28 / 03 / 2024

nizamettin aşa emlakçılık yetki belgesi açıklaması

nizamettin aşa emlakçılık yetki belgesi açıklaması

İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa, yeni "Taşınmaz Ticareti Hakkındaki Yönetmelik" düzenlemesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Aşa, "İstanbul Emlakçılar Odası'nda 2 bine yakın bir mağduriyet söz konusu" diye konuştu.  

Lord 369 Turizm Emlakçılık Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lord 369 Turizm Emlakçılık Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Rehab Alshehne tarafından kuruldu.

Donya Emlakçılık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Donya Emlakçılık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şİşli'de Hacı Ömer Kavak ve Mohamad Ardalanı ortaklığında kuruldu.

Emlakçılık belgesi nasıl alınır? Emlak yetki belgesi alma şartları nedir?

Emlak yetki belgesi, gayrimenkul danışmanlığı ya da emlakçılık yapmak isteyen herkeste olması gereken bir belge olarak karşımıza çıkıyor. Peki, emlakçılık sertifikası nasıl alınır? Emlak yetki belgesi alma şartları nelerdir? İşte tüm merak edilenler...

Foça Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Foça Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Mustafa Fuat Mert ve Sadettin Çağlar Keskin ortaklığında kuruldu.

Vatandaşa yağlık ayçiçeği desteği! Kime ne kadar verilecek, kimler faydalanabilecek?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ayçiçek yağında oluşan aşırı fiyat artışları ve yetersiz stoklar nedeniyle harekete geçti. 'Elden gelen yelle ya da selle' felsefesinden yola çıkarak vatandaşa yağlık ayçiçeği desteği başlattı. Başvurular nereye yapılacak?

Mirim Otomotiv Yedek Parça Hurdacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirim Otomotiv Yedek Parça Hurdacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de İbrahim Eksik tarafından kuruldu.

Tpc Gayrimenkul Ve Emlakçılık Limited Şirketi kuruldu!

Tpc Gayrimenkul Ve Emlakçılık Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasbi Şahin ve Tuncay Şardağ ortaklığında kuruldu.

Metevarse'de emlakçılık mesleği sanal uzmanlığa dönüşüyor!

Geleceğin teknolojisi olacağı öngörülen Metevarse'de meslekler dönüşmeye başladı. Cem Sütçü, "Emlakçılık gibi interaktif ortamda görülen işler de ‘sanal’ uzmanlıklara dönüşecek."

Pro Emlakçılık Danışmanlık Oto Alım Satım Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pro Emlakçılık Danışmanlık Oto Alım Satım Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi  Sarıyer’de 50 bin TL sermaye bedeli ile  Funda Naçar tarafından kuruldu.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Şehit Muhtar Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Şehit Muhtar Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Mükemmel Emlakçılık Turizm Otomotiv Danışmanlık Fotoğrafçılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Mükemmel Emlakçılık Turizm Otomotiv Danışmanlık Fotoğrafçılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdel Hay El Ayoubı ve Imad Eddın Alayoubı ortaklığında kuruldu.

Cebrilco Gayrimenkul Emlakçılık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cebrilco Gayrimenkul Emlakçılık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdallah S.K.J., Abdelaziz Jebril ve Moh'D S.K.L ortaklığında kuruldu.

nizamettin aşa emlakçılık yetki belgesi açıklaması Haberi

nizamettin aşa emlakçılık yetki belgesi açıklaması

“Yeni Emlakçılık Yönetmeliği” ile birlikte 5 Haziran 2018 tarihinden önce gerekli belgelere sahip, vergi mükellefi olan emlakçılar, Ticaret İl Müdürlüğüne başvuru yaparak yetki belgesi alabilecek.

Sözcü'de yer alan habere göre; 5 Haziran 2018 tarihinden yeni yönetmeliğin yayımlandığı 14 Ekim 2020 tarihine kadar emlakçılık faaliyetinde bulunan, vergi mükellefi ve oda kaydı olan, Mesleki Yeterlilik Kurumu sınavı ve 100 saatlik eğitim belgesine sahip emlakçılar en az lise mezunu olmadıkları durumda yetki belgesi alamayacak.

İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa ve aralarında Bursa, Samsun, Adana’nın da bulunduğu 7 kentin Emlakçılar Odası Başkanı ile birlikte yeni yönetmelik hakkında değerlendirmelerde bulundu. Pendik’te bir otelde gerçekleştirilen basın açıklamasında Aşa, yeni düzenlemeyle İstanbul’da 2 bine yakın emlakçının mağdur olduğunu belirtildi. 

İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa, şöyle konuştu:

“Sadece bizim...