18 / 04 / 2024

NLogo

NLogo

Özyurtlar İnşaat imzası ile İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen projede ilk 12 taksit Özyurtlar tarafından ödeniyor. Nlogo İstanbul'da toplamda 2 bin 550 adet daire yer alıyor.

Nlogo'da 'Arkadaşını getir, taksidini sildir' kampanyası!

ÖZYURTLAR inşaat, Nlogo İstanbul projesi için ‘Komşunu getir, taksidini sildir' kampanyası düzenliyor. Bir komşusunu getirenin 2 taksidi siliniyor.

Nlogo İstanbul'da fiyatlar 142 bin TL'den başlıyor!

Düzenlediği kampanya ile konut alıcısına çifte kazanç sunan Nlogo İstanbul'da fiyatlar 142 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Nlogo İstanbul ve 1 Coastal City'de 36 aya varan vadelerde!

Özyurtlar inşaat'ın hayata geçirdiği projelerde, konut taksitleri bin 90 liradan başlıyor. Özyurtlar İnşaat, en son satışa sunduğu iki projesi Nlogo İstanbul ve 1 Coastal City'de sıfır faiz kampanyası başlattı.

Özyurtlar ‘dan Esenyurt'a ‘N’ markalı yeni bir proje!

Özyurtlar İnşaat Esenyurt’ta ‘N’ serisine yeni bir proje daha eklemeye hazırlanıyor. 2015 ilkbaharında satışa sunulması planlanan yeni projede metrekare fiyatlarının 2 bin 500 TL‘den başlaması planlanıyor…

Konutta yabancıya satışta 'aracı' tehdidi!

Özyurtlar'ın patronu Tamer Özyurt, sektörde aracı kurumlar nedeniyle yabancılara konutların fahiş fiyatla satıldığını belirtti. Aracıların her geçen gün komisyon oranlarını yükselttiğini söyleyen Özyurt, "bu bir handikap" yorumunu yaptı.

NLogo'da stüdyo daireler 79 bin TL'ye

Esenyurt NLogo projesinde daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.Projede yer alan stüdyo dairelerin fiyatları 79 bin TL'den başlıyor.

Nlogo'da 2 oda 1 salon daireler 15 günde tükendi!

Özyurtlar İnşaat tarafından Esenyurt 'ta inşa edilen Nlog 'o İstanbul'da 15 gün sonra 90 metrekare 2 oda 1 salon dairelerin tamamı tükenirken projenin yarısı satıldı.

N Logo Esenyurt fiyat listesi!

Teslimlerinin 2017 yılında yapılması planlanan ne özyurtlar İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçirilen N Logo Esenyurt fiyat listesi ne göre projede daire fiyatları 79 bin TL'den başlıyor.

Özyurtlar İnşaat N Logo nerede?

İstanbul Avrupa yakasında inşa edilen Özyurtlar İnşaat N Logo nerede? sorusuna haberimizin içerisinde cevap bulabilirsiniz. Özyurtlar İnşaat N Logo adres ve detaylı bilgi haberimizin içerisinde yer alıyor...

Esenyurt N Logo Evleri!

Daire teslimlerinin 2017 yılında yapılması planlanan ve içinde 1+0, 1+1, 2+1 ve de 3+1 daire tiplerinin yer aldığı Özyurtlar İnşaat Esenyurt N Logo Evleri fiyatları...

Nlogo 350 bin TL yatırım bedeliyle yükseliyor!

15 projede 8 bin konut inşa eden Özyurtlar İnşaat 2.519 konutluk 'Nlogo' projesi için düğmeye bastı. Şirket, Esenyurt meydanına giriş-çıkış kapısı olan bölgedeki proje için 350 milyon dolar yatırım yapacak.

N Logo Esenyurt projesi!

N Logo Esenyurt projesinde 18 ay vade farkı olmadan ya da 120 aya kadar taksitli ödemeler yapılıyor. Özyurtlar N Logo Esenyurt'ta fiyatlar 79 bin TL'den başlıyor...

Esenyurt N Logo fiyat listesi!

Özyurtlar İnşaat tarafından yaşama geçirilen Esenyurt N Logo fiyat listesi 79 bin TL'den başlıyor. N Logo, Esenyurt İnönü Mahallesi'nde eski Tulip 360 arazisi üzerinde inşa ediliyor...

Özyurtlar İnşaat N Logo adres!

İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde 5 - 42 katlı 9 blok şeklinde yükselen Özyurtlar İnşaat N Logo adres bilgisine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Projede konut fiyatları 79 bin liradan başlıyor...

Nlogo İstanbul'da 48 ay 0 faiz kampanyasına yoğun ilgi!

Özyurtlar İnşaat'ın, Esenyurt'ta hayata geçirdiği Nlogo İstanbul projesi için düzenlediği peşin fiyatına '48 ay 0 faiz' kampanyası yoğun ilgi gördü. Bugüne kadar başarılı kampanyalarıyla yatırımcısının karşısına çıkan Özyurtlar, satışlarını ikiye katladı.

Nlogo İstanbul Rezidans Özyurtlar ödeme planı!

Nlogo İstanbul Rezidans Özyurtlar ödeme planına göre 48 ay sıfır faiz ödeme imkanı sunuluyor. Esenyurt'ta yükselen Nlogo İstanbul Rezidans projesi bu yıl Haziran ayında teslim ediliyor...

Özyurtlar Nlogo İstanbul Evleri iletişim!

Özyurtlar Nlogo İstanbul Evleri iletişim için 0850 460 90 97 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 2 bin 679 daire ve 100'den fazla mağazanın bulunduğu proje 7 blok halinde yükseliyor.

Nlogo İstanbul Evleri ödeme koşulları!

Nlogo İstanbul Evleri ödeme koşulları kapsamında vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Özyurtlar İnşaat imzası ile yükselen projede dairelerin alanları 40 ile 175 metrekare arasında değişiyor.

Özyurtlar Nlogo Esenyurt iletişim!

Özyurtlar Nlogo Esenyurt iletişim için satış ofisiyle 0850 460 90 97 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. 7 bloktan oluşan projede Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika yakınlıkta yer alıyor.

Esenyurt Nlogo İstanbul satılık ev!

Esenyurt Nlogo İstanbul satılık ev fiyatları 139 bin TL'den başlıyor. Özyurtlar İnşaat imzası taşıyan projede 2 bin 679 adet konut ve 100'den fazla mağaza yer alıyor.

Nlogo Rezidans Özyurtlar teslim tarihi!

Nlogo Rezidans Özyurtlar projesinde stüdyo daire fiyatları 139 bin liradan başlıyor. İstanbul Esenyurt'ta yükselen Nlogo İstanbul'da 48 ay sıfır faiz taksit imkanı sunuluyor...

Özyurtlar Nlogo Residence satış ofisi!

Özyurtlar Nlogo Residence satış ofisi ile 0850 460 90 97 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen projede teslimlerin Haziran 2018 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Esenyurt Nlogo İstanbul Evleri fiyatları!

Esenyurt Nlogo İstanbul Evleri fiyatları 139 bin TL'den başlıyor. Özyurtlar İnşaat'ın projesi Nlogo İstanbul Evleri'nde 48 ay sıfır faizle taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Özyurtlar Nlogo Evleri satış fiyatları!

Özyurtlar Nlogo Evleri satış fiyatları 139 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Esenyurt'ta yer alan Nlogo Evleri projesinde daireler bu yıl Haziran ayı içerisinde teslim ediliyor...

Esenyurt Nlogo İstanbul ev fiyatları!

Esenyurt Nlogo İstanbul ev fiyatları 139 bin TL'den başlıyor. Özyurtlar İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede 2 bin 679 daire ve 100'den fazla dükkan bulunuyor.

Özyurtlar Nlogo İstanbul Residence fiyat listesi!

Özyurtlar Nlogo İstanbul Residence fiyat listesi 139 bin liradan başlayarak değişiyor. İstanbul Esenyurt'ta yer alan Nlogo İstanbul projesi bu yıl Haziran'da teslim edilecek...

Özyurtlar Nlogo İstanbul iletişim!

Özyurtlar Nlogo İstanbul iletişim için 0850 460 90 97 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje İstanbul Esenyurt'ta hayata geçiriliyor.

NLogo Haberi

NLogo

Nlogo İstanbul projesinde alternatif daire seçenekleri arasında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daireler dizayn edildi. 


Toplamda 3 etap, 7 bloktan meydana gelen Nlogo İstanbul projesi konum olarak İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Projede teslimlerin 1 yıl sonra gerçekleşmesi planlanıyor.



Nlogo İstanbul 310 bin metrekare inşaat alanı üzerinde 2 bin 550 adet daire ve 59 dükkandan oluşuyor. Projede ilk 12 taksit Özyurtlar tarafından ödeniyor. 


NLogo tanıtım filmi yayında!



Cadde İstanbul, zengin peyzaj mimarisi ile gözünüze hitap etmenin yanı sıra birbirinden seçkin mağazaları ile butik alışveriş keyfini sunuyor. 


Nlogo fiyat listesi:

1+0...