20 / 04 / 2024

Niğde Belediyesi üç yeni tesisi hizmete açtı!

Niğde Belediyesi üç yeni tesisi hizmete açtı!

Niğde Belediyesi tarafından Efendibey Mahallesi'nde kentsel dönüşüm alanında hayata geçirilen dev kompleks gerçekleşen törenle hizmete açıldı.



Niğde Belediyesi tarafından inşa edilen içinde nikah salonu, gençlik merkezi ve trafik eğitim pistinin bulunduğu kompleks, hizmete sunuldu. 

Sabah Güney'den Hayrettin Yerel'in haberine göre; Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Efendibey Mahallesi'nde kentsel dönüşüm alanında hayata geçirilen tesisin açılışında, kompleksin sevindirici ve memnuniyet verici bir yatırım olduğunu sözlerine ekledi. Vali Şimşek, komplekste vatandaşların daha modern ve konforlu hizmet alacağını açıkladı. Şimşek, şu ifadeleri kullandı: "Bakanlığımızın önem verdiği projelerden birisi olan Trafik Eğitim Pisti'nin ihtiyacının farkına vararak belediyemiz bu trafik eğitim pistini Niğde halkının hizmetine sunmuştur. Biz çocuklarımızı ne kadar erken yaşta eğitebilirsek onları ne kadar trafik kültürüyle erken yaşta buluşturabilirsek gelecekte de trafik kurallarına uyan ve trafik kurallarını içselleştiren bir nesil oluşturabiliriz. Bu örnek tesislerin ilimize hayırlı olmasını diliyorum." 

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ise, "Türkiye standartlarının üzerinde olan kompleksimizi vatandaşlarımızın hizmetine açtık. Profesyonel bir anlayışla hizmet verecek tesisimizde spor yapacak vatandaşlarımız diyetisyen, psikolog ve çocuk kreşi hizmetlerimizden faydalanarak kaliteli zaman geçirebileceklerdir. Tesisimizin diğer örneklerini şehrimizin ihtiyaç duyulan bölgelerine kuracağız. Daha güzel hizmet binalarını halkımızın hizmetine sunmaya devam edeceğiz" diye konuştu. 


Geri Dön