25 / 04 / 2024

Maıson Françaıse Back to Home başladı!

Maıson Françaıse Back to Home başladı!

Dünyaca ünlü markaları ve tasarımcıları Beyoğlu’nda bir araya getiren Maıson Françaıse Back to Home (Ev Dekorasyonu) etkinliği başladı. 



Tomtom Sokakta gerçekleştirilen Maıson Françaıse Back to Home (Ev Dekorasyonu) etkinliği başladı. Beyoğlu Belediyesi'nde yer alan habere göre, dünyaca ünlü birbirinden değerli markaları ve tasarımcıları Beyoğlu’nda bir araya getiren etkinliğin açılışı, tasarımcılar tarafından dekore edilen tarihi nostaljik tramvayın İstiklal Caddesinde yaptığı özel seferle yapıldı. 

“BEYOĞLU SANATIN VE KÜLTÜRÜN MERKEZİ”

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, etkinliğin Beyoğlu açısından çok önemli olduğunu belirterek, “Şuanda tarihi tramvayımızda dekorasyon, iç mimari, ev süslemesi konusunda bir çalışma yapıldı. Bizler de birazdan Tomtom Mahallemize geçeceğiz ve orada da bir açılışı gerçekleştireceğiz. Medeniyetimiz her şeyden önce zarafete, inceliğe, tezyinata önem veren bir anlayış. Beyoğlu sanatın ve kültürün merkezi ve burada dizaynurt grubu ile beraber bu farkındalığı oluşturmak, ve insanlara o iç dizaynın, evin içerisindeki dizaynın, süslemenin insan ruhuna olan etkisini ve pozitif yöndeki katkısına bir katkı sunmak istedik. Bu anlamda bir festival düzenledik ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şu şekilde konuştu.

Maıson Françaıse Back to Home başladı!

“EVE DÖNÜŞ TEMALI”

Tomtom Dizaynurt’un Kurucusu Hakan Kodal ise, “Bugün Back to home başlıyor. Beyoğlu Belediyesi’nin himayesinde organize edilen bir Back to home. Eve dönüş temalı. Tamamı ile iç tasarım, mimari dekorasyon üzerine kurulu bir festival. Dört gün botunca Tomtom Mahallesinde, Tomtom Dizaynut’ta yapılıyor olacak. Birbirinden farklı markalar, tasarımcılar bu dört gün boyunca ziyaretçileri ağırlıyor olacak” diye konuştu.

EV DEKORASYONUNA DAİR HER ŞEY BU ETKİNLİKTE!

Tasarım, moda ve sanat odaklı etkinlikleriyle tasarım mahallesi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Tomtom Designhood tarafından Maison Française işbirliğiyle yapılan etkinlikte; iç mimari, dekorasyon, mobilya, aksesuar ve teknoloji markaları ikinci kez buluştu. Dört gün devam edecek etkinlikte ziyaretçiler yeni keşifler, alışveriş imkanı ve sektörün önde gelen isimlerinden oluşturulan etkinlik takvimiyle uluslararası platformda bir deneyime de sahip olacak.


Geri Dön