20 / 04 / 2024

nişantaşında satılık bina

nişantaşında satılık bina

Reşat Altın'ın 39 liraya satıldığı 1951 yılında Nişantaşın'da 67 bin liraya mal olmuş, 7 bin 300 lira kira getirisi olan 4 katlı bir apartman 46 bin 700 lira üzerinden açık artırma usulüyle satılacakmış.

1950 yılında İstiklal Caddesi'nde 550 bin liraya apartman satılacakmış!

Reşat Altın'ın 39 liraya satıldığı 1950 yılında İstiklal Caddesi'nde 14 bin 103 adet altın parasına 550 bin liraya satılacakmış. Şişli'de iki dükkanı bulunan 5 katlı apartman 200 bin liraya satılacakmış.

1946 yılında Nişantaşı'nda 9 daireli apartman 67.500 liraya satılacakmış!

Reşat Altın 30 lira olduğu 1946 yılında Nişantaşı'nda 9 daireli bir apartman 2 bin 250 adet altın parasına, 67 bin 500 liraya satılacakmış. Göztepe'de iki dönüm arazi içinde 2 katlı villa 50 bin liraya satılacakmış

Satılık ev ilanlarında iskonto dönemi başladı

Artan kiralar ve fiyatlar nedeniyle ev hayali kuranların sayısı gün geçtikçe azalıyor. Konut piyasasındaki durgunluk sürerken konut ilanlarındaki rakamlarda da gerileme başladı. Satış süreleri uzarken, fiyatlar da düşüşe geçti. Satılık ev ilanlarında iskonto dönemi başladı.

Konut fiyatları mercek altında! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor!

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ortaklığıyla hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Ocak raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı. 

Emlakta Nostalji: Nişantaşı'nda 3 katlı apartman 13 bin 500 liraya satılmış!

İstanbul'un en gözde semtleri arasında yer alan Nişantaşı'nda 1941 yılında 3 katlı apartman 13 bin 500 liraya satılmış...

Satılık konut fiyatlarındaki artış yıl sonunda yüzde 50 bandında düşüşe geçecek!

Emlakjet, Türkiye genelinde hem satılık hem de kiralık konutlardaki artışa değerlendirerek, yıl sonunda satılık konut fiyatlarındaki artışın yüzde 50 bandında gerileyeceğini aktardı.

Kiralık ve satılık konut fiyatlarında şok açıklama! Uzman isim her şeyi tek tek anlattı!

Konut sektöründeki satışlar nisan ayında düştü. Bu düşüş satılık ev fiyatlarını etkiler mi, ev fiyatları düşecek mi? İşte detaylar!

Nişantaşı'nda ünlülerin yaşadığı apartmanda dolandırıcılık şoku! 

Nişantaşı'nda bulunan apartmanda ünlü isimleri dolandırıp kaçan apartman görevlisi ailesini de arkada bırakarak kayıplara karıştı.

Satılık ve kiralık ev fiyatlarında hangi iller lider oldu?

Emlakjet verilerine göre 2021'de Türkiye’de satılık ev fiyatları ortalama yüzde 97 yükselirken, kiralık ev fiyatlarındaki yükseliş ise ortalama yüzde 83 olarak kaydedildi. 2021'de satılık evlerin en çok değer kazandığı şehirler arasında Aydın yüzde 156’lık artış ile birinci sırada oldu.

Türkiye genelinde satılık konut fiyatlarında artış devam ediyor!

Sahibinden tarafından Eylül Ayı Emlak Endeksi sonuçları yayınlandı. Endekse göre Türkiye genelinde ve üç büyükşehirde satılık konut fiyatlarında artış sürerken, konutların ortalama satış süresi düştü.

Nişantaşı'ndaki lüks mağazalar kepenklerini kapattı!

O kadar alıştığımız mahalle kültürü Nişantaşı'nda bitmiş, lüks mağazalar kepenklerini kapatmış...

Keten İnşaat Nişantaşı'nda yeni projeye başladı!

Nişantaşı'nda yer alan beş katlı Ceylan Apartmanı yıkıldı. Keten İnşaat yıkılan bina yerine Nişantaşı'nda yaptığı yenilemelerin bir benzeri olarak rezidans şeklinde yeni projeye başladı...

Nişantaşı’nda 400 milyon liraya satılık 5 yıldızlı otel!

İstanbul’un gözde semtlerinden olan Nişantaşı’nda 5 yıldızlı bir otel için internete satılık ilanı verildi. 400 milyon lira istenen otelin ünlü bir aileye ait olduğu söyleniyor.

Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı!

TEOG yerine getirilen adrese dayalı yerleştirme sistemi ile vatandaşlar ev arayışına girdiler. Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı. 

Satılık daire aramasında Şubat rekoru!

Şubat ayında 240 ay vadeli kampanyalar ve sektörel devlet teşvikleri internetten satılık daire aramasına da yansıdı. Satılık daire arama oranı, 2016 şubat ayına göre yüzde 58, bu yılın ocak ayına göre ise yüzde 15 yükselerek rekor kırdı.

nişantaşında satılık bina Haberi

nişantaşında satılık bina

                     NİŞANTAŞI'NDA

3'üncü İcra'da 11 Nisan ÇARŞAMBA günü saat 11-12'de 


SATILIK APARTMAN


   67.000 liraya mal olmuş 7300 lira iradlı emlak, başkasına vade ile 14.500 lira borçlu 4 katlı bir apartman 46.700 lira üzerinden KAT'İ OLARAK 3 katı boş teslim satılacaktır.

    

   Satış günü müzayedede apartman hakiki değerine yaklaştığı takdirde alıcıya 45,000 liradan sonrası için 1-2 yıl vade de verilebilir. İsteyene kat da satılır.


Görmek için: Nişantaşı - Ihlamuryolu


(1951 yılında Reşat Altın 39 liraya satılmaktaymış.)


Cumhuriyet Gazetesi 8 Nisan 1951



Abdullah Kutalmış...