26 / 04 / 2024

no:3 mavişehir nerede

no:3 mavişehir nerede

No:3 Mavişehir 'de fiyatlar 850 bin liradan başlıyor, projenin anahtar teslimleri Ağustos 2014'te gerçekleştirilecek

3. İstanbul Air Başakşehir nerede? 

3. İstanbul Air Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte 3. İstanbul Air Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Frekans Mavişehir ne zaman teslim?

Frekans Mavişehir ev fiyatları 3 milyon liradan başlıyor. Ön talep toplanan projede 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Peki Frekans Mavişehir ne zaman teslim edilecek? İşte yanıtı...

Karşıyaka Frekans Mavişehir fiyat listesi!

İzmir Karşıyaka Mavişehir'de hayata geçirilen Karşıyaka Frekans Mavişehir fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

İzmir Frekans Mavişehir fiyatları!

Anka İnşaat Frekans Mavişehir'de ön talep toplanıyor. 84 daireden meydana gelen projede 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Peki İzmir Frekans Mavişehir fiyatları ne kadar?

Frekans Mavişehir yıl sonunda satışta! Yeni proje!

Anka İnşaat'ın İzmir'de hayata geçireceği Frekans Mavişehir'de ön talep toplanıyor. Fiyatların 3 milyon liradan başladığı projenin yıl sonunda satışa çıkması planlanıyor...

Portmarin Mavişehir İzmir fiyatlar 2018!

Portmarin Mavişehir İzmir fiyatları haberimizde yer alıyor. Toplam 117 adet daireden oluşan projede 3+1 ve 4+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor.

Portmarin Mavişehir'de 3,5 milyon TL'ye! Yeni proje!

İzmir Mavişehir mevkiinde hayata geçirilen Portmarin Mavişehir projesinde 117 daire yer alıyor. Fiyatların 3,5 milyon TL'den başladığı proje Katal İnşaat imzasını taşıyor. 

Mavi Bahçe Mavişehir nerede?

İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilen ve 3 bin 500 kişiye istihdam sağlayan olan Mavi Bahçe Mavişehir nerede, Mavi Bahçe Mavişehir mağazaları, Mavişehir Mavibahçe AVM adres, Mavibahçe Karşıyaka ulaşım bilgisi...

Artaş Avrupa Konutları Kayaşehir nerede?

7 blok şeklinde yükselecek olan projede daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Proje toplam 140 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek. Peki Artaş Avrupa Konutları Kayaşehir nerede?

Park Mavera 2.etap Kayaşehir nerede?

Ön talep sürecinin başladığı Park Mavera 2.etapta 2+1,3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Peki, Park Mavera 2.etap Kayaşehir nerede?

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir nerede?

Nidapark Başakşehir Residence'de 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Proje 24 bin metrekare alanda inşa ediliyor. Peki Tahincioğlu Nidapark Başakşehir nerede?

Zeytinburnu Yedi Mavi Evleri nerede?

Toplam 650 adet daireden meydana gelen Yedi Mavi Evleri'nde teslimler 3 yıl sonra gerçekleşecek. Peki Zeytinburnu Yedi Mavi Evleri nerede?

New Bahçeşehir nerede?

Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen New Bahçeşehir projesinde daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Peki New Bahçeşehir nerede?

no:3 mavişehir nerede Haberi

no:3 mavişehir nerede


İzmir Mavişehir'de 8 bin metrekarelik alan üzerinde yükselen No:3 Mavişehir Zabıtçı İnşaat imzası taşıyor. Proje çevre yoluna 3 dakika mesafede yaşama geçiriliyor.


Mavişehir No:3 'te 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks konut alternatifleri bulunuyor. No:3 projesi 28 daireden meydana geliyor.



No:3 Mavişehir 'de;

3+1 daireler 850 bin liradan,

4+1 daireler 950 bin liradan,

4+1 dubleks daireler ise 1 milyon 100 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen Mavişehir No:3 Karşıyaka İskelesi'ne 5 dakika mesafede yer alıyor.


Mavişehir No:3 'te; 3 oda 1 salon daireler 165 metrekare, 4 oda 1 salon daireler 210 metrekare, 4 oda 1 salon dubleks daireler ise 230 metrekare olarak tasarlandı.


Sports International'a yakın konumda yükselen Mavişehir No: 3...