23 / 04 / 2024

nisibi köprüsü 2014

nisibi köprüsü 2014

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, 2013 yılında yapımına başlanan Şanlıurfa'daki Nisibi Köprüsü'nün 74 milyon liraya mal olacağını bildirdi. Köprünün 2014 yılında tamamlanması bekleniyor...

Botan Çayı Beğendik Köprüsü açıldı!

Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Beğendik Beldesinde yapımına 2014 yılında başlanan, Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Beğendik Köprüsü açıldı...

Yeni Kömürhan Köprüsü bu yıl bitiyor!

2014 yılında yapımına başlanan ve yüzde 92'si tamamlanan "Yeni Kömürhan Köprüsü, Bağlantı Tüneli ve Yolu Yapım Projesi"nin bu yıl sonunda tamamlanması planlanıyor.

Adıyaman Eğriçay Köprüsü'nde sona gelindi!

Adıyaman’ın batı ile bağlantısını sağlayacak olan ikinci köprü olan Eğriçay Köprüsü’nün yapım çalışmalarında sona gelindi. 2014 yılının Mart ayında başlayan köprü, Aralık ayı sonunda açılacak.

Manisa Selendi Köprüsü'nün temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 2014 yerel seçimlerinde köprüsü olmadığı için traktörle geçtiği Selendi'ye bağlı Çampınar Mahallesi'ne verdiği sözü tutuyor. Çampınar ile Dere mahallelerini birbirine bağlayan köprünün temeli atıldı.

Nisibi Köprüsü'nün açılışı yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman'da Türkiye'nin 3. büyük asma köprüsü olan Nisibi Köprüsü'nün açılışını yaptı. Erdoğan açılış konuşmasının ardından direksiyon başına geçerek köprüde tur attı.

Atatürk Köprüsü trafiğe kapatılıyor!

İBB yaptığı açıklamada "Atatürk Köprüsü 16. sıradaki taşıyıcı dubasının 28 Aralık 2014 Pazar günü 00:00-10:00 saatleri arasında değiştirilmesi planlandığından köprü bu tarih ve saatler arasında araç ve yaya trafiğine kapatılacak" dedi

Yeni Kömürhan Köprüsü'nün inşaat çalışmaları devam ediyor!

Elazığ ile Malatya'nın Karakaya Baraj Gölü üzerinden bağlantısını sağlayan Kömürhan Köprüsü'nün yanına 660 metre uzunluğunda modern köprü inşa ediliyor. Köprünün inşaat çalışmalarına 6 Ocak 2014'te başlandı...

Fadlum Köprüsü yıl sonunda açılıyor!

Sami Aydın Cumhuriyet Ünivesitesi 2014-2015 Akademik Yılı Açılış Töreni ve Edebiyat Fakültesi''nde düzenlenen kitap dağıtım etkinliklerinin ardından Üniversite için hayati önem taşıyan yeni Fadlum Köprüsü inşaatını yerinde inceledi.

Varda Köprüsü Piknik Mesire Yeri Kır Gazinosu yapım ihalesi 10 Ekim'e ertelendi!

Karaisalı Orman İşletme Müdürlüğü; Varda Köprüsü Piknik Mesire Yeri Kır Gazinosu yapım işini 23 Eylül 'de açık ihaleye çıkarıyordu. İhale 10 Ekim 2014 tarihine ertelendi.

Varda Köprüsü piknik alanına kır gazinosu yapılacak!

Karaisalı Orman İşletme Müdürlüğü; Varda Köprüsü Piknik Mesire Yeri Kır Gazinosu yapım işini 23 Eylül 2014 tarihinde saat 11.00'de ihaleye çıkarıyor. İhale açık ihale usulü ile yapılacak.

Atatürk Köprüsü 12 Ağustos'ta bakım onarım için kapanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Köprüsü'nün bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 12 Ağustos 2014 Salı günü araç ve yaya trafiğine kapatılacağını açıkladı. Peki hangi saatler arasında? İşte belediyeden yapılan o açıklama...

Aydın Eskihisar 2 Köprüsü'nün ikmal restorasyon işi ihaleye çıkıyor!

Aydın Eskihisar 2 Köprüsü'nün ikmal restorasyon işi İzmir Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü tarafından 15 Ağustos 2014 tarihinde 15.00'de ihaleye çıkıyor. Restorasyonun 390 günde tamamlanması hedefleniyor.

Vatan Caddesi - Mahmutbey Köprüsü arası imar planı 4 Ağustos'ta askıdan iniyor!

Bayrampaşa Vatan Caddesi-Mahmutbey Köprüsü Arası, 0-3 Yolu rehabilitasyon Ön Projesi'ne ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı tadilatı, 4 Ağustos'ta askıdan indiriliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, imar planını 16 Mayıs 2014'te onayladı.

nisibi köprüsü 2014 Haberi

nisibi köprüsü 2014


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, 2013 yılında yapımına başlanan Şanlıurfa'daki Nisibi Köprüsü'nün 74 milyon liraya mal olacağını bildirdi.


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, 10 gündür Şanlıurfa'da çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. 


Bugün de Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yapımı devam eden Nisibi Köprüsü'nde incelemelerde bulunduğuna değinen Çelik, "Diyarbakır ve Adıyaman'ı Şanlıurfa'ya bağlayarak, ulaşımda kolaylık sağlayacak köprü, 2014 yılında tamamlanacak. 2013 yılında yapımına başlanan Nisibi Köprüsü, 74 milyon liraya mal olacak" ifadelerini kullandı. 


Çelik, köprünün 4 yılda 400 proje hedefinin önemli bir ayağı olduğuna işaret ederek, özellikle ulaşım alanında yapılan yeniliklerle Şanlıurfa'nın marka kent olmasına çok büyük katkılar sağlandığını...