29 / 03 / 2024

Novapm Mühendislik Proje Yönetimi İnşaat

Novapm Mühendislik Proje Yönetimi İnşaat

Novapm Mühendislik Proje Yönetimi İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Özek tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Ağustos 2013 tarihinde Üsküdar'da kuruldu

Yellow Door Energy Mühendislik Proje Yönetimi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yellow Door Energy Mühendislik Proje Yönetimi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Musa Tecirli tarafından kuruldu.

Mutlu Design Mimarlık Mühendislik Proje Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Design Mimarlık Mühendislik Proje Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Fatih Mutlu ve Şamil Enes Mutlu ortaklığında kuruldu.

Megel Elektromekanik Mühendislik Proje Ve Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Megel Elektromekanik Mühendislik Proje Ve Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Emre Petek tarafından kuruldu.

Macro Elektromekanik Mühendislik Proje Dış Ticaret Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Macro Elektromekanik Mühendislik Proje Dış Ticaret Taahhüt Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Kangüleç, Ceyhun Aracı, Mehmet Murat Sarısözen ve Serdar Taştan ortaklığında kuruldu.

Pak Danışmanlık Mühendislik Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pak Danışmanlık Mühendislik Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Aygün tarafından kuruldu.

Kastek Mühendislik Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kastek Mühendislik Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alican Canıgeniş, Evren Korkmaz, Orhan Çelik ve Sedat Acar ortaklığında kuruldu.

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Şanverdi tarafından kuruldu.

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Doğan tarafından kuruldu.

Bedirsa İnşaat Mühendislik Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bedirsa İnşaat Mühendislik Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Bedir tarafından kuruldu.

Medal Yapı İnşaat Mühendislik Proje Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Medal Yapı İnşaat Mühendislik Proje Taahhüt Limited Şirketi Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ergün tarafından kuruldu.

Life İnşaat Yapı Mühendislik Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Life İnşaat Yapı Mühendislik Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Açıkça ve İbrahim Açıkça ortaklığında kuruldu.

Mube Mühendislik Proje Taahhüt Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mube Mühendislik Proje Taahhüt Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Arife Yıldırım tarafından kuruldu.

Arkhe Statik Tasarım Mühendislik Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Arkhe Statik Tasarım Mühendislik Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de Duygu Yıldırım tarafından kuruldu.

Novapm Mühendislik Proje Yönetimi İnşaat Haberi

Novapm Mühendislik Proje Yönetimi İnşaat

Novapm Mühendislik Proje Yönetimi İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Özek tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ağustos'ta kuruldu. Novapm Mühendislik Proje Yönetimi İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi hissesinin tamamı Hasan Özek'e ait. 


Novapm Mühendislik Proje Yönetimi İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Novapm Mühendislik Proje Yönetimi İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Üsküdar, Acıbadem Mahallesi, Prinalli Sokak, Türkel Apartmanı, A Blok...