19 / 04 / 2024

Northgate proje fiyat bilgisi

Northgate proje fiyat bilgisi

Ankara Northgate Evleri fiyatları 425 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Northgate Ankara projesi 1 milyon metrekare alanda inşa ediliyor...

Proje ve Kontrolluk İşlerinde Uygulanacak Fiyat Artış Oranları Hakkında Tebliğ 2022!

Proje ve Kontrolluk İşlerinde Uygulanacak Fiyat Artış Oranları Hakkında Tebliğ bugünkü 31754 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Proje ve Kontrolluk İşlerinde Uygulanacak Fiyat Artış Oranları Hakkında Tebliğ 2021!

Proje ve Kontrolluk İşlerinde Uygulanacak Fiyat Artış Oranları Hakkında Tebliğ bugünkü 31586 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Proje ve Kontrolluk İşlerinde Uygulanacak Fiyat Artış Oranları Hakkında Tebliğ!

Proje ve Kontrolluk İşlerinde Uygulanacak Fiyat Artış Oranları Hakkında Tebliğ bugünkü 31392 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türker Proje'den olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Türker Proje Gayrimenkul'ün payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak şirketin kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmayıp, faaliyetleri ve finansal durumunda herhangi bir değişiklik bulunmamaktadır...

Proje ve Kontrolluk İşlerinde Uygulanacak Fiyat Artış Oranları Hakkında Tebliğ!

Proje ve Kontrolluk İşlerinde Uygulanacak Fiyat Artış Oranları Hakkında Tebliğ bugünkü 31205 Sayılı Resmi Gazete'te yayımlandı.

Proje ve Kontrollük İşlerinde Uygulanacak Fiyat Artış Oranları Hakkında Tebliğ!

Proje ve Kontrollük İşlerinde Uygulanacak Fiyat Artış Oranları Hakkında Tebliğ bugünkü 31044 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Proje ve kontrollük işlerinde uygulanacak fiyat artış oranları 2019!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 2019 yılı itibariyle uygulanacak proje ve kontrollük işlerinde uygulanacak fiyat artış oranları Resmi Gazete'de yayımlandı..

Proje ve kontrollük işlerinde uygulanacak fiyat artış oranları Temmuz 2018!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 1 Temmuz 2018 tarihinden itibaren uygulanacak proje ve kontrollük işlerinde uygulanacak fiyat artış oranları Resmi Gazete'de yayımlandı..

Proje ve kontrollük işlerinde uygulanacak fiyat artış oranları 2018!

Proje ve kontrollük işlerinde uygulanacak fiyat artış oranları 2018 bugün belli oldu. Proje ve Kontrollük İşlerinde Uygulanacak Fiyat Artış Oranları Hakkında Tebliğ, Resmi Gazete'de yer aldı..

Park Mavera 3 proje fiyat listesi 2017!

Park Mavera 3 proje fiyat listesi 213 bin TL'den başlıyor. Park Mavera 3 Başakşehir'de daireler 2020 yılının ilk çeyreğinde teslim ediliyor...

Karat 34 Yenibosna proje fiyat listesi!

Karat 34 Yenibosna proje fiyat listesi 320 bin TL'den başlıyor. Karat 34 projesinde peşin ödemelere yüzde 15 indirim yapılıyor...

Akzirve Strada proje fiyat listesi 2017!

Akzirve Strada proje fiyat listesi 334 bin TL'den başlıyor. Strada Bahçeşehir projesinde konut ve ticaret alanları yer alıyor...

Eyüp 5.Levent proje fiyat listesi 2017!

Eyüp 5.Levent proje fiyat listesi 687 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. 5.Levent projesinin ilk etabı yıl sonu teslim ediliyor...

Northgate proje fiyat bilgisi Haberi

Northgate proje fiyat bilgisi

Ankara Esenboğa'da hayata geçirilen Northgate Ankara projesi HNN Yapı Teknik A.Ş tarafından inşa ediliyor. Northgate Ankara projesi Aralık 2018 yılında teslim ediliyor.

Esenboğa Northgate Ankara projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri sunuluyor. Northgate Ankara projesinde 2 bin 300 ev-ofis ve 1000 konut yer alıyor.

1 milyon metrekare alanda yükselen Northgate Ankara projesinde gölet, kongre merkezi, 55 bin kişilik amfi tiyatro, özel hastane, özel üniversite, kapalı otopark, otel gibi alanlar bulunuyor.

Ankara Northgate Evleri fiyatları 425 bin lira ile 1 milyon 250 bin lira arasında değişiyor. Northgate Ankara'da ev-ofislerin alanları 28 metrekareden başlıyor. Proje havalimanına 7 kilometre yakınlıkta yer alıyor.

Adres: Şükrü Saracaoğlu Caddesi Gülnihal Sokak

Esenboğa / Ankara

Tel: 0312 427 03 33

Web: http://www.northgate.com.tr/

Gülcihan...