23 / 04 / 2024

Nil Karaibrahimgil nerede oturuyor

Nil Karaibrahimgil nerede oturuyor

Şarkıcı ve söz yazarı Nil Karaibrahimgil taşınmak üzere olduğu evinin fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşarak eviyle vedalaştı.

Nil Karaibrahimgil eviyle vedalaştı!

Şarkıcı ve söz yazarı Nil Karaibrahimgil taşınmak üzere olduğu evinin fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşarak eviyle vedalaştı.

TOKİ Bursa Nilüfer 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Bursa Nilüfer 2019 projesi nerede? TOKİ Bursa Nilüfer fiyatları ne kadar? TOKİ Bursa Nilüfer kurası ne zaman? TOKİ Bursa Nilüfer başvuruları nasıl yapılıyor? İşte Bursa Nilüfer 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla...  

Bursa Nilüfer TOKİ İrfaniye emekli kura çekimi nerede?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de fiyatlar henüz netleşmedi. Projede aylık taksitler teslimden sonra ödenmeye başlanacak. Peki Bursa Nilüfer TOKİ İrfaniye emekli kura çekimi nerede?

2016 Bursa TOKİ Nilüfer İrfaniye kura çekimi nerede?

Kura yöntemiyle satışa sunulan TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de 75 metrekare büyüklüğe sahip daireler bulunuyor. Peki 2016 Bursa TOKİ Nilüfer İrfaniye kura çekimi nerede?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye emekli kura çekilişi nerede?

Ödeme planı kapsamında 240 aya varan vade yapılan TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de başvurular sona erdi. Peki TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye emekli kura çekilişi nerede?

Nil Karaibrahimgil Tarabya'dan 25 milyon TL'ye köşk aldı!

Reklamcı Serdar Erener ve 10 yıllık birliktelikten sonra 2010 yılının ocak ayında evlendiği eşi Nil Karaibrahimgil, uzun arayışlardan sonra yeni evlerini buldu.

Nilüfer Marka Rezidans nerede?

Nilüfer Marka Rezidans projesinde toplam 316 lüks daire, 220 adet mağaza, home ofiice ve alışveriş merkezi bulunuyor. Proje Sur Yapı imzasıyla yükseliyor. Peki Nilüfer Marka Rezidans nerede?

Bursa Sultan Evleri nerede?

Emiroğulları İnşaat tarafından Nilüfer'de inşa edilen Sultan Evleri'nde daire fiyatları 90 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan dairelerde kişiye özel ödeme planı oluşturuluyor. Peki Sultan Evleri proje nerede?

Nil Karaibrahimgil: İstanbul'un batı yakasına park lazım!

Matkap sesleri, gri uzun gökdelenler, trafik, araba, korna, inşaat ve egzoz mu yoksa ağaçlar, kuş sesleri, göl, çimen, yeşil, ördekler ve banklar mı? İstanbul'a park lazım. Özellikle batı yakasına.

Sur Yapı Bursa projesi nerede?

Sur Yapı Bursa projesi nerede? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Bursa Nilüfer'de yer alan Sur Yapı Bursa projesi için ön talep toplamaya başladı...

Nil Karaibrahimgil, Manhattan'dan 2.5 milyon dolara ev aldı!

Nil Karaibrahimgil, Riverside Boulevard'da 2.5 milyon dolara konut aldı...

Nil Terrace projesi nerede hayata geçiyor?

Fiyatların henüz açıklanmadığı Nil Terrace projesi Esenyurt'ta inşa ediliyor. Projede teslimler 31 Aralık 2013'te yapılıyor...

Ayışığı Halting Place Nerede Demir İnşaat Ayışığı Halting Place krokisi

Demir İnşaat'ın inşaa ettiği Ayışığı Halting Place'de yaşam başladı. Ayışığı Halting Place nerede Ayışığı Halting  Place'a nasıl gidilir sorularına yanıt haberimizdeki krokide...

Nil Karaibrahimgil nerede oturuyor Haberi

Nil Karaibrahimgil nerede oturuyor

Şarkıcı ve söz yazarı Nil Karaibrahimgil taşınmak üzere olduğu evinin fotoğraflarını Instagram'dan paylaştı. 


NTV'de yer alan habere göre, Karaibrahimgil şu satırları paylaştı: "Bu ev ilk ofisti. Yarısı evdi, yarısı ofis. Burası ev değil derdim. Tam bir ofis de değildi. ‘Yarı ev yarı ofis olur mu canım’ gibi bir yerdi işte. Neden olmasın? diye sormayı çok seven birisine aşıktım. Ve o da evi ortadan ikiye bölmüştü. Dört katı birden üstelik, sanki binayı tepesinden bir plakayla böler gibi bölmüştü. Ofisten geçip eve giriyordun. Evin içi yabancılarla doluydu, benim gibi mahremiyetine düşkün biri için çekilir şey değildi. Yemekleri yapan bir yardımcı vardı evde. Onunla pek göz göze gelmezdik. Böyle geçti bir iki yıl. Ön kapıdan ofis arka kapıdan...