Nisbetiye 10 projesi 18 Şubat 2013 tarihinde www.havadanemlavideo.com ekibi tarafından görüntülendi
Etiler Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Eti tarafından kuruldu.
Tay Group'un Etiler’deki lüks konut projesi Four Seasons Etiler'deki inşaat çalışmaları başladı. Peki Tay Group'un Etiler’deki konut fiyatları ne kadar? İşte Four Seasons Etiler projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!
Cenk Küpeli ile bugün nikah masasına oturacak Demet Şener, eski eşi İbrahim Kutluay’a ait olan ve 10 yıl daha oturma hakkının bulunduğu Etiler’deki evini boşalttı.
Gürkan Şef, Etiler Nispetiye’deki yeni mekânıyla fark yaratmaya hazırlanıyor. Üç yıl gibi kısa sürede dünya çapında işlere imza atan Etin Jönü Gürkan Topçu, Nişantaşı’ndan sonra Etiler’e yeni bir soluk getiriyor.
Oyuncu Pelin Karahan " En büyük hayalim" dediği pastaneyi açmak için kolları sıvadı. Ünlü oyuncu Etiler'de dükkan aramaya başladı. Nispetiye Caddesi'nde dükkan bakan Karahan dizi tatile girer girmez çalışmaları hızlandıracak.
Cem Yılmaz'ın eski eşi Ahu Yağtu, şimdilerde Etiler sırtlarında Boğaz manzaralı bir ev arıyor. Güzel oyuncunun baktığı dairelerse cep yakıyor. Yağtu’nun beğendiği dairelerin kiraları 7 bin dolar ila 10 bin dolar arasında değişiyor.
Happy Tour Group Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, 10 bin TL sermaye ile bin 20 Ekim'de Beşiktaş, Etiler Mahallesi, Nispetiye Caddesi, Etiler Apartmanı' nda kuruldu.
Etiler Nispetiye Caddesi’ne 300 metrelik cephesi bulunan Petrol Sitesi’nin dönüşümü yılbaşından sonraya kaldı. 250 milyon dolara hayata geçirilecek projede rezidans, ev, işyerleri ve ticari mekânlar yer alacak.
Merhum Cumhurbaşkanı Özal ile dostluğu bulunan Katarlı Profesör Al Meer, Etiler Nispetiye’deki Petrol Sitesi’nin dönüşümünü üstlendi. Hedef Türkiye’ye 2 milyar dolarlık yatırım yapmak.
Bülent Cankurt: Nusret'in yaratıcıları Nusret Gökçe ile Mithat Erdem'in, Etiler Nispetiye Caddesi'nin simgesi olan Venüs Pastanesi'nin mülkünü 22 milyon dolara (60 milyon lira) satın aldığını yazmıştım.
Nusret Gökçe ile ortağı Mithat Erdem 1975 yılından bu yana hizmet veren ve neredeyse Etiler Nispetiye Caddesi'nin simgesi olan Venüs Pastanesi'nin mülkünü satın aldı..
İstanbul Etiler'de bulunan Akmerkez'in AVM'sinde kiracılara mart sonuna kadar yüzde 10 kira indirimi yapıldığı duyuruldu. Dolar kurları üzerinden, 1 doların 1.98TL'nin altına inmemesi gerekiyor.
Nisbetiye 10 satılık daire bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. ARB İnşaat tarafından yükselen Nisbetiye 10 Etiler projesinde konutların teslimleri 2013 yılının Ekim ayında başladı...