28 / 03 / 2024

nou camp tt aren

nou camp tt aren

Bercelona yönetiminin k TT Arena'yı yapan ISG şirketiyle görüştüğü ve TT Arena'ya benzer bir modele sıcak baktığı belirtildi...

Barcelona'nın stadı Nou Camp'ın müthiş detayları!

Dünya devi Barcelona'nın stadı Nou Camp'ın yeileme çalışmaları ile ilgili bilgiler paylaşıldı. İşte müthiş stadın proje detayları.

Camp Nou'nun yenilenmesi için Türk şirketlerle görüşülüyor!

FC Barcelona Gelirler Bölümü Başkanı Calvo:​ "Stadyumumuzu yenilerken en iyi çözüm olsun, taraftarımız en iyi deneyimi yaşasın istiyoruz. Camp Nou'nun yenilemesi kapsamında çözüm sağlamak için görüştüğümüz Türk şirketler var" dedi.

Barcelona Camp Nou Stadı 4 senede yenilenecek!

Barcelona bugün düzenlediği basın toplantısıyla yeni stadyumlarını tanıttı. Futbolcuların da katıldığı organizasyonda Nou Camp'ın tadilat göreceği belirtildi. Barcelona Başkanı Bartomeu, stat inşaatı sürerken maçların oynanmaya devam edeceğini açıkladı.

Barcelona Camp Nou Stadı yenilenecek!

Milli futbolcumuz Arda Turan'ın da formasını giydiği Barcelona, maçlarını oynadığı stat Camp Nou'yu yenileyeceğini açıkladı. Camp Nou’nun inşaatı 2017-18 sezonunda başlayacak ve 2021-22 sezonunda bitecek.

Yüksel Seramik 2015 koleksiyonunu tanıttı!

Yüksel Seramik, ünlü İtalyan tasarımcıların imzasını taşıyan 2015 koleksiyonu ile dünya lansmanına çıktı. ABD'de yapılan COVERINGS 2015 Fuarı'na katılan şirket, yeni koleksiyonunu tanıttı..

Menderes Türel Antalya Ulu Cami projesini tanıttı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, tamamlandığında Antalya'nın en büyük camisi olmaya aday 42 dönüm üzerine konumlandırılacak Antalya Cami'nin projesini tanıttı. Camide aynı anda 30 bin kişi ibadet edebilecek.

RELUX Gayrimenkul yeni projelerini tanıttı!

RELUX Gayrimenkul, İstanbul Anadolu yakasının yeni ofis bölgesi olan Ümraniye Tepeüstü’ndeki RELUX RSO 50 Suit&Office projesini ve Ataşehir'deki RELUX RFF 35 Finance Flats projesini tanıttı.

İZSU son beş yılda 3,5 milyar metreküp su arıttı!

Su kaynaklarının korunması, şehre kesintisiz, sağlıklı içme suyu verilmesi için yatırımlara imza atan İzmir Büyükşehir Belediyesi IZSU Genel Müdürlüğü, arıtma tesislerinde 2000 yılından bu yana 3.5 milyar metreküp su arıttı.

Termo Teknik yüksek ısıtmalı 31/35 kW ürününü tanıttı!

Yaklaşık dört yıldır üstün özellikli kombi ve kazan serisini Türk tüketicisine sunan Termo Teknik, çok sevilen yoğuşmalı kombisi LOGIC 26/35’in, daha yüksek ısıtma kapasitesine sahip 31/35 kW modelini tanıttı.

İZSU 15 yılda 3.5 milyar metreküp su arıttı!

Su kaynaklarının korunması, kente kesintisiz, sağlıklı ve temiz içme suyu verilmesi için önemli yatırımlara imza atan İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, artıma tesislerinde 2000 yılından bu yana 3.5 milyar metreküp su arıttı.

Edilgres Pietra Di Gre seramik serisini tanıttı!

İtalya’nın prestijli seramik markası Edilgres, doğadaki en özel taşların renklerini ve yüzeylerini birebir seramiğe yansıttığı ‘Pietra Di Gre’ koleksiyonu ile benzersiz mekanlar yaratıyor.

Ankara MIPIM'de 4 projesini tanıttı!

Ankara Ticaret Odası (ATO) ve Ankara Büyükşehir Belediyesi fuarda 4 dev projeyi sergiledi. ATO standda Ankapark, Ankara Fuar ve Kongre Merkezi, Podium AVM ve Otonomi projesini tanıttı..

Tema Banyo ürünlerini UNICERA'da tanıttı!

Tema Banyo, Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNICERA’da yenilikçi ürünlerini son teknoloji ürünleriyle donattığı çok özel bir standla tanıttı. Tema Banyo’nun portföyündeki 400’e yakın ürününü tanıttığı standı ziyaretçi akınına uğradı!

nou camp tt aren Haberi

nou camp tt aren
Bercelona yönetimi, Nou Camp'ı yeniden inşa edecek. Spor'un haberine göre Katalan kulübü, son olarak TT Arena'yı yapan ISG şirketiyle görüşüyor. Barcelona'nın TT Arena ile benzer bir modele sıcak baktığı...