19 / 04 / 2024

nijerya florence nightingale

nijerya florence nightingale

Florence Nightingale Grup, Nijerya'da hem okul hem de hastane açma hazırlığı yapıyor...

Anlaşmaya varıldı: Aziz Yıldırım, Nijerya ile sözleşme imzaladı!

Fenerbahçe Spor Kulübü Eski Başkanı Aziz Yıldırım'ın sahibi olduğu DEARSAN ile Nijerya Deniz Kuvvetleri, NNS ARADU fırkateyninin modernizasyonu ve Tuzla sınıfı Karakol Botu için anlaştı. İşte detaylar...

TAV, Lagos Havalimanı'na talip oldu

TAV Havalimanları şirketinden KAP'a yapılan açıklamada TAV Havalimanları içinde yer aldığı konsorsiyum ile Nijerya Lagos Havalimanı dış hat yolcu ve kargo terminalinin 20 yıl süreyle işletilmesi için ihaleye teklif verdi.

Türk müteahhitlik firmalarının yurt dışı pazarına girmesinin önü açılıyor!

Türk müteahhitlik sektöründe yeni gelişmeler yaşanıyor. Sektörün, geleneksel pazarlar dışındaki ABD, Brezilya, Nijerya, Vietnam ve Endonezya gibi uzak ülke pazarlarına da girmesi için adımlar atılıyor. işte haberin detayları…

Artan yakıt fiyatları yüzünden Nijerya Havayolları yurt içi uçuşları durdurdu

Afrika kıtasının petrol ve doğal gaz zengini Nijerya'da faaliyet gösteren Nijerya Hava Yolları artan yakıt fiyatları gerekçesiyle bugünden itibaren tüm yurt içi uçuşları durdurdu.

Nijerya'da 3 katlı bina çöktü! 8 kişi enkaz altında kalarak hayatını kaybetti

Nijerya'da 3 katlı bir bina henüz öğrenilemeyen nedenle çöktü. Çöken binanın enkazı altında kalan 8 kişi hayatını kaybederken 23 kişi enkazdan sağ kurtarıldı.

6. Uluslararası Nijerya İnşaat Fuarı 5-7 Temmuz'da!

6. Uluslararası Nijerya İnşaat, Yapı Malzemeleri, İş Makinaları ve Altyapı Hizmetleri Fuarı 5-7 Temmuz 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Nijerya'da arazi kavgası: 17 ölü!

Nijerya'nın Benue eyaletinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada 17 kişi hayatını kaybetti. 

Türk müteahhitler, Ortadoğu ve Afrika'daki yeni projeleri üstlenecek!

Açıklanan proje tutarı 5,2 trilyon dolara ulaşan Ortadoğu ve Afrika pazarları, Türk müteahhitler için büyük potansiyel taşıyor. En büyük pazarların Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Nijerya olması beklenirken, en büyük müşterinin Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu olması bekleniyor.

Konyalı Milleral, Nijeryalı milyardere tesis kuracak!

BUA Group, Türk şirketi İttifak Holding’e ait Milleral adlı firma ile anlaşma imzaladı. Nijeryalı şirkete ait BUA Fodds, Nijerya’da günlük 2 bin 400 tonluk üretim kapasitesine sahip değirmen ve un öğütme tesisi kuracak.

Doğtaş Kelebek Nijerya ve Güney Afrika'da mağaza açacak!

Bir süre önce Londra, Filistin, Türkmenistan, Karadağ ve Özbekistan’da yeni mağazalar açan Doğtaş Kelebek, bu ayın sonuna kadar Nijerya ve Güney Afrika mağazalarını devreye alacak.

Doğtaş Kelebek Nijerya ve Güney Afrika’da mağaza açacak!

Londra, Filistin, Türkmenistan, Karadağ ve Özbekistan’da açtığı mağazalarıyla hedef büyüten Doğtaş Kelebek, bu ayın sonuna kadar Nijerya ve Güney Afrika’da yeni mağazalar açacak.

Türk inşaatçılara Nijerya’da yatırım çağrısı!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Türk iş insanlarına, Afrika’nın en büyük ekonomileri arasında yer alan Nijerya’da yatırım ve ticaret çağrısı yaptı. 

Onur Akgül: Nijerya'da inşaat ve enerji alanlarında yatırım yapılabilir!

Nijerya'nın yaklaşık 200 milyon nüfusa sahip olduğunu bildiren Türkiye'nin Abuja Ticaret Müşavir Yardımcısı Onur Akgül, sağlık, tarım, altyapı, inşaat, tekstil, savunma sanayi ve enerji alanlarında yatırım yapılabileceğini belirtti.

nijerya florence nightingale Haberi

nijerya florence nightingale

Türkiye'nin köklü özel hastanelerinden olan Florence Nightingale Grup, Nijerya'ya yatırım yapacak. Florence Nightingale Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cemşid Demiroğlu, yerel bir ortaklıkla Nijerya'da kompleks kurmayı hedeflediklerini...