23 / 04 / 2024

 Niğde kale Çevresi Kentsel Yenileme projesi

 Niğde kale Çevresi Kentsel Yenileme projesi

Niğde'de Kale Çevresi Kentsel Yenileme Projesi’nde anlaşılan hak sahiplerine ödemelerin başlandığı belirtildi.

Niğde Kale Çevresi Kentsel Yenileme Projesi'nde hak sahiplerine ödemeler yapıldı!

Niğde'de Kale Çevresi Kentsel Yenileme Projesi’nde anlaşılan hak sahiplerine ödemelerin başlandığı belirtildi.

Niğde Kale Mahallesi'ndeki dönüşüm meclis gündeminde!

Niğde'nin Kale Mahallesi'nde yapılacağı açıklanan dönüşüm projesiyle ilgili çalışma yapılmamasının nedenini TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Niğde Kale projesinin maliyeti 700 milyon TL!

Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri ve AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Hamle Gazetesi bürosunu ziyaret ederek çeşitli konularda görüş ve düşüncelerini kamuoyu ile paylaştı.

Niğde Kalesi'ndeki tarihi yapılar butik otel olacak!

Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında Niğde Kalesini de düzenleyeceklerini her fırsatta dile getiren Niğde Belediye Başkam Faruk Akdoğan yaptığı açıklamada, kale çevresi restore edilerek butik oteller oluşturulacak dedi.

Niğde Kalesi turizme kazandırılıyor!

Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında Niğde Kalesini de düzenleyeceklerini her fırsatta dile getiren Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yaptığı açıklamada, kale çevresi restore edilerek butik oteller oluşturulacak dedi.

TOKİ Niğde'de kentsel dönüşüm çalışması başlattı!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Kale Mahallesi’nde bulunan vatandaşları Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında TOKİ’lere taşıyacaklarını söyledi.

MTA’nın Niğde'de petrol çıkacak diye açtığı kuyular kapatıldı!

Niğde'de 2007 yılında havza etüdü çalışmalarında bulunan petrol çalışmalkarı hüsranla sonuçlandı. MTA , 7 yıllık bir çalışmanın ardından petrol kuyularını kör kuyular diyerek kapatıp köyden ayrıldı.

TOKİ Niğde Çamardı 3. Etap 212 konut ihalesi 30 Ekim'de yapılacak!

Toplu Konut İdaresi tarafından Niğde Çamardı 3. Etap 212 adet konut ve 1 büfe ihalesi 30 Ekim'de yapılacak. İhalenin ilanı ve tüm detayları haberimizde yer alıyor...

Cem Garipoğlu'nun annesinin Niğde'deki gayrimenkulleri satıldı!

Münevver Karabulut'u öldürmek suçundan 24 yıl hapis cezasına çarptırılan ve kaldığı Silivri 5 No'lu Cezaevi'nde ölü bulunan Cem Garipoğlu'nun annesi Tülay Makbule Garipoğlu'na ait, Niğde'deki gayrimenkuller icra yoluyla 98 bin liraya satıldı.

Niğde'ye kentsel dönüşümle 6 bin konut yapılıyor!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, geçtiğimiz günlerde TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın da ziyaret ettiği alanda diğer etapların da hızlı bir şekilde ihalesi yapılarak çalışmalara başlanacağını belirtti...

Niğde Belediyesi'nden 2 milyon 234 bin 462 TL'ye 2 adet satılık arsa!

Mülkiyeti Niğde Belediyesi'ne ait olan 42.766,59 metrekare ve 31,715,48 metrekare yüzölçümlerine sahip olan arsalar Niğde Belediye Başkanlığı tarafından 27 Ekim 2014 günü saat 14:00'da ihale ediliyor.

Niğde Üniversitesi Kampüsü öğrenci yurtları ve sosyal tesis inşaatı ihalesi 1 Ekim'de!

Niğde Üniversitesi Kampüsü öğrenci yurtları ve sosyal tesis inşaatı yaptırılmak üzere ihaleye çıkılıyor. 1 Ekim 2014 tarihinde yapılacak olan ihalede tahmini bedel 33 milyon 591 bin 600 TL...

Niğde Kent Meydanı 26 Eylül'de tamamlanacak!

Niğde'de ilklerin altına imza atmaya devam eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Kent Meydanı çalışmalarında sona yaklaşıldığını belirtti. Kent Meydanı projesi 26 Eylül'de tamamlanacak.

 Niğde kale Çevresi Kentsel Yenileme projesi Haberi

 Niğde kale Çevresi Kentsel Yenileme projesi

Niğde'de hayata geçen Kale Çevresi Kentsel Yenileme Projesi’nde anlaşmaya varılan hak sahiplerine ödemelerin başlandığı açıklandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; belediye ve TOKİ işbirliğiyle yürütülen proje kapsamında anlaşma yapılan ve tapu devri gerçekleştirilen hak sahiplerinin nakit uzlaşma bedelleri TOKİ tarafından Ziraat Bankası Niğde Şubesi'ne isimlerine açılan hesaplara havale ediliyor.

 Diğer hak sahiplerinin ödemeleri ise belirlenen program dahilinde yapılmaya devam edilecek.

Niğde'ye kentsel dönüşüm ve restorasyon...