29 / 03 / 2024

Nlogo İstanbul'da 48 ay 0 faiz kampanyasına yoğun ilgi!

Nlogo İstanbul'da 48 ay 0 faiz kampanyasına yoğun ilgi!

Özyurtlar İnşaat'ın, Esenyurt'ta hayata geçirdiği Nlogo İstanbul projesi için düzenlediği peşin fiyatına '48 ay 0 faiz' kampanyası yoğun ilgi gördü. Bugüne kadar başarılı kampanyalarıyla yatırımcısının karşısına çıkan Özyurtlar, satışlarını ikiye katladı.



Özyurtlar İnşaat'ın, Esenyurt'ta hayata geçirdiği Nlogo İstanbul projesi için düzenlediği peşin fiyatına '48 ay 0 faiz' kampanyası yoğun ilgi gördü. Bugüne kadar pek çok başarılı kampanyayla yatırımcısının karşısına çıkan Özyurtlar İnşaat, satışlarını ikiye katladı.


Bugüne kadar pek çok başarılı projeye imza atan Özyurtlar İnşaat, Esenyurt'ta hayata geçirdiği Nloga İstanbul’da satışlarını ikiye katladı. Geçtiğimiz günlerde peşin fiyatına 48 ay vade ve 0 faiz kampanyasıyla yatırımcısının karşısına çıkan Nlogo İstanbul projesi, yoğun ilgi gördü. Banka faizlerinin yüksek olmasının yatırımcıyı korkuttuğunu söyleyen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, insanların kredileri ödeyememe kaygısına kapıldığını belirtti. Şirket bünyesinde yatırımcısına finansal ödeme kolaylığı sağladıklarını ifade eden Özyurt, “48 aya kadar yatırımcımıza vade imkanı sunuyoruz. Bu tip kampanyalar ile yatırımcımıza kolaylık getiriyoruz. Bu şeklin insanlara çok daha cazip geldiğini görüyoruz” dedi. 


“Yatırımcı karmaşık kampanyalarla yorgun düşüyor”


Düzenlenen kampanyaları alıcı kitlelerine ulaştırırken mesajın doğru verilmesiyle geri dönüşlerin başarılı sonuçlar doğurduğuna dikkat çeken Özyurt, konut alıcısının kafa karıştıran kampanyalardan yorgun düştüğünü söyledi. Özyurt şöyle konuştu: “Karmaşık kampanya içerikleri konut sahibi olmak isteyenlerin kafasını karıştırıyor. Net rakamlarla alıcı karşısına çıktığınız zaman geri dönüşünün de ne kadar iyi olduğunu görüyorsunuz. Yatırımcı, reklam kampanyasında vaat edileni satış ofisinde görmek istiyor. Biz de bu yolu izleyerek ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu görüyoruz” dedi. 

Satış ofislerine gelen yatırımcının konut kredilerinin bittikten sonra satın aldığı evin kendisine ne kadara mal olduğunu görmek istediğini kaydeden Özyurt, bu konuda gerekli tüm rakamların net olarak verdiklerini ifade etti. 


“48 ay 0 faizle konut satıyoruz”


Konut sahibi olmak isteyenler için sürekli yeni kampanyalar ve kişiye özel ödeme planları hazırladıklarını anlatan Özyurt, ‘Nlogo İstanbul’ projesini peşin fiyatına 48 ay vadeyle hem de sıfır faizle satışa sunduklarını hatırlattı. Kampanyadan korkmadan pek çok kişinin yararlandığını söyleyen Özyurt, “Kampanya boyunca 1+0 daireler 139 bin, 1+1 daireler 209 bin, 2+1 daireler ise 299 bin TL ile satışa sunuldu” dedi.


Nlogo İstanbul, toplam üç etapta inşa ediliyor


7 blokta 2 bin 679 daireden oluşan Nlogo İstanbul, toplam üç etap halinde inşa ediliyor. Lokasyon ve ulaşım avantajı ile dikkat çeken projenin ilk etabı geçen yıl satışa çıktı ve çok beğenildi. Yerli ve yabancı yatırımcının mercek altına aldığı ve halihazırda ikinci etabının satışta olduğu projede, farklı tip ve büyüklüklerde dairelerin yanı sıra alışveriş keyfi sunmak için her türlü ihtiyacın karşılanmasına yönelik tasarlanan ve içinde 100'den fazla dükkanın bulunduğu ‘Cadde İstanbul’ da yer alıyor.

Çocuk oyun alanları ve süs havuzları ile dikkat çeken projede, rekreasyon alanları, yürüyüş parkurları, basketbol sahası, açık-kapalı yüzme havuzu ve sinema salonu bulunuyor. Ayrıca projede Türk hamamı, sauna, spor salonu, lobi-cafe bar, kapalı bölümde çocuk oyun alanı ve fitness center da yer alıyor. Projede 24 saat güvenlik hizmetinin yanı sıra açık-kapalı otopark alanları da bulunuyor. 


İstanbul'un merkezinde 


Esenyurt’un merkezinde hayata geçirilen Nlogo İstanbul, kolay ulaşımı ve merkezi noktalara yakınlığıyla öne çıkıyor. Proje, metrobüs, toplu taşıma araçları, E5 ve TEM otoyolu üzerinde yer alıyor. TÜYAP Fuar Merkezi’ne 10 dakika mesafede konumlanan Nlogo İstanbul, Atatürk Havalimanı’na ise 15 dakika uzaklıkta bulunuyor. Alışveriş noktalarına yakınlığıyla dikkat çeken proje, Akbatı AVM’ye, Torium AVM’ye, Marmarapark AVM’ye, 5M Migros’a, Real Hipermarket ile Bauhaus ve Koçtaş Yapımarket’e 5 dakika mesafede yer alıyor. 



nlogoistanbul.com



Haber AA'da şu şekilde yer aldı;


Özyurtlar İnşaat, Nlogo İstanbul projesinde peşin fiyatına 48 ay 0 faiz kampanyasıyla satışları ikiye katladı.


Şirket açıklamasına göre, Özyurtlar İnşaat'ın Esenyurt'ta hayata geçirdiği Nlogo İstanbul projesi için başlattığı kampanya yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gördü. Peşin fiyatına 48 ay vade ve 0 faiz kampanyasıyla yatırımcısının karşısına çıkan Nlogo İstanbul projesinde satışlar iki katına çıktı.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, banka faizlerinin yüksek olmasının yatırımcıyı korkuttuğunu ve insanların kredileri ödeyememe kaygısına kapıldığını belirterek, şirket bünyesinde yatırımcılara finansal ödeme kolaylığı sağladıklarını dile getirdi.


Özyurt, şunları kaydetti:


"48 aya kadar yatırımcımıza vade imkanı sunuyoruz. Bu tip kampanyalar ile yatırımcımıza kolaylık getiriyoruz. Bu şekildeki kampanyaların insanlara çok daha cazip geldiğini görüyoruz. Karmaşık kampanya içerikleri konut sahibi olmak isteyenlerin kafasını karıştırıyor. Net rakamlarla alıcı karşısına çıktığınız zaman geri dönüşünün de ne kadar iyi olduğunu görüyorsunuz.


Yatırımcı, reklam kampanyasında vadedileni satış ofisinde görmek istiyor. Biz de bu yolu izleyerek ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu görüyoruz. Satış ofislerine gelen yatırımcı, konut kredilerinin bittikten sonra satın aldığı evin kendisine ne kadara mal olduğunu görmek istiyor. Biz bu konuda gerekli tüm rakamları net olarak veriyoruz."


Konut sahibi olmak isteyenler için sürekli yeni kampanyalar ve kişiye özel ödeme planları hazırladıklarını bildiren Özyurt, Nlogo İstanbul projesi için başlattıkları peşin fiyatına 48 ay 0 faiz kampanyasından çok sayıda kişinin korkmadan yararlandığına işaret etti ve "Kampanya boyunca 1+0 daireler 139 bin, 1+1 daireler 209 bin, 2+1 daireler ise 299 bin TL ile satışa sunuldu" ifadesini kullandı.


AA



Haber Büyükçekmece Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

Özyurtlar Nlogo İstanbul Rcsidence fiyat listesi 139 bin liradan başlayarak değişiyor. İstanbul Esenyurt'ta yer alan Nlogo İstanbul projesi bu sene Haziran'da teslim edilecek...  Nlogo İstanbul Residence projesi İstanbul Esenyurt'ta Özyurtlar İnşaat tarafından yaşama geçiriliyor.  Nlogo İstanbul Residence projesi 2 bin 519 tane daire ve ticari birimlerden meydana geliyor.  Özyurtlar Nlogo İstanbul Residence fiyat listesi 139 biıı liradan başlayarak değişiyor. 7 blok halinde yükselen Nlogo İstanbul Residence Esenyurt projesinde teslimler bu sene Haziran ayında gerçekleştiriliyor.  Nlogo İstanbul Residence Esenyurt projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. Nlogo İstanbul Residence projesinde 48 ay sıfır faizle taksitli ödeme seçeneği sunuluyor.  Nlogo İstanbul Residence projesinde konutların alanları 40 metrekare ile 175 metrekare arasında belirlendi. Nlogo İstanbul Residence'ta yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, alışveriş alanları gibi sosyal imkanlar yer alıyor.


Büyükçekmece Gazetesi 




Haber Vahdet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Özyurtlar İnşaat'ın Esenyurt'ta hayata geçirdiği Nlogo İstanbul projesi için başlattığı kampanya yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gördü. Peşin fiyatına 48 ay vade ve 0 faiz kampanyasıyla yatırımcısının karsısına çıkan Nlogo İstanbul projesinde satışlar iki katına çıktı. Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, "48 aya kadar yatırımcımıza vade imkanı sunuyoruz. Bu şekildeki kampanyalann insanlara çok daha cazip geldiğini görüyoruz. Karmaşık kampanya içerikleri konut sahibi olmak isteyenlerin kafasını karıştırıyor. Net rakamlarla alıcı karsısına çıktığınız zaman geri dönüsünün de ne kadar iyi olduğunu görüyorsunuz." 


Vahdet Gazetesi



Haber Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Özyurtlar İnşaat, Esenyurt'ta hayata geçirdiği Nloga İstanbul'da satışlarını ikiye katladı. Geçtiğimiz günlerde peşin fiyatına 48 ay vade ve 0 faiz kampanyasıyla yatırımcısının karşısına çıkan Nlogo İstanbul projesi, yoğun ilgi gördü. Banka faizlerinin yüksek olmasının yatırımcıyı korkuttuğunu söyleyen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, insanların kredileri ödeyememe kaygısına kapıldığını belirtti. Şirket bünyesinde yatırımcısına finansal ödeme kolaylığı sağladıklarını ifade eden Özyurt, "48 aya kadar vade imkanı sunuyoruz. Bu şeklin insanlara çok daha cazip geldiğini görüyoruz. Kampanya boyunca 1+0 daireler 139 bin, 1 + 1 daireler 209 bin, 2+1 daireler ise 299 bin liradan satışa sunuldu" dedi. Projede toplam 2 bin 679 daire bulunuyor. 




Yeni Yüzyıl



Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


Özyurtlar İnşaat'ın Esenyurt'ta hayata geçirdiği Nlogo İstanbul projesi için düzenlediği peşin fiyatına '48 ay 0 faiz' kampanyası yoğun ilgi gördü. Banka faizlerinin yüksek olmasının yatırımcıyı korkuttuğunu belirten Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı T amer Özyurt, düzenledikleri kampanya ile satışlarını ikiye katladıklarını söylüyor. Yedi blokta 2 bin 679 daireden oluşan Nlogo İstanbul, toplam üç etap halinde inşa ediliyor. 


Ekonomist


Geri Dön