27 / 04 / 2024

Nihat Altay

Nihat Altay

Nihat Altay "AVM tasarısı yasalaşırsa küçük esnaf iş yapabilir. Çünkü küçük esnafımız kepenklerini kapadı kapayacak. Bu durumda onların da bir nevi ayakta durması sağlanabilir" dedi.

Kredi kartı kullananlar dikkat! O paralar geri alınabilir!

Kredi kartlarından alınan komisyondan dolayı çok şikayet aldıklarını belirten Tüketici Hak Arama Derneği Genel Başkanı ve Tüketici Birliği Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Altay; “Öncelikle şunu belirtmek gerekir ki kredi kartından komisyon almak kesinlikle yasal değil.” dedi.

Kayıp kaçak bedelini almak isteyen ne yapmalı?

Kayıp kaçak ücretinin geri alım sürecinde ki gelinen son durumu değerlendiren Tüketici Birliği Federasyonu Üyesi ve Tüketici Hak Arama Derneği Genel Başkanı Nihat Altay, vatandaşların bu süreçte ki izleyeceği yolu detayları ile anlattı.

Nihat Altay'dan AVM tasarısı açıklaması!

Nihat Altay, AVM tasarısının yasalaşması durumunda küçük esnafın da iş yapabileceğini belirterek, "Çünkü küçük esnafımız kepenklerini kapadı kapayacak. Bu durumda onların da bir nevi ayakta durması sağlanabilir" dedi

Nihat Altay: AVM tasarısı, küçük esnafa yarar!

Nihat Altay "AVM tasarısı yasalaşırsa küçük esnaf iş yapabilir. Çünkü küçük esnafımız kepenklerini kapadı kapayacak. Bu durumda onların da bir nevi ayakta durması sağlanabilir" dedi.

Nihat Zeybekci: EXPO 2025’i İzmir'in kazanacağına inanıyorum!

Türk - Yunan İş Forumu için İzmir’e gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “EXPO 2025’i İzmir ve tüm Ege’nin sahiplenmesiyle bu kez kazanacağımıza inanıyorum” dedi...

Nihat Aslantaş: Kuleler, kapıcılık mesleğine sınıf atlatacak!

Hemen her semtte yükselmeye başlayan kule konut ve plazalar, istihdama önemli katkılar sağlarken, başta kapıcılık olmak üzere bazı mesleklere de sınıf atlatacak. Azel Gayrimenkul Mali ve Finans Danışmanı Nihat Aslantaş konuyu değerlendirdi.

Nihat Zeybekçi: Endişelerden dolayı katlanan faizi fazla buluyorum!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, " Türkiye'nin finansmanla ilgili gelecekle ilgili problemlerinin olmayacağına inanıyorum. O yüzden Türkiye'nin gelecekle ilgili endişelerden dolayı katlandığı faizi fazla buluyorum" dedi.

Nihat Zeybekci: Yüzde 12-14 arasında faiz kabul edilebilir değil!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Türkiye'nin finansmanla ilgili gelecekle ilgili problemlerinin olmayacağına inanıyorum. O yüzden Türkiye'nin gelecekle ilgili endişelerden dolayı katlandığı faizi fazla buluyorum" dedi.

Nihat Zeybekci: Türkiye, dünyanın en büyük ekonomilerinden biri olmak üzere!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Necip Fazıl Kültür Merkezinde düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda "Türkiye, dünyanın en büyük ekonomilerinden biri olmak üzere. Çok güzel belirtiler vermeye başladı" dedi

İzmir Karabağlar Fahrettin Altay Mahallesi imar planı değişikliği yeniden askıda!

İzmir Karabağlar Fahrettin Altay Mahallesi 266 ada, 44 nolu parsele ilişkin imar planı değişikliği yeniden askıya çıktı. Bugün askıya çıkan imar planları 5 Aralık 2014 tarihinde askıdan inecek...

Nihat Zeybekci: Katma Değer Hareketi için düğmeye bastık!

Ekonomi Bakanlığı, Türk ekonomisini bir üst lige taşıyacak Katma Değer Hareketi için düğmeye bastı. Nihat Zeybekci, bu hareketle Türkiye'nin yüksek teknoloji ligine çıkacağını anlattı...

Nihat Zeybekci: TTİP anlaşmasında yoksak Gümrük Birliği sürdürülemez!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci yaptığı açıklamada, Gümrük Birliği ve ABD ile AB arasında sürdürülen TTİP görüşmelerine ilişkin Türkiye'nin TTİP anlaşmasının içinde yer almaması halinde Gümrük Birliği anlaşmasının sürdürülemez hale geleceğini ifade etti.

Nihat Zeybekci: Demir-çelik sektörüne teşvik verilmeye başlanacak!

Nihat Zeybekci'nin yaptığı açıklamaya ilişkin değerlendirmede bulunan Türkiye Çelik Üreticileri Derneği (TÇÜD) Genel Sekreteri Veysel Yayan, demir-çelik sektörüne teşvik verilmesi düşüncesinin "devrim niteliğinde bir karar" olduğunu söyledi.

Nihat Altay Haberi

Nihat Altay

Tüketici Hak Arama Derneği Genel Başkanı Nihat Altay, AVM tasarısının yasalaşması durumunda küçük esnafın da iş yapabileceğini belirterek, "Çünkü küçük esnafımız kepenklerini kapadı kapayacak. Bu durumda onların da bir nevi ayakta durması sağlanabilir" dedi.


Altay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Alışveriş Merkezleri, Büyük Mağazalar ve Zincir Mağazaların Kuruluş ve Çalışma Esaslarına Dair Kanun Teklifi"nin AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk ve bazı milletvekillerinin imzasıyla meclis başkanlığına sunulduğunu ve tasarının komisyondan geçtiğini hatırlattı.


AVM'lerin çalışma esaslarının düzenlenmesinin hem küçük esnaf hem de AVM çalışanları açısından olumlu karşılanacağını dile getiren Altay, "AVM tasarısı yasalaşırsa küçük esnaf iş yapabilir. Çünkü küçük esnafımız kepenklerini kapadı kapayacak. Bu durumda onların da bir nevi ayakta durması sağlanabilir" diye konuştu.


Altay, AVM'lerin kapalı olduğu gün ve saatlerde alışveriş yapmak isteyen...