27 / 04 / 2024

NLive Bahçeşehir teslimleri

NLive Bahçeşehir teslimleri

Özyurtlar İnşaat imzasıyla inşa edilen proje 21 kat şeklinde hayata geçirilecek. NLive Bahçeşehir lokasyon bilgileri kapsamında Marmarapark AVM 'ye 5 dakika mesafede inşa ediliyor.

Özyurtlar NLive Bahçeşehir teslimleri!

21 kat şeklinde yükselecek olan projede lokasyon bilgisine göre TÜYAP 'a 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Özyurtlar NLive Bahçeşehir teslimleri 12 ayda teslim edilmesi planlanıyor.

NLive Bahçeşehir satış fiyatları!

Ödemelere göre kişiye özel ödeme seçenekleri uygulanabilen proje Özyurtlar İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. NLive Bahçeşehir satış fiyatları 2+1 dairelerde 379 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Özyurtlar NLive Bahçeşehir ulaşım!

İnşaat çalışmalarına bu ay sonu başlanacağı projede bloklar 21 kat şeklinde yükseliyor. Özyurtlar NLive Bahçeşehir ulaşım bilgisine göre Marmarapark AVM'ye 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

NLive Bahçeşehir fiyatları!

Blokların 21 kat şeklinde yükseleceği proje Özyurtlar İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Proje TÜYAP'a 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. NLive Bahçeşehir fiyatları kapsamında 2+1 daireler 379 bin TL'den başlıyor.

NLive Bahçeşehir ödeme planı!

Özyurtlar İnşaat imzasıyla inşa edilen proje 21 kat şeklinde yükselecek. Proje TÜYAP'a 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. NLive Bahçeşehir ödeme planı kapsamında banka kredisi ile ödeme sağlanıyor.

Özyurtlar NLive Bahçeşehir fiyatları!

Ödemelere göre kişiye özel ödeme seçenekleri uygulanan proje TÜYAP 'a 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Özyurtlar NLive Bahçeşehir fiyatları 379 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

NLive Bahçeşehir iletişim bilgileri!

Konum bilgisine göre TÜYAP'a 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. NLive Bahçeşehir iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0850 460 27 27 olarak belirlendi.

Özyurtlar NLive Bahçeşehir teslim tarihi!

Toplam 18 bin 500 metrekare inşaat alanında yükselecek olan proje Özyurtlar İnşaat imzası ile yükselecek. Özyurtlar NLive Bahçeşehir teslim tarihi olarak 18 ay şeklinde belirlendi.

Özyurtlar NLive Bahçeşehir fiyat listesi!

Toplam 18 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip olan projede 98 adet daire ve 6 adet asma kat dükkan yer alıyor. Özyurtlar NLive Bahçeşehir fiyat listesi kapsamında daireler 379 bin TL'den başlıyor.

Asmalı Bahçeşehir'de 3. Etap teslimleri başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş’nin Demiröz Grup ortaklığı ile hayata geçirdiği ve bugüne kadar inşa ettiği en büyük bahçeli konut projesi olan “Asmalı Bahçe Şehir’de 3. etap teslimleri başladı. 

Asmalı Bahçe Şehir'in ikinci etabı teslim edildi!

91 bin metrekare büyüklüğünde bir arazide hayata geçirilen Asmalı Bahçe Şehir!de ikinci etap konut teslimleri başladı...

Asmalı Bahçe Şehir ilk etap teslimleri zamanında başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş.’nin Demiröz Grup ortaklığı ile inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir'de ilk etap teslimleri tam zamanında başladı. 

Kiler Referans Bahçeşehir'de 84 ay 0 faiz kampanyası!

Teslimleri 2019 Haziran'ya yapılacak olan Kiler Referans Bahçeşehir projesinde yüzde 5 peşinat vererk sıfır faizle 84 ay taksitlendirme yapılarak ev sahibi olunabiliyor..

Nlive Bahçeşehir'de teslimler başladı!

Bugüne kadar 60 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar Holding'in Bahçeşehir'deki projesi Nlive Bahçeşehir projesinde daire teslimleri başladı.

Dekar Asmalı Bahçe Şehir Evleri fiyatları!

Dekar Asmalı Bahçe Şehir Evleri fiyatları kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 400 TL'den başlıyor. Projede ilk konut teslimleri 2018 yılında yapılacak...

Strada Bahçeşehir Konutları fiyat!

Strada Bahçeşehir Evleri projesi İstanbul Bahçeşehir'de Akzirve Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Projede ilk etap teslimleri bu yılın sonunda yapılacak...

Strada Bahçeşehir Akzirve tam fiyat listesi!

Strada Bahçeşehir Akzirve fiyat listesi 334 bin TL'den başlıyor. Strada Bahçeşehir'de ilk etap teslimleri Aralık 2018'de yapılıyor...

Strada Bahçeşehir Akzirve daire teslimleri!

1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunulan Strada Bahçeşehir projesi 105 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede fiyatlar 334 bin TL'den başlıyor...

Bahçeşehir Sheraton Rezidans teslimleri!

Sheraton Rezidans projesi İstanbul Bahçeşehir'de Güray İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede 1+0'dan 3+1'e kadar daire tipleri bulunuyor...

Strada Bahçeşehir Evleri Akzirve daire fiyatları!

Strada Bahçeşehir Evleri Akzirve Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. 2018 yılında daire teslimleri yapılacak olan Strada Bahçeşehir projesinde fiyatlar 310 bin 500 TL'den başlıyor...

Akzirve Strada Bahçeşehir teslimleri!

105 bin metrekare alan üzerine inşa edilmekte olan Strada Bahçeşehir projesi, Akzirve Gayrimenkul tarafından Bahçeşehir'de inşa ediliyor...

Strada Bahçeşehir Evleri Akzirve teslimleri!

Akzirve Gayrimenkul imzası taşıyan Strada Bahçeşehir Konutları üç etaptan oluşuyor. Projede daire fiyatları 299 bin 500 TL'den başlıyor...

NLive Bahçeşehir teslimleri Haberi

NLive Bahçeşehir teslimleri

İnşaat çalışmalarının bu ay sonu başlanması planlanan projede daire teslimleri 18 ay sonra belirlense de firma projeyi 12 ayda teslim etmeyi hedefleniyor. 


Ödeme seçenekleri kapsamında projede yüzde 35 peşin ödeme yapıldığında, banka kredili ya da firma bünyesinde 24 ay 0 sıfır faizle imkanı ödeme sağlanıyor.


Fiyat listesi kapsamında projede 87 - 135 metrekare arasındaki 2+1 daireler 379 bin TL'den, 162 metrekare 3+1 daireler 711 bin TL'den,192 - 297 metrekare arasındaki 4+1 daireler 900 bin TL'den başlıyor.


21 kat şeklinde yükselecek olan projede kişiye özel ödeme seçenekleri de uygulanabiliyor. Proje Özyurtlar İnşaat imzasıyla inşa ediliyor.


Sosyal alanları arasında projede otopark, bahçe, teras, yüzme havuzu, spor salonu, cafe, sauna, hamam, playstation, sinema, barbekü alanı gibi donatılar bulunuyor.


NLive Bahçeşehir lokasyon bilgileri kapsamında proje Garanti Koza Evleri'nin...