesi için başvurular yarın başlıyor.

Niğde'de 18.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Niğde İcra Dairesi, Niğde ili, Merkez ilçesi, Fertek K. 133 ada 26 parselde yer alan fabrika ve iki katlı idari binasını 18 milyon 209 bin 338 TL'ye icradan satıyor...

Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir TOKİ Haberi

Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir TOKİ

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nin Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

1 adet konutun yer aldığı TOKİ Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir projesi açık satış yöntemiyle satışa sunuldu. Projede yer alan konut 2+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Niğde Çiftlik 2. Etap projesinde son başvuru tarihi 30 Haziran 2020 olarak belirlendi. 

Başvuruların Ziraat Bankası aracılığıyla alındığı TOKİ Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir projesi için 180 ay, 216 ay ve 240 ay vade sağlanıyor.

Başvuru heyecanının başladığı Niğde Çiftlik alt gelir projesinde yer alan konutun fiyatı 103 bin 153 TL olarak belirlendi. 

Projeden yüzde 12, yüzde 16 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabilen Niğde Çiftlik TOKİ projesi için ödenecek peşinat bedelleri 7 bin TL ile 20 bin 630 TL arasında...