27 / 04 / 2024

Nilgün Keleş kim

Nilgün Keleş kim

2014 yılında gerçekleşen 2 milyar dolarlık inşaat malzemeleri ihracatı lojistik sektörünü hareketlendiriyor. Bu hareketlenme 2015 yılında da devam edecek.

Hakimler ve savcılar lojman kiralarına yapılan zamma karşı dava açtı

Ev sahibi–kiracı anlaşmazlıkları gündemden düşmezken bir dava haberi de hakim ve savcılardan geldi. Hâkimler ve Savcılar Derneği, Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı’nın Hâkim ve Savcı lojman kiralarına yüzde 300’e varan  zam yapması karşısında dava açtı.

Ayda 120 bin TL kira verilir mi? Veren ne iş yapıyor?

Sosyal medya fenomeni Nilgün Tap, X sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile aylık 120 bin TL kira ödeyenlerin kim olduğunu sordu.  İşte Nilgün Tap'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yanıtlar...

Msa Reklam İç Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Msa Reklam İç Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nilgün Güreller tarafından kuruldu.

Borsada spor kulüpleri arasında hisseleri en fazla kazandıran takım hangisi?

Borsa İstanbul’da işlem gören futbol kulüpleri ligde kıyasıya bir mücadele verirken elde ettikleri başarılar ve kulüplerine sağladıkları maddi katkılarla borsadaki değerlerini de belirlemiş oluyorlar. Peki borsanın şampiyonu kim? Detaylar haberde.

Tapusu olmayan yere nasıl tapu alınır? Tapusu olmayan evin emlak vergisi olur mu?

Tapu; Tapu Sicil Müdürlüğü tarafından verilmekte olan, arazinin üstüne inşa edilen yapının ya da arazinin bir bölümünün sahibi kim ise onu gösteren resmi bir belgedir. Peki Tapusu olmayan yere nasıl tapu alınır?

Hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Yatırım araçları liginde haftanın şampiyonu kim oldu?

Bu hafta yatırım araçları arasında geçen yılın gözdesi Borsa İstanbul, yatırımcısını üzerken, diğer yatırım enstrümanlarında nasıl bir seyir gözlendi? Hangi yatırım aracı yatırımcısını sevindirdi?

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Nilgün Yılmaz tarafından kuruldu.

Kamerası en iyi telefonlar açıklandı! Apple bu listeyi görmesin! Bakın zirveye kim geçti! 19 Ağustos 2022 fiyat listesi

DxOMARK kamerası en iyi telefonları açıkladı! Bu listeyi Apple'dan saklayın! Bakın kamerası en iyi telefon hangisi oldu! İşte kamerası en iyi 10 telefon ve 19 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Herkes eteğindeki altını, doları euroyu ve gümüşü döksün! Bakın kazanan kim oluyor!

Son günlerde altın, dolar, euro ve gümüş fiyatlarında yükselişler yaşanıyor. Kazançlı çıkmak isteyen yatırımcılar ise yatırım için altın mı, dolar mı, euro mu, gümüş mü? sorusuna cevap arıyor. Yatırımcılar yatırım yaparken neye dikkat etmeli?

Bitcoin yatırımcıları kara kara düşünüyor. Kim kazandı kim kaybetti?

Bitcoin piyasası, 2022 başından bu yana görülen en büyük düşüşü gördü. Piyasa son 24 saat içinde yüzde 11 düşüşle 35 bin 611 dolar seviyesine kadar geriledi. Cardano % 8,4, Ethereum % 6,3, Terra ise % 6,56 düşüş yaşadı.  

İş GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

İş GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye aday listesinin Sayın Nilgün Türeoğlu, Sayın Prof. Dr. Arzu Erdem, Sayın Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik ve Sayın İlkay Arıkan'dan oluşmasına karar verildi.

Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart'ta!

İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hâkim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart tarihinde saat 15:00'te yapılacak. 

Süha Sümer ve Nilgün Akman Sümer kira anlaşmazlığı nedeniyle öldürülmüş!

iş insanı Süha Sümer ve eşi emekli öğretmen Nilgün Akman Sümer'in kira anlaşmazlığı nedeniyle öldürüldüğü ortaya çıktı.

Nilgün Keleş kim Haberi

Nilgün Keleş kim

Türkiye yapı sektörünün 2015 yılındaki yeni pazarlara açılma hedefi lojistik sektöründe olumlu karşılandı. Üretim değeri 50 milyar dolar, ihracatı 21,8 milyar dolar, ithalatı ise 10,4 milyar dolar olan inşaat malzemeleri sanayi, 2014 yılında 2 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi. 


2015 yılında yeni pazarlara açılma hedefi olan Türkiye yapı sektörünün lojistik sektörünü yakından etkileyeceğini söyleyen Sertrans Logistics CEO’su Nilgün Keleş konuyla ilgili; “Cumhuriyetin 100’üncü yılında dünyanın 10’uncu, Avrupa’nın 3’üncü büyük ekonomisi olmayı hedefliyoruz. Ekonominin lokomotif sektörlerinden biri olan yapı ve inşaat, beraberinde pek çok sektörü de etkiliyor. Bunlardan biri de doğal olarak lojistik sektörü… İthalat ve ihracatta doğru bir lojistik yönetimi büyük bir önem taşıyor dolayısıyla yapı sektörü,  ihracat, ithalat,  depolama ve yurtiçi-yurtdışı dağıtım hizmetlerine her geçen gün daha fazla ihtiyaç duymaktadır....