25 / 04 / 2024

Nilüfer avm açılışı

Nilüfer avm açılışı

Şarkıcı Nilüfer Yumlu, vaka ve ölüm sayılarının yeniden artması üzerine AVM'lerin açılmasına tepki gösterdi.

Milli Emlak'tan Bursa Nilüfer'de satılık arazi!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

İstanbul'a lüks outlet AVM açılıyor! Kalyon İnşaat ile İtalyan markası RDM Group Fingen düğmeye bastı!

Kalyon İnşaat ile İtalyan lüks tasarım outlet markası RDM Group Fingen, İstanbul’da lüks outlet AVM açıyor. İşte ayrıntılar...

Karayollarından Bursa Nilüfer'de satılık gayrimenkul fırsatı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 14. Bölge Müdürlüğü Bursa Nilüfer'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

Bursa Nilüfer'de 23.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan gayrimenkulü 23 milyon 242 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Nilüfer'de kaçak yapılar tek tek yıkılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından şehirde yükselen kaçak yapılarla ilgili mücadeleyi hızlandırıyor. Özellikle tarım alanlarında inşa edilen kaçak yapılar, hukuki süreç ve uyarılardan sonra tek tek yıkılıyor.

Weltew Home 79. mağazasını Bursa Nilüfer’de açtı!

Koronavirüs sebebiyle yaşanan pandemi günlerinde de yatırımlarına hızla devam eden Weltew Home, Türkiye’deki 79. mağazasını Bursa Nilüfer’de hizmete açtı.  

Nilüfer'den AVM’lerin açılmasına tepki!

Şarkıcı Nilüfer Yumlu, vaka ve ölüm sayılarının yeniden artması üzerine AVM'lerin açılmasına tepki gösterdi.

Esenyurt Hayat Park 3 AVM açılış tarihi!

Esenyurt Hayat Park 3 AVM açılış tarihi haberimizde yer alıyor. AVM için kazı çalışmaları 2 hafta kadar önce başladı.

İş yeri ve AVM açılışlarına 'eczane modeli' talebi!

TESK Genel Başkanı Palandöken, "Eczane açılışlarındaki kanun gibi düzenlemeyle zincir market ve AVM'lerin de yan yana açılarak birbirlerine zarar vermesi önlenmeli." diye konuştu...

TOKİ Nilüfer İrfaniye 246 konut ihalesi 21 Ağustos'ta!

TOKİ Bursa İli Nilüfer İlçesi İrfaniye Mahallesi 246 Adet Konut ve 24 Adet Dükkan İnşaatları ihalesi 21 Ağustos 2019 yapılacak...

ONAG Nilüfer Ataşehir lüksü vaad ediyor!

ONAG Yapı, İzmir'in en hızlı gelişen bölgesinde Nilüfer Ataşehir'i hayata geçiriyor. Yaşamın Eylül'de başlayacağı projede tüm malzemeler en lüks segmentte kullanıldı..

Avlu 34 AVM açılıyor!

Arnavutköy’ü cazibe merkezi halinde getirecek projeler arasında yer alan Avlu 34 Alışveriş ve Yaşam Merkezi açılıyor.

Bursa Nilüfer'de 188 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Nilüfer İlçesi'ne bağlı 3 mahalledeki 3 arsa ayrı ayrı gerçekleştirilecek ihale ile satışa sunuluyor..

Nilüfer avm açılışı Haberi

Nilüfer avm açılışı

Şarkıcı Nilüfer, vaka ve ölüm sayılarının yeniden artması üzerine sosyal medya hesabından tepki verdi. Sözcü'de yer alan habere göre, başarılı sanatçı "Enfekte sayısını yine 2 binin üstüne çıkarmayı başarmışız. Çok tebrikler. AVM açılışı da nedir?" dedi.

Geçen gün tüm dünyanın korona virüs ile mücadele ettiği ve evinde kaldığı bu dönemin dil, din, ırk , sosyal statü farkı olmaksızın bize büyük bir ders verdiğini dile getiren Nilüfer “Her kötü olaydan büyük bir ders çıkarmalıyız. Korona hepimizin dünyaya bakışını etkiledi” şeklinde konuşmuştu.

Ünlü sanatçı şimdi de corona virüsünü hiçe sayanlara, hala sokağa çıkanlara, alışveriş merkezlerinin açılmasına tepki verdi… “Sokaklar yine kalabalık. Biz evde esir gibi otururken işi gücü olmayan bazı aylaklar da pandemi yokmuş gibi dolanıyor.” diye konuşan Nilüfer şu şekilde devam etti: “Enfekte sayısını...