20 / 04 / 2024

Nissa İnşaat butik projeler

Nissa İnşaat butik projeler

Avusturya- Türkiye ortaklığıyla kurulan Nissa İnşaat, ilk projesi Nissa 02 Residence'tan sonra yönünü kentsel dönüşüm projelerine çevirdi. Fenerbahçe ve Beşiktaş bölgelerinde kentsel dönüşüm kapsamında butik projeler yapacak...

Butik İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Butik İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Khaled Mohammad ve Mohammad Shokeır ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Kinesis İnşaat rotasını butik otelciliğe çevirdi!

Kinesis İnşaat, mimarlık ve inşaat sektöründe çeyrek asrı geride bıraktı ve şimdi rotasını butik otelciliğe çevirdi...

Yapıtaş İnşaat butik ve özel projeler geliştiriyor!

Butik ve özel projeler geliştirmeye devam eden Yapıtaş İnşaat 2013 yılında Mehmet Sami Akbülbül, Esat Akbülbül, Ömer Akbülbül ve dedeleri Aziz Bayraktar`ın ortaklığıyla kuruldu.

İnşaat şirketleri butik projelere yöneldi!

İnşaat sektöründe son 15 yılda milyonlarca konut üretildi. Bu konutların yaklaşık 2,5 milyonu stokta kaldı. Bu nedenle inşaat şirketlerinde büyük projeler yerine butik projelere yöneliş söz konusu.

Kapıkıranlar İnşaat Maltepe'de kentsel dönüşüme devam ediyor!

Maltepe'de yaptığı butik projelerle adından sıkça söz ettiren Kapkıranlar İnşaat, Maltepe'nin kentsel dönüşüm sürecinde yeniden yapılanmasında aktif rol oynayacak.

MRS İnşaat, butik projeleriyle öne çıkıyor!

Kentte lüks segmentte konut üreten MRS İnşaat, butik projeleriyle öne çıkıyor. MRS İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Burcu Bilici Şehrinaz Vilları, Park Ladin Evleri, Panorama Evleri ve Başkarakol Konutları projelerini sürdürdüklerini söyledi.

Yeşilyurt İnşaat’ın projelerinde yılın son fırsatı!

İnşaat firmaları, 216’ya sayılı günler kala yılın son kampanyalarını konut alıcılarına sunuyor.Yeşilyurt İnşaat’ın Kurtköy’de hayata geçirdiği butik projesi Still İstanbul Adoria’da 2015 yılının son cazip kampanyaları uygulanıyor.

Demir İnşaat projeleri yatırımcının yüzünü güldürdü!

İnşaat sektörünün öncü markası Demir İnşaat, 2015’te teslimatı yapılan Demir Romance, yapımı devam eden Demir La Vida ve Ayışığı Butik projelerinde yüksek oranda prim sağladı.

Pırlanta Göztepe projesi satışta! 540 bin TL'ye!

İstanbul'da Pırlanta Koru, Pırlanta Çamlıca, Pırlanta Feneryolu gibi mimari konseptlere imza atan Erkan İnşaat, butik anlayışla inşa etmeye başladığı yeni projesi Pırlanta Göztepe'nin lansmanını, 'Best Of Göztepe' konseptiyle Çırağan'da gerçekleştirdi.

Adana'nın ilk butik ilkokulu açıldı!

Anaokulu ve etüt merkezi konusunda 25 yıllık deneyimi olan Seyhan Okulları, Adana'nın ilk butik ilkokulunu açtı. Adana'nın ilk butik ilkokulu olan Seyhan Okulları açıldı.

Demir İnşaat Ayışığı Butik projesinin yüzde 20'si satıldı!

Demir İnşaat'ın Ayışığı konseptinin üçüncü etabı Ayışığı Butik, Beylikdüzü'nde hayat buluyor. Yatırımcısına yüksek kazancın kapılarını aralayan Ayışığı Butik'te yer alan 106 rezidans konut metrekaresi 3 bin 600 TL den satışa çıkardı.

Demir İnşaat Ayışığı Butik iletişim!

Demir İnşaat Ayışığı Butik iletişim için 444 2 116 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul'un Esenyurt ilçesinde inşa edilen proje tek blok halinde hayata geçiriliyor.

Nissa İnşaat butik projeler Haberi

Nissa İnşaat butik projeler

Avusturya- Türkiye ortaklığıyla kurulan Nissa İnşaat, ilk projesi Nissa 02 Residence'tan sonra yönünü kentsel dönüşüm projelerine çevirdi. Fenerbahçe ve Beşiktaş bölgelerinde kentsel dönüşüm kapsamında butik projeler yapmaya odaklanan firma, büyük alanda proje geliştirmek yerine 40 bin ile 100 bin metrekare arasındaki alanlarda çalışacak. 


Dünya...