20 / 04 / 2024

Nossa Yapı Onarım İnşaat nerede

Nossa Yapı Onarım İnşaat nerede

Nossa Yapı Onarım İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Demircan tarafından kuruldu. 

Mfyy Yapı İnşaat Bakım Onarım Limited Şirketi kuruldu!

Mfyy Yapı İnşaat Bakım Onarım Limited Şirketi Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Parke nasıl değiştirilir? Hasarlı parke onarımında ne yapılmalı? Parke onarılır mı?

Evinizde görmeye alıştığımız parkelerin bakımı ve onarımı, uzun ömürlü ve güzel bir döşeme için oldukça önemlidir. Parkeler, doğal bir görünüme sahip olduğu için zamanla aşınma ve hasarlar oluşabilir. İşte parkelerinizin bakımını kolaylaştıracak pratik çözümler ve püf noktaları...

Zeytinburnu'nda yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Zeytinburnu'nda yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihale edecek. İşte detaylar...

Haliç'te yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Eyüpsultan'da yapım veya onarım karşılığı 49 yıllığına kiralama işi ihalesi düzenliyor. 

Delta Onarım Güçlendirme Yapı Ve Mühendislik Hizmetleri Ltd.Şti. kuruldu!

Delta Onarım Güçlendirme Yapı Ve Mühendislik Hizmetleri Ltd.Şti. bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Işıl Ellikçi Akıncıer tarafından kuruldu.

Şişli'de 27.8 milyon TL'ye yapım karşılığı onarım ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Şişli'de 27 milyon 804 bin 123 TL'ye yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihale ediyor.

Kayseri'de yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi!

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Kayseri Melikgazi'de yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor.

Tarabya'da 137 milyon TL'ye yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Sarıyer Tarabya Mahallesi'nde 30 yıl süreli yapım veya onarım karşılığı kiralama işini 137 milyon TL'ye ihale ediyor.

Malatya'da okul onarım ihaleleri hakkında inceleme başlatıldı!

Malatya Valiliği, okul onarım ihalelerinde usulsüzlük yapıldığı iddialarına ilişkin inceleme başlatıldığını açıkladı.

Keops Restorasyon Ve Yapı Onarım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keops Restorasyon Ve Yapı Onarım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilge Koçyiğit, Burcu Aydın ve Ramazan Sorhun ortaklığında kuruldu.

Aks Hasar Onarım Yapı Restorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Hasar Onarım Yapı Restorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Levent Kara tarafından kuruldu.

TOKİ Kuzey Ankara Girişi projesi onarım ihalesi yarın!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesinde Yer Alan 1-2-3-4-5-6-7-8 -9-10-11-12-14-16 ve 18 Etaplarda Muhtelif Bloklardaki Konutlara Ait Bakım Onarım İşi (E-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kuzey Ankara Girişi'ndeki konutlar için onarım ihalesi!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesinde Yer Alan 1-2-3-4-5-6-7-8 -9-10-11-12-14-16 ve 18 Etaplarda Muhtelif Bloklardaki Konutlara Ait Bakım Onarım İşi (E-ihale) ihalesi 10 Ağustos 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Nossa Yapı Onarım İnşaat nerede Haberi

Nossa Yapı Onarım İnşaat nerede

Nossa Yapı Onarım İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Demircan tarafından kuruldu. 

Nossa Yapı Onarım İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
A)YAPI ONARIM *Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlıga baglı resmi kurulusların, kamu iktisadi tesebbüsleri, iktisadi devlet tesekkülleri, kamu iktisadi kurulusları, kamubütçeli daireler, mahalli idareler, belediyeler, yapı kooperatifleri,özel sektör kurulusları tarafından yurt içinde ve yurt dısında ihaleye çıkarılan insaat, elektrik, tesisat, yol, su,kanalizasyon, dogalgaz, altyapı, üstyapı, dekorasyon, restorasyon islerinin yeniden veya onarımı ihalelerine katılmak, teklif vermek, ihale sirkette kalırsa ihale sözlesmesi geregi isi yapmak ve teslim etmek. B) INSAAT *Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane .....ve anasözleşmesinde yazılı işler


Nossa Yapı Onarım İnşaat Ve...