25 / 04 / 2024

Nlogo İstanbul daire fiyatları

Nlogo İstanbul daire fiyatları

Özyurtlar İnşaat'ın, Esenyurt'ta hayata geçirdiği Nlogo İstanbul projesi için düzenlediği peşin fiyatına '48 ay 0 faiz' kampanyası yoğun ilgi gördü. Bugüne kadar başarılı kampanyalarıyla yatırımcısının karşısına çıkan Özyurtlar, satışlarını ikiye katladı.

Esenyurt Nlogo İstanbul satılık ev!

Esenyurt Nlogo İstanbul satılık ev fiyatları 139 bin TL'den başlıyor. Özyurtlar İnşaat imzası taşıyan projede 2 bin 679 adet konut ve 100'den fazla mağaza yer alıyor.

Nlogo İstanbul Esenyurt satılık!

Nlogo İstanbul Esenyurt satılık dairelerin fiyatları 171 bin liradan başlıyor. Nlogo İstanbul Esenyurt projesinde firma bünyesinde 60 aya kadar vade farkı olmadan taksitli ödemeler yapılıyor.

Özyurtlar İnşaat, Nlogo İstanbul'da kampanya başlattı!

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt'ta inşa ettiği Nlogo İstanbul projesi için kampanya başlattı. Kampanyaya göre, daire alanlar yüzde 25 peşinat verip, ödemeye tam 12 ay sonra başlayacak.

Nlogo İstanbul'dan maliyetsiz kredi fırsatı!

Nlogo İstanbul'da yepyeni bir kampanya yaptı. Kampanya kapsamında Nlogo İstanbul'dan daire alanlar yüzde 25 peşinatı verip ödemeye tam 12 ay sonra yani konut tesliminde başlayacak.

Nlogo İstanbul fiyatlar!

Nlogo İstanbul fiyatlar dairelerin kat ve konumlarına göre değişiklik gösteriyor. Banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sunan proje 7 blok halinde hayata geçiriliyor.

Nlogo İstanbul'da ödemeler konut tesliminde başlayacak!

Özyurtlar inşaat "Bir evim olsun ama param da cebimde dursun" diyenler için Esenyurt'ta inşa edilen Nlogo İstanbul'da kampanya yaptı. Projeden daire alanlar yüzde 25 peşinatı verip, ödemeye konut tesliminde başlayacak.

Nlogo İstanbul 2. etapta 48 ay 0 faiz! 129 bin TL'ye!

Stüdyodan 3 oda 1 salona kadar farklılık gösteren daire seçeneklerinden meydana gelen Nlogo İstanbul 2. etapta daire fiyatları 129 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Nlogo İstanbul'da 129 bin TL'ye! 48 ay 0 faizle!

48 ay faizsiz vadelendirme yapılan Nlogo İstanbul projesinde ikinci etap satışları devam ediyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 129 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Nlogo İstanbul 2. Etap satışlarında son günler!

Özyurtlar İnşaat imzası taşıyan Nlogo İstanbul 2. Etap satışlarında son günler. Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika uzaklıkta bulunan proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçiriliyor.

Nlogo İstanbul 2. etapta 129 bin TL'ye! 48 ay 0 faizle!

Daire fiyatlarının 129 bin TL'den başlangıç gösterdiği Esenyurt Nlogo İstanbul projesinin ikinci etabında gerçekleştirilen ödeme seçenekleri kapsamında 48 ay boyunca faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor.

Nlogo İstanbul 2. etapta 129 bin TL'ye! 1.090 TL taksitle!

İlk etabı konut alıcısına yüzde 100’den fazla kazandıran Nlogo İstanbul’un ikinci etabı satışa çıktı. Projede 129 bin liradan satılan 1+0 daireye aylık 1.090 lira taksitle sahip olunabiliyor.

Nlogo İstanbul akıllı yatırım formülü!

Nlogo İstanbul akıllı yatırım formülü kapsamında aylık 1.000 TL'den başlayan taksitler ile konut sahibi olunabiliyor. Özyurtlar İnşaat imzası ile yükselen proje 7 blok halinde yükseliyor.

Nlogo İstanbul'da 48 ay 0 faizli ödeme seçenekleriyle siz de kazanın!

2014’ün ikinci çeyreğinde “Yaşam İçin eN doğru, yatırım için eN karlı seçim” sloganıyla Özyurtlar İnşaat’ın ilk etabını satışa çıkarttığı Nlogo İstanbul projesinden ev alanlar yatırımlarını ikiye katladı.

Nlogo İstanbul'da yeni kampanya! 48 ay 0 faiz, 1.090 TL taksitle!

İkinci etabın satışa çıktığı Nlogo İstanbul projesinde yer alan daireler için 48 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor. Yeni kampanyaya göre taksitler 1.090 TL'den başlangıç gösteriyor.

Nlogo İstanbul'un 2. etabında teslimler başlıyor!

Özyurtlar Holding'in 33'üncü projesi yedi blokta 2 bin 679 daire ve 87 dükkândan oluşan Nlogo İstanbul'un 900 dairelik ikinci etabında teslimler başlıyor.

Nlogo İstanbul'da yaşam başladı!

Toplam 2 bin 700 daire ve 70 dükkandan oluşan 'NLogo İstanbul'da ticari ünitelerin de yüzde 60'ı satıldı. Projede yaşam başladı...

Esenyurt Nlogo İstanbul'da 0,70 faizle!

Nlogo İstanbul, Özyurtlar İnşaat tarafından 3 etap halinde hayata geçiriliyor. Proje bünyesinde 2 bin 679 daire ve 100'den fazla ticari birim yer alıyor.

Nlogo İstanbul'da yüzde 20 peşinatla!

Nlogo İstanbul'da 2 bin 679 daire ve 100'den fazla ticari birim yer alıyor. Yüzde 20 peşinatla daire sahibi olunan proje 34 bin 580 metrekare arsa alanında yükseliyor.

Özyurtlar Nlogo güncel daire fiyatları!

Özyurtlar Nlogo güncel daire fiyatları 227 bin TL'den başlayarak değişiyor. Nlogo İstanbul Evleri'nde 0,70 vadeli 120 ay taksit imkanı sunuluyor...

Özyurtlar Nlogo İstanbul'da 48 ay sıfır faizle taksit!

Özyurtlar Nlogo İstanbul'da 48 ay sıfır faizle taksit imkanı sunuluyor. Nlogo İstanbul Evleri'nde 1+1 fiyatına 2+1, 2+1 fiyatına 3+1 daire fırsatı için sayılı günler kaldı...

Nlogo İstanbul Konutları Esenyurt fiyat!

Nlogo İstanbul Konutları Esenyurt projesinde 48 ay vade farkı olmadan taksit imkanı sağlanıyor. Nlogo İstanbul'da 1+1 fiyatına 2+1 daire avantajı sunuluyor...

Nlogo İstanbul Özyurtlar kampanya fiyatları!

Nlogo İstanbul Özyurtlar projesinde Ramazan boyunca 1+1 daire fiyatına 2+1 daireler 379 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Nlogo İstanbul

Özyurtlar İnşaat'ın projesi Nlogo İstanbul projesi 2 bin 529 daire ve 100'den fazla ticari üniteden meydana geliyor. Esenyurt'ta yer alan Nlogo İstanbul projesinde fiyatlar 149 bin TL'den başlıyor...

Özyurtlar Nlogo İstanbul ulaşım!

Ödemelere göre vade farkı alınmayan projede daire tipleri stüdyodan 3+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandı. Özyurtlar Nlogo İstanbul ulaşım bilgisine göre Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Özyurtlar Nlogo İstanbul Residence ödeme planı!

Özyurtlar Nlogo İstanbul Residence ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Nlogo İstanbul Residence'ta stüdyo daire fiyatları 139 bin liradan başlıyor...

Özyurtlar Nlogo İstanbul Evleri iletişim!

Özyurtlar Nlogo İstanbul Evleri iletişim için 0850 460 90 97 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 2 bin 679 daire ve 100'den fazla mağazanın bulunduğu proje 7 blok halinde yükseliyor.

Nlogo Rezidans Özyurtlar teslim tarihi!

Nlogo Rezidans Özyurtlar projesinde stüdyo daire fiyatları 139 bin liradan başlıyor. İstanbul Esenyurt'ta yükselen Nlogo İstanbul'da 48 ay sıfır faiz taksit imkanı sunuluyor...

Nlogo İstanbul daire fiyatları Haberi

Nlogo İstanbul daire fiyatları

Özyurtlar İnşaat'ın, Esenyurt'ta hayata geçirdiği Nlogo İstanbul projesi için düzenlediği peşin fiyatına '48 ay 0 faiz' kampanyası yoğun ilgi gördü. Bugüne kadar pek çok başarılı kampanyayla yatırımcısının karşısına çıkan Özyurtlar İnşaat, satışlarını ikiye katladı.


Bugüne kadar pek çok başarılı projeye imza atan Özyurtlar İnşaat, Esenyurt'ta hayata geçirdiği Nloga İstanbul’da satışlarını ikiye katladı. Geçtiğimiz günlerde peşin fiyatına 48 ay vade ve 0 faiz kampanyasıyla yatırımcısının karşısına çıkan Nlogo İstanbul projesi, yoğun ilgi gördü. Banka faizlerinin yüksek olmasının yatırımcıyı korkuttuğunu söyleyen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, insanların kredileri ödeyememe kaygısına kapıldığını belirtti. Şirket bünyesinde yatırımcısına finansal ödeme kolaylığı sağladıklarını ifade eden Özyurt, “48 aya kadar yatırımcımıza vade imkanı sunuyoruz. Bu tip kampanyalar ile yatırımcımıza kolaylık getiriyoruz. Bu şeklin insanlara çok daha...