20 / 04 / 2024

Niğde Efendibey Mahallesi toki

Niğde Efendibey Mahallesi toki

Niğde Efendibey Mahallesi 702 Adet Konut ile Altyapi Ve Çevre Düzenlemesi inşaatı işi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ Niğde Efendibey Mahallesi'nde 702 adet konut yaptıracak!

Niğde Efendibey Mahallesi 702 Adet Konut ile Altyapi Ve Çevre Düzenlemesi inşaatı işi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ Niğde Efendibey kura sonucu sorgulama ekranı!

TOKİ Niğde Efendibey kura sonucu sorgulama ekranı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Niğde Efendibey kura sonucu sorgulama ekranı ve proje detayları...

Niğde Efendibey kura sonuçları 4 Haziran listesi!

Niğde Efendibey kura sonuçları 4 Haziran listesi haberimizde yer alıyor. İşte Niğde Efendibey kura sonuçları 4 Haziran listesi ve proje detayları...

TOKİ Niğde Efendibey orta gelir grubu başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Efendibey orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün sona erecek.

Niğde Efendibey TOKİ orta gelir başvuruları yarın sona eriyor!

Niğde Efendibey TOKİ orta gelir başvuruları için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi. Projede toplam 472 adet konut mevcut.

TOKİ Niğde Efendibey alt gelir başvuruları yarın sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Efendibey alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi.

Niğde Merkez Efendibey kuraları 4 Haziran'da çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Merkez Efendibey projesinin kura çekilişi 4 Haziran tarihinde çekilecek.

TOKİ Niğde Merkez Efendibey orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Merkez Efendibey orta gelir projesinde yer alan 472 konut açık satış yöntemi ile satışa çıkarıldı.

TOKİ Niğde Merkez Efendibey alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Merkez Efendibey projesinde yer alan 128 konut açık satış yöntemi ile satışa çıkarıldı.

TOKİ Niğde Ulukışla 105 konut ihalesi yarın!

Niğde Ulukışla Kılan Mahallesi 105 Adet Tarımköy Konutu ve 1 Adet 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Niğde'de 8 milyon TL'ye icradan satılık beton fabrikası!

Bor İcra Dairesi Müdürlüğü, Niğde ili, Bor ilçesi, Kızılyer Mahallesi, 400 ada, 79 parselde yer alan beton fabrikasını 7 milyon 970 bin 925 TL'ye icradan satıyor...

TOKİ Niğde Ulukışla 105 konut ihalesi 18 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Niğde İli Ulukışla İlçesi Kılan Mahallesi 105 Adet Tarımköy Konutu ve 1 Adet 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 18 Aralık'ta gerçekleştirecek.

TOKİ Niğde Ulukışla 105 tarımköy konutu projesi 18 Aralık'ta!

TOKİ Niğde İli Ulukışla İlçesi Kılan Mahallesi 105 Adet Tarımköy Konutu ve 1 Adet 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Aralık'ta...

Niğde Belediyesi üç yeni tesisi hizmete açtı!

Niğde Belediyesi tarafından Efendibey Mahallesi'nde kentsel dönüşüm alanında hayata geçirilen dev kompleks gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Niğde Efendibey Mahallesi toki Haberi

Niğde Efendibey Mahallesi toki

Niğde Efendibey Mahallesi 702 Adet Konut ile Altyapi Ve Çevre Düzenlemesi inşaatı işi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale 2 Nisan 2014 tarihinde gerçekleşecek.



İhalenin yapılacağı yer T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/...