18 / 04 / 2024

nihat özdemir yüzde 1 kdv

nihat özdemir yüzde 1 kdv

Teşvik konusunda ABD'yi örnek gösteren Limak'ın patronu, "ABD'de KDV'ler eyaletlerin gelişmişliğine göre belirleniyor. Doğu ve Güneydoğu'da da KDV yüzde l'e çekilmeli, asgari ücret miktarı değişmeli" dedi...

Kirada yüzde 25 zam sınırını aşan ev sahibinin başı büyük dertte! Faiziyle birlikte ödeme yapmak zorunda kalacaksınız

Av. Gökçe Özdemir, ev sahiplerinin, yüzde 25 sınırı üzerinde artış yapmaları halinde başlarının büyük derde gireceğini söyledi. Kiracıyla kanuni sınırın üzerinde bir oranda anlaşılması durumunda ileride kiraya veren kendisine karşı kiracı tarafından açılacak bir dava sonucunda ciddi tutarda faiz ile

Aile Bakanlığından son dakika müjdesi! Sosyal destek ödemesine yüzde 17,55 zam geldi...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yapılan  Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemelerinin yüzde 17,55 zamlandığını duyurdu. 

Türkiye'deki yapı stokunun yüzde 40-45’i güvenli değil: Alan bazlı kentsel dönüşüm yapılmalı!

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Kentsel Dönüşüm Komisyon Başkanı Dr. Nihat Şen, Türkiye'deki yapı stokunun yüzde 40-45’inin güvenli olmadığına dikkat çekti ve kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Nihat Özdemir yatırımları beklemeye aldı: Enflasyon ve kurdan rahatsızım!

Yüksek faizin iş insanlarının öncelikli düşmanı olduğunu belirten Limak Holding Kurucu Başkanı Nihat Özdemir, dövizdeki hareketlilik ve enflasyonun kendisini rahatsız eden konular olduğunu dile getirdi.

Nihat Özdemir: Kanal İstanbul projesiyle ilgileniyoruz!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, inşası devam eden Kanal İstanbul projesiyle ilgilendiklerini dile getirdi. 

Gayrimenkul danışmanlığı yüzde 40 kar ettirir!

Kristal Türkiye’nin Ülke Başkanı Mustafa Emrah Özdemir, “Gayrimenkul Danışmanlığı’ hizmeti alınarak elde edilen yatırımlarınız en az yüzde 25-40 bandında artı düzeyde değer kazanır” dedi ve uzman yardımı alınarak yapılacak gayrimenkul yatırımlarında elde edilecek karlılığı vurguladı.

Nihat Özdemir’in oğlu ve gelini gözaltına alındı!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in oğlu ve gelini, eski general Metin İyidil’le birlikte gözaltına alındı…

İnşaat ve altyapı sektöründe kadın oranı yüzde 16'da kaldı!

İstatistiklere göre, inşaat ve altyapı sektöründe kadın oranının yüzde 16'da kaldığını anımsatan Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, enerji sektöründeki kadın oranının ise yüzde 19 olduğunu anlattı.

Nihat Özdemir: İnşaattaki küçülmenin en büyük etkisi çimentoda!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, kur ve faizlerdeki dalgalanmalardan dolayı inşaat sektöründeki küçülmenin en büyük etkisinin çimento sektöründe görüldüğünü söyledi.

Nihat Özdemir, TFF başkan adayı oldu!

TFF Başkan Vekili Nihat Özdemir, "Türk futbolunu ileriye taşımak için 1 Haziran'daki seçimde adayım. Futbolun Nihat ağabeyi olarak 4 yıl Türk futbolunu yönetmeye talibim" dedi...

Nihat Özdemir, TFF Başkanlığı için adaylığını açıkladı!

TFF Başkanlığı için adı geçen isimlerden olan Limak Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Nihat Özdemir düğmeye bastı. 3. Lig kulüpleriyle iftar yemeğinde buluşan Özdemir, aday olacağını açıkladı...

Nihat Özdemir, Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği başkanı oldu!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği 60. Genel Kurulu’nda Yönetim Kurulu Başkanlığına oy birliği seçildi.

Nihat Özdemir: 3. Havalimanı örnek gösteriliyor!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir,  İngiltere'de Londra'nın Belediye Başkanı Heathrow Gatwick havalimanı artık sıkışıyor diyor. Yeni havalimanı yapmak istiyor. 3. Havalimanını örnek gösteriyor" dedi.

nihat özdemir yüzde 1 kdv Haberi

nihat özdemir yüzde 1 kdv

Türkiye'nin en büyük sanayi yatırımcılarından olan Limak Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, vergilerin illerin gelişmişlik düzeylerine göre verilmesini gerektiğini belirterek, "Doğu ve Güneydoğu'da KDV yüzde l'e çekilmeli, asgari ücret miktarı değişmeli" dedi. 


Siirt Ticaret ve Sanayi Odası'nın temmuz ayı meclis toplantısına başkanlık eden Özdemir, esnafın, tüccarın ayakta kalabilmesinin en önemli unsurunun az kredi kullanmasından geçtiğini ifade etti. Devletin bu konuda model geliştirmesi gerektiğine dikkat çeken Özdemir, şunları söyledi:' 'Güneydoğu ve Anadolu'ya teşvik vereceksen faizler düşük tutulmalı, maliyetlerimi düşürecek teşvikler verilmeli. Çünkü yatırıma bir mal üretiyorsa bunun ham maddesi batı illerinde. ABD'de KDV'ler eyaletlerin gelişmişliğine göre belirleniyor. Ülkemizde de Doğu ve Güneydoğu'da KDV mutlaka yüzde l'e çekilmeli, asgari ücret miktarı değişmeli." Aldığı ihalelere rağmen para kazanamamaktan da yakınan Özdemir, "Herkes...