23 / 04 / 2024

niğde yol sorunu

niğde yol sorunu

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin bazı ilçelerinde yaşanan yol sorunlarını meclis gündemine taşıdı. 5 ayrı soru önergesi hazırlayan Gürer, sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti..

Niğde'nin yol sorunu meclise taşındı!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Gölcük kasabası ile Nevşehir Derinkuyu ilçesi arasında devam eden yol çalışması nedeniyle mağdur olan vatandaşların taleplerini meclise taşıdı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara-Niğde Otoyolu paylaşımı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara-Niğde Otoyolu'nun birinci ve üçüncü kesimlerinin hizmete açıldığını söyledi ve "Yol medeniyettir anlayışıyla ülkemize ulaşımda çağ atlatmaya devam edeceğiz" dedi.

Niğde İçmeli'deki arazi sorunu meclis gündeminde!

Niğde ili İçmeli köyünün arazi sorunu TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Niğde-DİTAŞ'taki ulaşım sorunu meclis gündeminde!

Niğde-DİTAŞ yakınındaki hemzemin geçidin köprülü kavşak haline getirilmesi talebi meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı....

Niğde Tepeköy Çiftlik yol çalışması TBMM gündeminde!

Niğde Tepeköy Çiftlik yol çalışması meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer yolun ne zaman biteciğini sordu..

Niğde-Tepeköy yolu ne zaman bitecek?

Niğde ile Tepeköy arasındaki yol çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Niğde-Tepeköy yol projesinin ne zaman biteceğini sordu..

Artvin Şavşat'taki Çağlayan Köyü'nün yol sorunu TBMM'de!

Artvin'in Şavşat ilçesine bağlı Çağlayan köyünün yol sorunu TBMM gündemine taşındı. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde-Aksaray arasındaki yol TBMM'de konu oldu!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Çiftlik ilçesi ile Aksaray'ın Güzelyurt ilçesi arasındaki karayolunu TBMM gündemine taşıdı..

Niğde bağlantılı yollara ilişkin 4 soru mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Bakan Arslan'a Niğde bağlantılı bazı yolların duble yol olarak yapılıp yapılmayacağını sordu..

Niğde Pınarcık'ta toplulaştırmaya dahil edilen arazi sorunu TBMM'de!

Niğde'nin Pınarcık köyünde toplulaştırmaya dahil edilen ve yerine yenisi verilmeyen bir arazinin durumuna ilişkin soru önergesi hazırlandı. CHP'li Gürer, sorularını Bakan Çelik'e sordu..

Kırıkkale'deki Büyükavşar-Yaylayurt köylerinin yol sorunu TBMM'de!

Kırıkkale'nin Delice ilçesine bağlı Büyükavşar ve Yaylayurt köyleri arasındaki yol sorunu TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde Çavdarlı Köyü'ndeki ortaokulun tadilat sorunu mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Çavdarlı Köyü'ndeki okul tadilatına ilişkin soru önergesi hazırladı.

Niğde Zengen-Ulukışla-Pozantı arası duble yol yapılacak mı?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Zengen-Ulukışla-Pozantı yolunun duble yol yapılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde'deki yol yapım çalışmaları mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde İli'ndeki yol yapım çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı.

niğde yol sorunu Haberi

niğde yol sorunu



Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin bazı ilçelerinde yaşanan yol sorunlarını meclis gündemine taşıdı. 5 ayrı soru önergesi hazırlayan Gürer, sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını istedi. Gürer'in hazırladığı sorular şu şekilde;


1. Niğde'nin Çiftlik ilçesindeki bazı köylerin yol sorununa ilişkin

Niğde ili Çiftlik ilçesi Divarlı-Ovalıbağ, Kitreli, Mahmutlu, Şeyhler, Kula, Asmasız, Sultanpınar ulaşım yolları bakımsız ve ulaşımın sorunlu olduğu durumdadırlar. Yolların düzenlenmesi genişletilmesi yolların bakımı için çalışma yapılması düşünülmekte midir?


2. Niğde'nin Yeşilgölcük Kasabasına çevre yolu yapılmasına yönelik çalışmalara ilişkin

Niğde Yeşilgölcük Kasabasına çevre yolu ve kaldırım yapılması hususunda Karayolları Genel Müdürlüğü'nce başlatılan bir çalışma var mıdır?


3. Ulukışla'dan geçen E-90 Karayoluna kavşak yapılmasına ilişkin

Ulukışla ilçe sınırlarından geçen E-90 karayolunda, ilçede yapılan hükümet binası tamamlanmadan önce yola kavşak yapılması...