25 / 04 / 2024

niğdede elektrik ucuzmu

niğdede elektrik ucuzmu

Niğde Organize Sanayi Bölgesi ( NOSB ) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbaş, OSB’ ye yatırımcı ve sanayici çekebilmek için elektrik fiyatlarının ucuz olması gerektiğini söyledi...

Niğde'de 4 bin konutun enerji ihtiyacı çöpten karşılanacak!

Niğde Belediyesine ait düzenli katı atık depolama tesisinde toplanan evsel atıklardan üretilen elektrik enerjisinin 4 bin konutun enerji ihtiyacını karşılayacağı bildirildi.

Kula Mahmut Dede Caddesi gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliği ile ilçe merkezindeki Mahmut Dede Caddesi’nin de çehresini değiştiriyor. Yağmurlama, içme suyu alt yapısı, elektrik ve telefon kablolarının yer altına taşınması ile kaldırım ve kilit parke taş döşemesi başladı.

Saf GYO, Fecir İş Merkezi'ni 26.5 milyon TL'ye sattı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Arnavutköy'de yer alan Fecir İş Merkezi'ni 26 milyon 500 bin TL'ye Bahçıvan Elektrik Motor Sanayi'ye sattı.

Afyon Dedeli Doğalgaz Elektrik Çevrim Santrali icradan satılıyor!

Çay İcra Dairesi, Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde bulunan Dedeli Doğalgaz-Elektrik Çevrim Santrali'ni satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulun toplam satış bedeli 133 milyon 11 bin 243 TL olarak belirlendi.

Elektrik Kesinti Endeksi yüzde 11,33 azaldı!

2015/Haziran dönemine ilişkin Elektrik Kesinti Endeksi (EKE)’ni açıklayan Tüketici Birliği Federasyonu Elektrik Kesinti Endeksi (EKE) Çalışma Grubu Başkanı Jale Yanılmaz; “kamuoyu kesintilerin gerçek nedenini merak ediyor” dedi.

1985 yılında Dede Efendi'nin evi müze olacakmış!

1985 yılında bestekar Hamamizade Dede Efendi'ni evi, Türk Musikisi Müzesi haline getirilecekmiş. Akbıyık'taki ev, Türkiye Tarihi Evleri Koruma Derneği tarafından 18. yüzyıl Türk evi görünümünde restore edilecekmiş.

Sakarya Elektrik Dağıtım yeni yerine taşındı!

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), şimdi de hizmet alanlarının yeniden yapılandırmasını gerçekleştirerek, SEDAŞ Tüketici Hizmetleri Merkezi’ni İzmit Alikahya Fatih Mahallesi Sultan Murat Caddesi Fener Sokak No: 3 Kat: 1 adresine taşıdı.

Niğde OSB'ye yatırım yapan elektriği indirimli kullanacak!

Niğde Organize Sanayi Bölgesi ( NOSB ) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbaş, OSB’ ye yatırımcı ve sanayici çekebilmek için elektrik fiyatlarının ucuz olması gerektiğini söyledi...

SEDAŞ, Otomatik Sayaç Okuma Sistemi 'ni (OSOS) kullanmaya başladı!

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) artık büyük tüketiciler ve aydınlatma direklerinin sayaçları için uzaktan okumayı sağlayan Otomatik Sayaç Okuma Sistemi 'ni (OSOS) kullanmaya başladı.

Akkuyu Nükleer Santrali'nde bedelsiz elektrik krizi!

Elektrik piyasası mevzuatı gereği, yeni kurulan santrallerin üretime geçmesi ve ulusal şebeke bağlantılan için öncelikle 'bağlantı testleri' yapılıyor. Akkuyu Nükleer Santrali'ni inşa edecek Ruslar, test ücretlerinin ödenmesini istiyor..

Çalık ve Limak Kosova Elektrik Dağıtım Şirketi'ni devraldı!

Türkiye'nin enerji devleri Çalık ve Limak Kosova Elektrik Dağıtım Şirketi'ni devraldı

Ataç İnşaat, Akasya Elektrik'i satıyor!

Ataç İnşaat bağlı ortaklarından Akasya Elektrik Üretim Limited Şirketi'ni satmak için görüşmelere başladı...

Ataç İnşaat, Akasya Elektrik Üretim Ltd. Şti.'ni devren aldı!

Ataç İnşaat, Akasya Elektrik Üretim Ltd. Şti.'nin devren aldığına dair açıklama yaptı

niğdede elektrik ucuzmu Haberi

niğdede elektrik ucuzmu


Türkiye’de en ucuz elektriği Niğde Organize Sanayi Bölgesine yatırım yapan firmalar kullanacak.


Niğde Organize Sanayi Bölgesi (NOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbaş, OSB’ye yatırımcı ve sanayici çekebilmek için elektrik fiyatlarının ucuz olması gerektiğini söyledi. Altunbaş, ucuz elektrik temin edebilmek için OSB’ye 50 envalık yeni bir trafo kurulacağının müjdesini vererek, trafonun TEİAŞ Genel Müdürlüğü tarafından planlandığını ve önümüzdeki günlerde kurulacağını ifade etti.


Ucuz elektrikle birlikte yatırımcı ve sanayicilerin pazarda rahatça rekabet edebilecek duruma geleceğine değinen Altunbaş: “Bölge sanayicilerinin daha uygun fiyatlarda elektrik kullanmalarını sağlamak amacıyla Niğde OSB’nin elektrik bağlantı tipi değiştirilerek TEİAŞ’a bağlı iletim abonesi olundu. Bu sayede Haziran 2013 itibariyle elektrik faturalarında yüzde 11-13 arasında değişen indirim gerçekleşti” dedi.


EN UCUZ ELEKTRİĞİ NİĞDE KULLANACAK


Altunbaş: “Özel tedarikçi ile imzalanan serbest piyasadan elektrik alım...