24 / 04 / 2024

Nihat Alayoğlu İTO

Nihat Alayoğlu İTO

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Genel Sekreterliği görevine Doç. Dr. Nihat Alayoğlu atandı. Alayoğlu, İstanbul Ticaret Üniversitesi Ticari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nde ders veriyor.

Edemoğlu İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Edemoğlu İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Bingöl, Ragy Eldesouky Sherıf Eldeouky, Ahmet Ural ve Esat Baycan Çelik ortaklığında kuruldu.

Yaşananlar kader mi, akılsızlık ve fırsatçılık mı? Erdoğan, ‘kader’ dedi, Nihat Hatipoğlu çok farkı konuştu!

Türkiye’de yaşanan büyük deprem felaketi kimileri için kader, kimileri içinse ihmalkarlık ve rant düşkünlüğü olarak ifade ediliyor. Deprem nedeniyle özel program yapan Nihat Hatipoğlu, deprem kader mi sorusuna net cevap verdi.

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Perk tarafından açıldı.

One To One Peyzaj Mimarlığı Limited Şirketi kuruldu!

One To One Peyzaj Mimarlığı Limited Şirketi Beyoğlu’nda   10 bin  TL sermaye bedeli ile Ersin Cihan Erkek ve  Yasemin Tonbul  Erkek tarafından kuruldu.

İş GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçti!

İş GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye aday listesinin Prof. Dr. Arzu Erdem, Haluk Büyükbaş ve Sayın Nihat Uzunoğlu'ndan oluşmasına karar verildi.

Arem Elektrik Mekanik Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arem Elektrik Mekanik Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Arasoğlu tarafından kuruldu.

İş GYO yönetim kurulu üyelerini seçti!

İş GYO,  bağımsız yönetim kurulu üye aday listesinin Prof. Dr. Arzu Erdem, Haluk Büyükbaş, Nihat Uzunoğlu ve Gökben Karaaslan Aksoy'dan oluşmasına karar verdi.

Mapa Sağlık Hizmetleri ve Tıbbi Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mapa Sağlık Hizmetleri ve Tıbbi Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Nihat Ofluoğlu ve Tayfun Çom tarafından kuruldu.

Nihat Özdemir’in oğlu ve gelini gözaltına alındı!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in oğlu ve gelini, eski general Metin İyidil’le birlikte gözaltına alındı…

Havelsan'ın inşaatından düşen iş güvenliği uzmanı hayatını kaybetti!

Havelsan'ın Ankara'da devam eden inşaatında çalışan İş Güvenliği Uzmanı Yüksel Erdoğan Alayoğlu, götürüldüğü hastanede hayatını kaybetti... 

Maıson Françaıse Back to Home başladı!

Dünyaca ünlü markaları ve tasarımcıları Beyoğlu’nda bir araya getiren Maıson Françaıse Back to Home (Ev Dekorasyonu) etkinliği başladı. 

İnşaat Mühendisi Nihat Osmanoğlu vefat etti!

Betül osmanoğlu'nun eşi İnşaat Mühendisi Nihat Osmanoğlu vefat etti. Osmanoğlu'nun ailesi ve Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı taziye ilanı yayınladı.

To İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

To İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Barış Torun ve Umut Ali Cerit ortaklığında kuruldu.

Nihat Alayoğlu İTO Haberi

Nihat Alayoğlu İTO

Doç. Dr. Alayoğlu, 1964’te Sakarya’da doğdu. Hacettepe Üniversitesi İktisat Bölümü’nden 1990’da mezun olan Doç. Dr. Alayoğlu, 1994’te University of Glamorgan (İngiltere) Business School’da İşletme Yüksek Lisans (MBA) programını tamamladı.

Alayoğlu, 2005’te İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Ana Bilim Dalı İnsan Kaynakları Bilim Dalı’ndan doktora derecesini aldı.

Alayoğlu, 2000-2009 arasında sırasıyla Uluslararası Teknolojik, Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Vakfı Müdürü (UTESAV), Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Genel Sekreter Yardımcısı, Kalite Yönetim Müdürü ve Genel Sekreter olarak görev yaptı.

2009’da İstanbul Ticaret Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu’nda Öğretim Görevlisi olarak akademik hayata atılan Nihat Alayoğlu, 2011’de Yardımcı Doçent oldu.

İstanbul Ticaret Üniversitesi Ticari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nde ders veren Doç. Dr. Alayoğlu, 2012-2014 arasında ise üniversitenin Genel Sekreterliğini üstlendi. 2015’ten itibaren akademik hayatını İstanbul...